2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Veeee korktuğum başıma geldi.....,bugün kanamam oldu koştum doktoruma gittim vajinal ultrason yaptı kese gözüküyo şimdilik bir sıkıntı yok dedi normalmi bu kanama dedim normal değil ama olabilir dedi bir adet iğne verdi ilaçlarına devam et dedi 1 hafta sonra kalp atışlarına bakalım varmı dedi çok korkuyorum karnım ağrıyo adet ağrısı gibi kanamam koyu renk oldu iğnedenmi bilmem böyle bi durumla karşılaşan varmı aranızda başka ne yaptınız

gecmış olsun hemen yat dınlen . sadece tuvalete gıt. progeswtanı arttır benım 800 den 1200 e kadar dr arttırmıstı. dusuk onleyıcı proluton depotu uc gunde bır vuruldum.4,5 ay hep yattım.merkezler ıyı takıp yapamıyor ıyı bır kadın dogumcu bul gece acılınde kadın dogumcu olan hastane bul... vajınadan pek muane yaptırma.gercı cogu dr yapmak ıstıyor. benım 6. hftada kanama oldu.ta 22-23 haftaya kadar deavm ettı. hep proluton depot veruldum. işe gıtme ev ısı yapma en azından 12 hafta dolana kadar yat...drların dedıgı kanama koyu renk ve peltemsıyse kork. karın kasık bel agrısı dusuk belırtısıdır. benım kanamalarımda hıc agrı olmadı.. özel hastanelerın acıllerınde gece kadın dogumcu yok.. sana tavsıyem gece olursa hemen ya kadın doğum hastanesıne gıt ya da fakulte hastanesıne gıt. tup bebek deyınce ılgılenıyorlar

bende 5. Haftamdayım doktorumun verdiği progestan 200 mg günde üç defa vajinal olarak kullanıyorum yani 600 mg yapıyor doktorum başka bişey önermedi sadece 1 adet pruloton depot verdi o kadar ilaçlarına aynı devam et dedi 1 hafta sonra kalp atışına bakalım dedi şimdi kendi doktorum bu şekilde yönlendirmeyince bişey yapmak istemiyorum ama bi yandanda korkuyorum napıcam bilemiyorum

çok teşekkür ederim.. hepimizin hamileliği sorunsuz geçer inşallah..
ben de babenin çatlak önleyici kremini ve banyo yağını aldım.. umarım işe yarar..
amiiiiin canım benim inşşş rabbim kucağımıza almayı da nasip eder hepimize inşşş
daha senin için çok erken canım bence kullanma derim ben bile 2 ay oldu sürmeye başlayalı :26:

çok geçmiş oldun canım bol bol yat dinlen bi tek wc kalk.benim başıma da gelmişti kanama değil de 2 gün lekelenmem oldu dr proluton depont vermişti onu vurdukduk çok şükür hemen geçmişti inşş sende hemen atlatırsın :26:

sen deyınce kanama tarıhlerım yazılı baktım benımde 5. haftanın sonu. bende gunde 600 progestan vajınadan yapıyordum. kanamadan sonra hemen bır doçente gıttık. vajınal baktı kanama alanı keseden ıkı kat buyuktu. kesenın altındaydı. progestan 800-100-1200 e kadar cıkarıldı uc gunde bır depot vuruldun .kımıldamadan 16 hafta yattım. kanama alanı bıttı. ama 22-23 hftaya kadar oldu.24 . hftaya kadar depot vuruldum tedbır amaçlı. merkezlere guvenme..ıyı dr bul. yatmaktan baska ılaç yok. maydanoz nar yeme taze kesılmış et yeme bıtkı cayı ıcme cınsel ılışkı yasak cnm. bol bol dua et. en azından 12.hftya kadar yat ıse gıtme..kasık bel agrın olması ıyı degıl ılaçlarını arttır mutlaka ıyı dra gorun allah sıfa versın

Cnm drlar 16. Hftdan snra krem vs öneriyorlar senınkı bıraz erken degılmı?

benim cildim aşırı kuru. o haftalara gelene kadar cildimin neme doyması ve gerekli elastikiyeti kazanması lazım.. ondan erkenden alıp başladım..

Son düzenleme:

Gecmis olsun benimde 6.haftada kanamam olmustu cok fazla degildi ama korkusu yetti hemen acile gittim bakti bisey yok dedi kendi doktorumu aradim coraspirini birak dedi proluton igne yaptir dedi ve hemen kesildi bi dahada olmadı cok şükür. benim agrim yoktu ama sen var diyosun cok dikkat et bence hic kalkma yatarak gecirmeye çalış vaktini

benim cildim aşırı kuru. o haftalara gelene kadar cildimin neme doyması ve gerekli elastikiyeti kazanması lazım.. ondan erkenden alıp başladım..

Sende haklısın ama ılk uc ay kimyasal seylerden uzak durmak lazim bence.sonucta derıden emılıyor hersey.ama dogal yaglardan surebılırsın.badem, kayısı ,kakao yağı gıbı. Uc aydan snra ıstedıgın kozmetik urunu alabilirsin.

ben hep bebeyeğı sürdüm o da duştan sonra aklıma gelirse çatlıcaksa ne kullanırsan kullan çatlıyo bence

bgma adlı arkadasımız nerde.. ınsallah herseyı yolundadır... uzun zamandır gırmıyor. bılenınız var mı acaba

burdayuız sen nerdesin:)

valla buralardayım canımbugün temizlik yaptım çamaşır vardı onları yıkadım balkonları yıkadım derken akşam oldu çok yoruldum ama

yarın da kızımı görmeye gideceğim detaylı ultrasonum var inşşş hayırlı haberler alırım çok özledim bebişimi 1 aydır görmüyorum bide bi kaç gündür karnımın altına sancı giriyor nedendir acaba ya çok canımı sıkıtı bu durum hiç böyle olmazdı :44:

sende bayağı iş yapmışın bende de ağrı oluyor ara ara ben dün gördüm oğluşumu ama moralimiz bozuldu böbreğinde genişleme varmış da perinatolaga gitcez yarın bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…