2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Canım cok sevindim. İnşallah diğer testlerinde tertemiz çıkar. Sağlıkla alırız sağlıklı yavrularımızı kollarımıza. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Habersiz bırakma.

Ay canim cok sevindim hic bi sorun cikmicak allahin izniyle

gözünaydın canım inşallah diğer sonuçlarda güzel çıkarda rahatlarsınız dualarımız sizinle

Merhaba canım. Gözün aydın. Rabbim sana bagislasin yavrunu. Bundan sonra iyi günler dilerim. Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah Allahım
çok teşekkür ederim kızlar.dün enfeksiyon testlerim de sonuçlandı onlar da temiz çıktı...çok mutlu olduk eşimle.dün bebeğimize ciciler de aldık.lwc dan çıtıçıtlı badiler aldık...
bu arada ben de bebeğin harekerlerini 1 haftadır çok belirgin hissediyorum.dışardan bile belli oluyor.göbek desen öne doğru fırladı bile.işe de başladım.
462 gr olmuş bizim oğlan...ohhh mutluyum sanki..

Ooh mutlu ol tabi ne guzel masallah oglusuna

Cnm içinizin rahat etmesine çok sevindim. Rabbım hıcbırımızın hevesini yarıda bırakmasın inşallah. Bırdahada bır olumsuzluk yasanmaz inşallah. Artık hamılelıgının tadını çıkarabılırsın

aranızda tripiliod (69xxy) bebek düşüren oldu mu?
ayrıca tüp bebek nasıl yapılıyor.
4 düşüğüm oldu.
bunları isptalamam mı gerekir devlette tüp bebek yapmak için
ve ne kadar tutuyor bilgi verir misiniz lütfen

Ooh mutlu ol tabi ne guzel masallah oglusuna
Maşallah hepimizin bebişlerine...
İnşallah canım Allah kimseye yaşatmasın...
Yaa kizlar ben cok halsiz kalıyorum sizde de oluyor mu bir uyku hali var uyuyorum uyaniyorum yine aynı
Uyku muyku yok ben de tilki gibiyim:)ama sürekli bir yorgunluk hali var bende de geceleri de çok uyanıyorum tekrar dalmaktA zorlanıyorum...

Cnm öncelikle cok gecmis olsun. Senin genetık testlerı yaptırdıktan sonra pgt yontemı ıle tup bebek yaptırman lazım.pgt yontemınde saglıklı olan bebek secılıp o transfer edılıyor.yanı rahımden kaynaklı degilse boylece dusugun olmaz. Devlette bılgılerını gosterırsen tup yaparlar.ben özelde yaptırdım.fıyat 7 mılyar tuttu.ama sen pgt yapan devlet yada unıv hst arastır.pgt ile açılmış baslık var ordakı kızlara sorarsan emınım sana daha cok yardimci olurlar

Bende de öyle cok uyumuyorum senin gibi gece çok uyaniyorum dalamiyorum ama uyku hali ve yorgunluk gecmiyor

Ahh kızlar ahh.... ben kendimi napsam bilemiyorum kendime bir türlü engel olamıyorum burdada paylaşmıştım çok a bi lekelrnme görünce korktum doktorumu aradım yerleşme olabilir dedi ama içim rahat etmedi gece bi hastaney gidip test yaptırdım transferimin o gün 18. Günüydü değerim 1585 çıktı diğer değerlerle iyi gidiyor artış karından baktılar ama daha çok yeni olduğu için bişey göZükmedi alttanda ben istemedim bu salı kendi doktorumla kese bakıcaz şimdide bu korku sordı ya gözükmezse ya dış gebelikse kendi kendime saçma sapan şeyler düşünüp ağlıyorum tüp bebekle 7 yıl sonra olması belkide ama kendime bi türlü söz geçiremiyorum ogünden sonra hiç bi şekilde lekelenme olmadı oda çok azdı ztn ama ben napıcam bilemiyorum bu halde

canım stres olma bu kadar bak değerin maşallah ne güzel artmış o değerle zaten gözükmez üzülerek ve strese girerek bebeğinide üzüyosun sevin biraz rahatla rabbime şükür ki şuan bebeğin seninle dua et ve mutlu ol hadi

Canim ben 8. Haftadayim bana bile ilk kez karindan baktilar telaslanip aklina kotu seyler getirme keseyi goreceksin kalp atisini duyacaksin insaALLAH

hoşbulduk canım :) bende 14+3 günlük hamileyim ikizlerim olucak inş. sizler kaçıncı haftanızdasınız nasıl geçiyor hamileliğiniz

hoş geldin canım maşallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bende 21haftayı bitircem Allah nasip ederse iyi gidiyor senin ki nasıl

Canim ben 8. Haftadayim bana bile ilk kez karindan baktilar telaslanip aklina kotu seyler getirme keseyi goreceksin kalp atisini duyacaksin insaALLAH

Sağolun kızlar ne kdr evhamlıyım işte elimde değil rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah hergün dua ediyorum beni bırakmasın diye herşey hepimiz için güzel olacak 👪

merhaba kızlar.. bugün 7+1 olduk, ilk defa halsizlik falan yaşadım.. kahvaltıdan sonra bir fena oldum, kanım çekildi sanki, uzandm biraz da öyle geçti.. karnım da ağrıdı ara ara, korktm çok bşy mi oluyor diye ama kanama fln yok Allaha şükür.. normaldir inşallah bu karın ağrıları :S

Sağolun kızlar ne kdr evhamlıyım işte elimde değil rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah hergün dua ediyorum beni bırakmasın diye herşey hepimiz için güzel olacak 👪

inşallah canım herşey hepimiz için çok güzel olacak hepimiz çok evhamlıyız havadan nem kapıyoruz:)evham konusunda da yalnız değilsin

ara ara oluyor canım karın kasık bel ağrıları ama sen yinede dinlenmeyi ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…