2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Bak simdi 13. Haftamda bi aksam esime diyorumki gsliba akintim var bi islaklik hissediyorum o da masallah tepkisiz dinliyo ben tabi isime devam merak edipte bakmiyorum sonra tekrar oldu du bi bakayim dedim anam bi bakarim camasirim kan ama sanci filan yok hemen dr u aradim adam da rahat hee sancin yoksa Sorun yok yat dinlen dedi biz yinede kalktik hastaneye gittik hakkaten adamın dedigi gibi hic bisey yok fazla gezmissin heralde dedi hatta dr :)) allaha sukur bebegime bisey olmadi sende bu kadar panik yapma hepimiz allaha emanetiz haklisin zor bulduk bu bebisleri ama allaha emanet etmekten baska elimizden bisey gelmez senin bi kerecik o da kahverengi leke gelmis masallah degerinde artıyo bol bol dua et seytanin vesvesinden de koru beni de bebegini oku esinde sizi okusun hic olmadi icine ferahlik gelir

hoşbulduk canım :) bende 14+3 günlük hamileyim ikizlerim olucak inş. sizler kaçıncı haftanızdasınız nasıl geçiyor hamileliğiniz

Aaa masallah ne guzel bende 22. Haftanin icindeyim cok sukur sıkıntım yok dort gözle bebisimizi bekliyoruz

Haklısın duamı hergün ediyorum ztn dediğin gibi Allah emanetiz bizde miniğimizde hakkımızda hayırlısı olsun hepimizim

Selam herkese...Umarım hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir.Dün kontrolümüz vardı,cinsiyet öğrenmeye gittim...Bir "kız" da benden!
Doktorum ultrason görüntülerini cd'ye çekip verdi,şimdi herkes yeni vizyona girmiş film gibi onu izliyor :) Henüz 16.haftadayız,boyu 16 cm. olmuş :/ Biraz uzun boylu olacak dedi doktorum,bu da tam bizden beklenen bir şeydi,tersi imkansızdı :)

Son düzenleme:
Masallah canim kizlarimiza bizimkide babasina cekerse uzun olurda anasina cekerse yandi :)) standart turk kadini tipi :)))

Günaydın kizlar gunaydin. 2 hafta once 2 doktor kiza benzetiyorum demislerdi. Bu hafta baska bi doktor erkek geliyor dedi. Aradan pipisi gözüküyor.Ama sen yine de bana guvenme dedi. 2hafta sonra ayrintili ultrason 3 ve ya 4lu tarama olacak. O zaman netlesir dedi. Ne nazli olacak bizimki gosteremedi gitti kendini bu arada 15+4um bende.

Kızlar mrb bende 20+1 im sağ kasığımda altta ara ara ağrı giriyo çok şiddetli değil sizde de oluyo mu dünden beri var panik oluyorum bir iki saniye kadar ama hep aynı yerde

Masallah canim kizlarimiza bizimkide babasina cekerse uzun olurda anasina cekerse yandi :)) standart turk kadini tipi :)))

Çok klasik bir laf ama "sağlıklı olsun da..." derler ya hep,ben aslında cumartesi doktor "kız" dediğinden beri depresyondayım ve resmen terör estiriyorum etrafta,erkek olmasını herşeyden çok istiyordum ama işte bişeyi çok fazla istemeyeceksin,tam tersi oluyo...Doktorum bile şaşırdı en ufak bir tepki vermedim ya da bi tebessüm bile yoktu yüzümde,sanki dünya başıma yıkılmış gibi hissettim,ağlayacaktım...Önümde daha 5 ayım var alışacağım bu fikre mecburen,neticede dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum,"sağlıklı olsun da..."

kızlar bu hamile kıyafetlerini eski normal bedeninizden mi alıyosunuz? ben tedaviye başlamadan 52 kg idim boyum 1.72. 34 beden giyiyodum ve xs giyiyodum. ama önce 4-5 kg tedavide aldım. simdi de kanamadan sonra devamlı yattığım için çok aldım oldum 60 kg :18: yani normalde s almam lazım ama çok mu küçük gelir diye düşünüyorum. bir de defactonun kalıpları oldukça büyük bana eskiden xs bile nerdeyse büyük geliyodu yani. naapsam bilemedim. annem m al diyo daha alırsın diyo. siz nasıl aldınız kıyafetleri. benm kadar kilo alan yoktur heralde

Benim boyum 1.75 ve 1 senedir tedaviden ben de çok kilo aldım 78 kiloyla hamile kaldım,4 ayda 4 kilo daha aldım şu an 82 kiloyum...normalde 40-42 beden giyiyordum hamile kıyafetlerim de öyleler. LCW den aldığım pantolonlarda XL yazıyor,neticede deneyerek alacaksınız,vücut şeklinizi siz daha iyi bilirsiniz,bazısı çok kilo alır ama göbeği olmaz bazısında vücut değişmez göbek büyür...Bende vücut değişmedi göbeğim çok büyüdü.

Son düzenleme:

ben şu an 13+2 deyim biraz çıktı göbek ama kilo almaktan mı yoksa gebelikten mi bilmiyorum açıkçası.biraz daha bekliyim en iyisi kıyafet almak için zaten şu an işe de gitmiyorum dışarı da çıkmıyorum.

10 haftalık hamileyim bugun ultrasyona girdim bebeğimin hareketleri gördüm okadar mutlu oldumki ama kalp atisini duyamadim daha ben yurt dışında yasıyorum 12 haftalık olunca dinleye bilirmişiz Allah herkese nasip etsip 8 seneden sonra bu mutlugu Allah bana yaşattı binlerce şükürler olsun ins hepimiz saglikli bebeklerimizi kucağımıza aliriz

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun. ben 60 kilo ile hamile kaldım.kanama sorunlarından dolayı 4,5 ay put gıbı yattım. bır sürü dr değiştim. her drun dediği aynıydı. yatıyorsun az ye. ben faydalı şeyler yedim. sabah ac karnına pekmez cevız hergun bır yumurta ıkı bardak yarım yaglı süt yarım yaglı gaz yapmıyor bende. ekmek pılav börek yasaktı. sadece ıkı kasık bulgur pilavı srbestti. drum herseyı detaylı anlattı.ıkı gunde bır balık . hergün et ya da hındı etı. tavuk etı yeme dedi.ılk aylarda sebze yemeklerınden soğan kokusundan ığrendım hem et tukettim.sımdı kış sebzelerı bol bol yıyorum.allahtan bulantım kusmam olmadı. nar maydanoz bıtkı cayları taze kesılmış et sakatat yasaktı kanama sorunumdan dolayı..bende gaz sorunu oldugu ıcın bulgurlu seylerı oğlen tukettım . meyvelerı de abartma dedı. hergun bır elma bır portakal ve bır kıvı yıyorum.muzu uc gunde bır kucuk muz yıyorum. sonucta kısaca 29. haftanın sonundayım aslında 30 haftalıgım 29+4 um. toplamda 4 kılo aldım. aksam yedıden sonra sadece fındık cevız yıyorum. baska bırsey yok. bebek ac kalmazmış. özellıkle ılk aylarda zaten sadece kandan beslenıyor. çok kılo almaya gerek yok. bır de yattıgım ıcın hareketım sıfır ..Dr her gıtmem de aferın dıyor yatmana ragmen sadece bebegı buyuttun dıyor.dra göre 8 kıloyla tamamlarmışım

canım maşallahh ne güzel bana doktor hiç bişey demedi şunu ye bunu yeme gibisinden. zaten doktora göre artık yatmama da gerek yok. tehliken geçti diyo doktor. raporum da bitiyo zaten işe başlıcam. ben de aslında çok aşırı bişey yemiyorum ama dediğin gibi hareketsiz kalmaktan oluyo birazda. ekmek sadece kahvaltıda yerim. eski alışkanlık. börek zaten fazla aram yok hamur işi ile. pilav gebe değilken de yemezdim. pilav makarna yemem. ama ben eskiden çok hareketli idim fazla vasıta kullanmaz hep yürürdüm bazen özellikle yürüyüşe çıktığım bile oluyodu sanırım ondan ben çok aldım. neyse bebeğim iyi olsun da canım napalım kilolar verilir artık 1 şekilde diye düşünüyorum.

30 haftaya gelene kadar sıkıntı yasamış bırı olarak nacizane tavsiyem eger önceden kanama yasadıysan hemen yuruyuslere cıkma işte yorma kendını..bana dr kanama alanın kalmadı dedi.4,5 ay bıtmıştı.bana evde dolaş dedi. ben dısarı cıktım 10 dk saglık ocagına yurudum ve gece hastaneye kaldırıldım kanamadan uc gun yattım. korkudan drumda heyet raporu verdi.gıtmıyorum işe..evde az az yuruyorum.dolasım olsun dıye. sen gene de hemen yurume cok hareket etme ev işi yapma. bunları korkutmak ıcın yazmadım, yanlış anlama. ama ben çok çektim baskası yasamasın.

canım çok sağol hiç yanlış anlar mıyım yardımcı oluyoruz birbirimize tabiki. valla senin doktor iyimiş arkadaşım benim adamın umrumda değil. bana da kanaman olursa yine veririz dedi heyet raporunu. bizim psikolojimizi düşünen yok. ya iş yerinde olursa kanama ya otobüste olursa hiç bunları düşünmüyor yani. ben kanamadan beri her hafta proluton depot vuruluyodum onu bile kes kanama yoksa dedi. işim çok ağır değil masa başı devlet memuruyum. bir de zoruma giden bizim daireden pek çok kişi hiç bi sıkıntısı yokken bütün hamileleiğini rapor ile geçirdi aynı şekilde doğumdan sonra ücretsiz izin almayıp hep heyet raporları aldılar. benim kanamam oldu doktor yok bişey git diyo. bana en son bütün hamileliği yatarak mı geçirceksin dedi kızdı bi de yani.

en son 1 tanıdıktan psikiyatrsit depresyon diye 10+10 verecek o da 20 gün yapıyo o arada yine kontrol var o zaman benim doktora bu aldığım 20 günden hiç bahsetmeden yine rapor isteyeceğim bakalım sonuç nasıl olacak canım. valla çalışanların işi çok zor zaten tüp bebek süreci de izin al git dertti. allah yardımcımız olsun canım. acaba riskli gebelik uzmanı 1 hocaya mı gitsem diyorum. ben hala tüp bebek doktoruna devam ediyorum. üni. hastaneden 1 riskli gebelik uzmanı bulsam o hastaneden rapor da verebilir hem öyle düşündüm ama sen nasıl devam ediyosun.

cnm ben hep proflara gıttım. merkezı hemen bıraktım. ılk kanamada 800 progeston kapsul kullandım besgunde depot vuruldum. 10 gun sonra kanama oldu. 1000 progestan kapsul ve 3 gunde bır ıgne vuruldum.. kanama alanı oluşmuş keseden buyuktu. ızmırde unlu rısklı gebelık uzmanına da gıttım. kendı prof drumda vardı.bana 12 hafta bıtene kadar yatacaksın sadece tuvalete gıttım. gene kanamalar oldu hastaneye yatış verıldı. toplamda 13 kez kanamam oldu.bu arada begenmedım drları bıraktım daha ıyısını bana moral verenını buldum. cunku gece kanamalarım oldu. özel hastanede kadın doğumcu yok. cok sıkıntı yasadım.. proflar sureklı telefona cıkmıyor paramla rezıl oldum. ben de kadın doğum hastanesınde yattıgımda orda bır dr önerdiler operatör ona gıdıyorum özel bır hastaneye gectı cok memnunum hemen bana hep heyet verdi. tup bebek oldugu ıcın daha da ılgılenıytor. bırde tup drlarda yasadıgım sıkıntıları anlattım. bır drun yuzunden bana enfeksıyon testı yapmadı az kalsın bebegımı kaybedıyordum artık unvana aldanmıyorum. drum cok ınsancıl. soru sormadan herseyı anlatıyor 10 dk ultrasonda gösterıyor. dıger bır prof sadece ıkı dk bakardı ölçcum bıle yapmazdı..

canım sen çok zor zamanlar geçirmişsin rabbim bebeğini sana bağışlasın bundan sonra herşey su gibi geçer inşallah canım. sen de izmirde misin ben de izmirdeyim senin için sakıncası yoksa doktorunun ismini alabilir miyim canım?

hayırlısı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip eder inşş
kızlar çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz.. memnun musunuz..
ben bebe yağı kullanıyorum canım çok şükür çatlağım yok şimdilik
Yaa kizlar ben cok halsiz kalıyorum sizde de oluyor mu bir uyku hali var uyuyorum uyaniyorum yine aynı
bende halsizlik sabah çok oluyo canım yataktan kalmak istemiyorum hiç bide hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum
yine bir pazar ve yine çoookkkk skıcıı
dün biz kocamla başbaşa bütün gezdik dolaştık çokta iyi oldu valla özlemişim ne zamandır çıkmıyoduk hava güzel güneşli olunca evde oturasımız gelmedi
hayırlısı olsun canım

ben normalde de m giyiyodum şimdi de m alıyorum tam oluyo zaten s denedim çok dar oldu sende hangi bedeni giyiyosan ondan al bence

çok teşekkür ederim.. hepimizin hamileliği sorunsuz geçer inşallah..
ben de babenin çatlak önleyici kremini ve banyo yağını aldım.. umarım işe yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…