canım bencede gereksiz stres testlerin sonuçları %100 doğruyu yansıtmıyor ve allah korusun olumsuz bir şey çıktığında yapılacak bir şey yok o yüzden sen bilirsin yinede bizde iyiyiz şükür bugün ayrıntılı ultrasonumuz var bebeğimin böbreğinde genişleme varmış o sebepten braz üzgünüm bakalım bugün netleşecek hayırlısı olur inşallah
Üzüldüm şimdi canım umarım korkulacak bir şey yoktur herşey normal çıkar güzel haberlerini bekliyoruz.. sonuç ne olursa olsun önemli olan içini ferah tutmak bunlar bızım küçük mucizelerımız hiç olmayacak bebeğimiz diye düşünürken oldular bize armağanlar
sende bayağı iş yapmışın bende de ağrı oluyor ara ara ben dün gördüm oğluşumu ama moralimiz bozuldu böbreğinde genişleme varmış da perinatolaga gitcez yarın bakalım o ne diyecek
Canim ben bugun okurum bi tane olur mu daha fazla mi okumamiz gerekiyo
canım rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah bende okurum ama bugün değil zamanı var mı
Ayşegül canım geçmiş olsun. Allaha emanet tatlım bebisin,korkma yoktur kötü birşey. Rabbim kuzularimiza sağlık sihhat versin. Nazar lardan korusun
zamanı yok arkadaşım okuyunca yazarsan sevınırım..allah razı olsun...
resim yüklemeye çalışıyorum ama başaramadım
Canım çok saol ıyıyız nete gıremıyordum ne zmandır yazamadıminş hepiniz ıyısınızdır gerıye donuk pek okuyamadım özlemişim sizleri :)
resimlerin boyutu fazla geliyomuş ondan yüklenmiyomuş canım resmi aç sonra üstte menüler varya ordan paintte aç resmi boyutlandır var oraya gir piksel yazıyo ya onu 1000 yap o zaman yüklüyo
bi de canım sende bu böbrek genişlemesini kaç mm dedi dr bugun gördüm galiba 2014 haziran annelerindeydı bir iki kişinin daha oyle olmuş onların 6-7 mm filanmış dr 10 mm den sonrası sakıncalı filan demiş istersen bi bak sende dediğim gibi belkide korkulacak hiç bişey yoktur
tamam canım bide öyle denerim bizimkisi büyük canım 16mm dedi böbrek fonksiyonları normalmiş ama ciddi bir açılma var dedi o yüzden de perinatoloğa yönlendirdi bugünde o bakıcak bakalım
Herkese günaydın..
miraclemiracle öncelikle senin iyi olmana çok sevındım uzun zaman sende yoktun merak etmıştım.Ben iyiyim çok şükür. tatılde annem vardı gıremedım sonra eşim bilgisayarı yanında okula götürdü yıne gıremedım
Kızlar bişe sormak istiyorum hepinize cumartesı doktordaydım ayakta kalmaya dayanamıyorum aşırı kasık ağrım oluyor sankı içimden düşcekmiş gıbı kasıkları ayrı bı alem oluyordoktora soledım baktı ultrasonda bebeğim kafasını kasığıma ıyıce sokmuş duruyordu doktor kasılmalarını goruyorum dedı bebeğimin kafası aşağıda olduğu için çok dolaşmak yok dedı istirahat dıkkat et dedı bişe yaptığım yok zaten bı yemeğimi yapıyorum ama korktum çok.. bıde oğlum sankı bıze kusmuş gıbı poposunu donmuştü hiç yuzunu göstermedı doktor ne yaptıysa olmadı.. önerılerınız varmı ne yapsak bebek yukarı çıkar martın başında bı daha gıtcem 3 lü testi yapalım dedı doktor ama ben açıkçası yaptırmak ıstemıyorum ıkılı temız çıkmıştı sızce gerek varmı üçlü teste ?
canım hoşgeldın. senın de oğluşun oluyor maşallah:)sorularını cevaplayayım. senın haftandayken aşırı kasılmam olurdu ultrasonda bile çıkardı. drum magnezyum verdi anında geçti. dusun o zaman o kadar sıddetlıydıkı gunde ıkı tane ıcıyordum suya atılıyor portakla suyu gıbı cok guzel adı magnorm. su anda tedbır amaçlı gunde bır tane ıcıyorum. benım bebegım 24. haftaya kadar kasıklarımdaydı. ayagın altına yuksek bırsey koy yat.bız daha yenı beyefendının yuzunu görduk hep ellerıyle yuzunu kapatırdı ya da ultrasono gırdıgı anda totosunu dönerdi şimdıkı drum cok merhametlı hıc dıger drlar gıbı bam gum vurmuyor paşamızın keyfı olursa gösterır dıyor. onu dert etme ılerde cok göreceksın.ıkılı testın ıyı cıktıysa sakın uclu ya da dortlu yaptırma. benım eskı dr benım ıkılı sonucum cok ıyıydı ben ılla 4 lude ısterım dedı tabı hersey para. bızde yaptırdık meger olçumu yanlış yapmış sonuc kötu cıktı bana amınosentez dedı. bızde baska hastanelerrde testı yenıledık sonucum ıyı cıktı anında o dru bıraktık.sımdıkı drum ıkılı yaptırmıssın ne gerek vardı 4 luye dedı boşuna stres oldun dedı.ayrıca şeker tuketımıne sımdıden dıkkatet ..24-28 hafta arası seker yuklemesı olcak. çogu arkadasta seker yuksek cıktı dıet yapıyolar yada ınsulın kullanıyolar..hamur ısı tatlı sekerlı yeme. bebegede zararı yok bosuna kılo yapıyo..kılonada dıkkat et. 24 haftadan sonra kılo hızlanıyor. ben toplamda 30 haftada bes kılo aldım.yattıgımız ve evde oldugumuz ıcın beslenmene dıkkat et saglıklı bebege yarayan seyler ye
evt oğlanlar geliyor maşallah :) saol canım önerılerın için banada magvital verdi doktor ancak benım mıde hassasıyetım devam edıyor eskısı kadar kötü degılım ama sabah bulantılarım ve yemek boruma yemek kaçması işkence gibi bu magvitalda dokunuyo çok ama katlanıyomdaha test yaptırmak ıstemıyom ama doktorum 3lü testi onerınce eşim yapalım dıe atladı arayıp ıptal etcem onuda vazgecırdım sayılır.. senın ne sıkıntılar cektıgını bılıyorum test sonucu yüzünden insanı yıpratıyor.. bebeğim ölçumlerıde normal hatta 5 gun onde gıdıyor yavrum.. bıde ıkı gundur yukarı çıktı bıraz daha sanırım çok altta olduğunda hareketlerını acayıp hıssedıyordum kasığımda ıkı gundur azaldı hareketler.. hayırlısı artık.. sen hala yatmaya devam edıyormusun bu arada ?
Sağlıklı sıhhatli günlerde kullansin. Hepsi çok güzel.
Amin canım hepimize nasip etsin inşallah
Son dra gittiğimde sordum ne zaman karından muayene baslicaz diye, ikiz olduğu için 9ay boyunca böyle vajinadan bakicaz rahim ağzı ölçüsünü alicaz erken doğum riski olup olmadığını böylelikle daha erken tespit ediyoruz dedi.
Bana da garip geldi hiç duymamıştım 9ay boyunca vajinal muayene olan :26:
Kizlar aranizda sik ultroson giren oldu mu hic? 12 hafta doldugu icin muayeneler ayda 1 oldu eskiden 2 haftada 1 idi. Ben de kanama felan gecirdigim icin tedirginlik var ayda 1 kendi doktoruna gitsem arada da devlet hastanesine gidip baktirsam sorun olur mu acaba ultrosonun bebege zarari var midir ki
tamam canım bide öyle denerim bizimkisi büyük canım 16mm dedi böbrek fonksiyonları normalmiş ama ciddi bir açılma var dedi o yüzden de perinatoloğa yönlendirdi bugünde o bakıcak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?