sende bayağı iş yapmışın bende de ağrı oluyor ara ara ben dün gördüm oğluşumu ama moralimiz bozuldu böbreğinde genişleme varmış da perinatolaga gitcez yarın bakalım o ne diyecek
sende bayağı iş yapmışın bende de ağrı oluyor ara ara ben dün gördüm oğluşumu ama moralimiz bozuldu böbreğinde genişleme varmış da perinatolaga gitcez yarın bakalım o ne diyecek
aa çok üzüldüm kuzum ya inş yanılma payı vardır yada önemsiz bişeydir allah yardımcın olsun rabbim bebişine şifa sağlık versin...benim yarın gideceğim de perinatolaji uzmanı kuzum[/QUOTE
kendi doktorum detaylı bakmıştı sorun görünce ona yönlendirdi en erken yarına randevu alabildik ultrasona tok ve tatlı yemiş olarak gel dediler tatlıda baklava tarzı bişi olacakmış ki rahat hareket edecekmiş bebek ve kolay olacakmış incelemesi aklında bulunsun
Bayadır yazamadım arkadaşlar iznim bitip işe başlayınca yorgunluktan sızıp kalıyorum hep
İlk ve 2.muayneye gittim ikisinde de vajinal muayene yapıldı 9ay boyuncada böyle olucak diyor dr.. bundan rahatsizim aslinda, siz ne düşünüyorsunuz? ?:26:
Bu arada benim değer için ikiz diyen arkadaşlar(mapolaya, ensuece digerlerinizin nikini hatirlayamadim) doğru tahmin etmişsiniz
dün oğluşuma alışverişde yaptık beşik puset uyku seti ve bi kaçparça kıyafet aldık:)
gözünaydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin neden dokuz ay alttan bakacakmış ki çok ilginç
arkadaşlar merhaba benım 13 yıldır bebegım olmuyor...tüm tedavılere ragmen..500 yasıne nıyetlendım yardımcı olurmusunuz:26:
arkadaşlar merhaba benım 13 yıldır bebegım olmuyor...tüm tedavılere ragmen..500 yasıne nıyetlendım yardımcı olurmusunuz:26:
Buyuk alisverisi yapmissin masallah reskmlerini yolla bize bi de puset ne marka aldin anakucagiyla beraber mi bende bakiyorum da gereksiz pahali seyler var ya sirf markasi yuzunden o kadar para vermek zor geliyo valla
bgma adlı arkadasımız nerde.. ınsallah herseyı yolundadır... uzun zamandır gırmıyor. bılenınız var mı acaba
Canim adini gordum asagida yazmiyosun bayadir iyisindir insallah
Herkese günaydın..
miraclemiracle öncelikle senin iyi olmana çok sevındım uzun zaman sende yoktun merak etmıştım.Ben iyiyim çok şükür. tatılde annem vardı gıremedım sonra eşim bilgisayarı yanında okula götürdü yıne gıremedım
Kızlar bişe sormak istiyorum hepinize cumartesı doktordaydım ayakta kalmaya dayanamıyorum aşırı kasık ağrım oluyor sankı içimden düşcekmiş gıbı kasıkları ayrı bı alem oluyordoktora soledım baktı ultrasonda bebeğim kafasını kasığıma ıyıce sokmuş duruyordu doktor kasılmalarını goruyorum dedı bebeğimin kafası aşağıda olduğu için çok dolaşmak yok dedı istirahat dıkkat et dedı bişe yaptığım yok zaten bı yemeğimi yapıyorum ama korktum çok.. bıde oğlum sankı bıze kusmuş gıbı poposunu donmuştü hiç yuzunu göstermedı doktor ne yaptıysa olmadı.. önerılerınız varmı ne yapsak bebek yukarı çıkar martın başında bı daha gıtcem 3 lü testi yapalım dedı doktor ama ben açıkçası yaptırmak ıstemıyorum ıkılı temız çıkmıştı sızce gerek varmı üçlü teste ?
iyi olmanıza sevindim canım küsmemiştir annesi naz yapıyordur size yemeğinide mümkün olduğunca oturarak yap ayaklarının altına yastık koy öyle dinlen canım ben sadece üçlü test yaptırdım canım bencede gerek yok tüm testlere
saol canım sen ve bebeğinde ıyısınızdır inş.. Evt aygazın onunde sandelyem var sureklı dıkkat etmeye çalışıyorum.Bende gerek olmadığını düşünüyorum gereksız yere stres sonuç beklemek gelışımı şimdiye kadar gayet güzel gidiyor.. sadece sonra yaptırmadığıma pişman olmak istemem..o yüzden fikirleriniz önemli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?