çok teşekkür ederim.. hepimizin hamileliği sorunsuz geçer inşallah..
ben de babenin çatlak önleyici kremini ve banyo yağını aldım.. umarım işe yarar..
canım sen çok zor zamanlar geçirmişsin rabbim bebeğini sana bağışlasın bundan sonra herşey su gibi geçer inşallah canım. sen de izmirde misin ben de izmirdeyim senin için sakıncası yoksa doktorunun ismini alabilir miyim canım?
Veeee korktuğum başıma geldi.....,bugün kanamam oldu koştum doktoruma gittim vajinal ultrason yaptı kese gözüküyo şimdilik bir sıkıntı yok dedi normalmi bu kanama dedim normal değil ama olabilir dedi bir adet iğne verdi ilaçlarına devam et dedi 1 hafta sonra kalp atışlarına bakalım varmı dedi çok korkuyorum karnım ağrıyo adet ağrısı gibi kanamam koyu renk oldu iğnedenmi bilmem böyle bi durumla karşılaşan varmı aranızda başka ne yaptınız
gecmış olsun hemen yat dınlen . sadece tuvalete gıt. progeswtanı arttır benım 800 den 1200 e kadar dr arttırmıstı. dusuk onleyıcı proluton depotu uc gunde bır vuruldum.4,5 ay hep yattım.merkezler ıyı takıp yapamıyor ıyı bır kadın dogumcu bul gece acılınde kadın dogumcu olan hastane bul... vajınadan pek muane yaptırma.gercı cogu dr yapmak ıstıyor. benım 6. hftada kanama oldu.ta 22-23 haftaya kadar deavm ettı. hep proluton depot veruldum. işe gıtme ev ısı yapma en azından 12 hafta dolana kadar yat...drların dedıgı kanama koyu renk ve peltemsıyse kork. karın kasık bel agrısı dusuk belırtısıdır. benım kanamalarımda hıc agrı olmadı.. özel hastanelerın acıllerınde gece kadın dogumcu yok.. sana tavsıyem gece olursa hemen ya kadın doğum hastanesıne gıt ya da fakulte hastanesıne gıt. tup bebek deyınce ılgılenıyorlar
amiiiiin canım benim inşşş rabbim kucağımıza almayı da nasip eder hepimize inşşşçok teşekkür ederim.. hepimizin hamileliği sorunsuz geçer inşallah..
ben de babenin çatlak önleyici kremini ve banyo yağını aldım.. umarım işe yarar..
Veeee korktuğum başıma geldi.....,bugün kanamam oldu koştum doktoruma gittim vajinal ultrason yaptı kese gözüküyo şimdilik bir sıkıntı yok dedi normalmi bu kanama dedim normal değil ama olabilir dedi bir adet iğne verdi ilaçlarına devam et dedi 1 hafta sonra kalp atışlarına bakalım varmı dedi çok korkuyorum karnım ağrıyo adet ağrısı gibi kanamam koyu renk oldu iğnedenmi bilmem böyle bi durumla karşılaşan varmı aranızda başka ne yaptınız
bende 5. Haftamdayım doktorumun verdiği progestan 200 mg günde üç defa vajinal olarak kullanıyorum yani 600 mg yapıyor doktorum başka bişey önermedi sadece 1 adet pruloton depot verdi o kadar ilaçlarına aynı devam et dedi 1 hafta sonra kalp atışına bakalım dedi şimdi kendi doktorum bu şekilde yönlendirmeyince bişey yapmak istemiyorum ama bi yandanda korkuyorum napıcam bilemiyorum
canım sana özelden mesaj attım
Cnm drlar 16. Hftdan snra krem vs öneriyorlar senınkı bıraz erken degılmı?
amiiiiin canım benim inşşş rabbim kucağımıza almayı da nasip eder hepimize inşşş
daha senin için çok erken canım bence kullanma derim ben bile 2 ay oldu sürmeye başlayalı :26:
çok geçmiş oldun canım bol bol yat dinlen bi tek wc kalk.benim başıma da gelmişti kanama değil de 2 gün lekelenmem oldu dr proluton depont vermişti onu vurdukduk çok şükür hemen geçmişti inşş sende hemen atlatırsın :26:
benim cildim aşırı kuru. o haftalara gelene kadar cildimin neme doyması ve gerekli elastikiyeti kazanması lazım.. ondan erkenden alıp başladım..
benim cildim aşırı kuru. o haftalara gelene kadar cildimin neme doyması ve gerekli elastikiyeti kazanması lazım.. ondan erkenden alıp başladım..
Sende haklısın ama ılk uc ay kimyasal seylerden uzak durmak lazim bence.sonucta derıden emılıyor hersey.ama dogal yaglardan surebılırsın.badem, kayısı ,kakao yağı gıbı. Uc aydan snra ıstedıgın kozmetik urunu alabilirsin.
bgma adlı arkadasımız nerde.. ınsallah herseyı yolundadır... uzun zamandır gırmıyor. bılenınız var mı acaba
kızlar nerdesiniz :26::26:
burdayuız sen nerdesin:)
valla buralardayım canımbugün temizlik yaptım çamaşır vardı onları yıkadım balkonları yıkadım derken akşam oldu çok yoruldum ama
yarın da kızımı görmeye gideceğim detaylı ultrasonum var inşşş hayırlı haberler alırım çok özledim bebişimi 1 aydır görmüyorumbide bi kaç gündür karnımın altına sancı giriyor nedendir acaba ya çok canımı sıkıtı bu durum hiç böyle olmazdı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?