2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Üzüldüm şimdi canım umarım korkulacak bir şey yoktur herşey normal çıkar güzel haberlerini bekliyoruz.. sonuç ne olursa olsun önemli olan içini ferah tutmak bunlar bızım küçük mucizelerımız hiç olmayacak bebeğimiz diye düşünürken oldular bize armağanlar

öyle canım yapıcak bir şey yok rabbimden gelen şeyler bunlarıda atlatıp sağlıcakla alacağız kucaklarımıza meleklerimizi

sende bayağı iş yapmışın bende de ağrı oluyor ara ara ben dün gördüm oğluşumu ama moralimiz bozuldu böbreğinde genişleme varmış da perinatolaga gitcez yarın bakalım o ne diyecek

Ayşegül canım geçmiş olsun. Allaha emanet tatlım bebisin,korkma yoktur kötü birşey. Rabbim kuzularimiza sağlık sihhat versin. Nazar lardan korusun

resim yüklemeye çalışıyorum ama başaramadım

resimlerin boyutu fazla geliyomuş ondan yüklenmiyomuş canım resmi aç sonra üstte menüler varya ordan paintte aç resmi boyutlandır var oraya gir piksel yazıyo ya onu 1000 yap o zaman yüklüyo

bi de canım sende bu böbrek genişlemesini kaç mm dedi dr bugun gördüm galiba 2014 haziran annelerindeydı bir iki kişinin daha oyle olmuş onların 6-7 mm filanmış dr 10 mm den sonrası sakıncalı filan demiş istersen bi bak sende dediğim gibi belkide korkulacak hiç bişey yoktur

Canım çok saol ıyıyız nete gıremıyordum ne zmandır yazamadım inş hepiniz ıyısınızdır gerıye donuk pek okuyamadım özlemişim sizleri :)

yeterki iyi olun canım, ben hiçbir testi yaptırmadım canım dr ense kalınlığı normal dedi eğer artsaydı o zaman testleri yaptır derdim gerek yok dedi bende aynı dediğiniz stresleri çekmiyim diye yaptırmak istemedim

tamam canım bide öyle denerim bizimkisi büyük canım 16mm dedi böbrek fonksiyonları normalmiş ama ciddi bir açılma var dedi o yüzden de perinatoloğa yönlendirdi bugünde o bakıcak bakalım

tamam canım bide öyle denerim bizimkisi büyük canım 16mm dedi böbrek fonksiyonları normalmiş ama ciddi bir açılma var dedi o yüzden de perinatoloğa yönlendirdi bugünde o bakıcak bakalım

anladım canım hadi inşallah güzel haberlerle gel

canım hoşgeldın. senın de oğluşun oluyor maşallah:)sorularını cevaplayayım. senın haftandayken aşırı kasılmam olurdu ultrasonda bile çıkardı. drum magnezyum verdi anında geçti. dusun o zaman o kadar sıddetlıydıkı gunde ıkı tane ıcıyordum suya atılıyor portakla suyu gıbı cok guzel adı magnorm. su anda tedbır amaçlı gunde bır tane ıcıyorum. benım bebegım 24. haftaya kadar kasıklarımdaydı. ayagın altına yuksek bırsey koy yat.bız daha yenı beyefendının yuzunu görduk hep ellerıyle yuzunu kapatırdı ya da ultrasono gırdıgı anda totosunu dönerdi şimdıkı drum cok merhametlı hıc dıger drlar gıbı bam gum vurmuyor paşamızın keyfı olursa gösterır dıyor. onu dert etme ılerde cok göreceksın.ıkılı testın ıyı cıktıysa sakın uclu ya da dortlu yaptırma. benım eskı dr benım ıkılı sonucum cok ıyıydı ben ılla 4 lude ısterım dedı tabı hersey para. bızde yaptırdık meger olçumu yanlış yapmış sonuc kötu cıktı bana amınosentez dedı. bızde baska hastanelerrde testı yenıledık sonucum ıyı cıktı anında o dru bıraktık.sımdıkı drum ıkılı yaptırmıssın ne gerek vardı 4 luye dedı boşuna stres oldun dedı.ayrıca şeker tuketımıne sımdıden dıkkatet ..24-28 hafta arası seker yuklemesı olcak. çogu arkadasta seker yuksek cıktı dıet yapıyolar yada ınsulın kullanıyolar..hamur ısı tatlı sekerlı yeme. bebegede zararı yok bosuna kılo yapıyo..kılonada dıkkat et. 24 haftadan sonra kılo hızlanıyor. ben toplamda 30 haftada bes kılo aldım.yattıgımız ve evde oldugumuz ıcın beslenmene dıkkat et saglıklı bebege yarayan seyler ye

evt oğlanlar geliyor maşallah :) saol canım önerılerın için banada magvital verdi doktor ancak benım mıde hassasıyetım devam edıyor eskısı kadar kötü degılım ama sabah bulantılarım ve yemek boruma yemek kaçması işkence gibi bu magvitalda dokunuyo çok ama katlanıyom daha test yaptırmak ıstemıyom ama doktorum 3lü testi onerınce eşim yapalım dıe atladı arayıp ıptal etcem onuda vazgecırdım sayılır.. senın ne sıkıntılar cektıgını bılıyorum test sonucu yüzünden insanı yıpratıyor.. bebeğim ölçumlerıde normal hatta 5 gun onde gıdıyor yavrum.. bıde ıkı gundur yukarı çıktı bıraz daha sanırım çok altta olduğunda hareketlerını acayıp hıssedıyordum kasığımda ıkı gundur azaldı hareketler.. hayırlısı artık.. sen hala yatmaya devam edıyormusun bu arada ?

canım ben heyet raporluyum.10 dkdan fazla hareket yasak. sımdıkı drum cok ıyı.bu zamana kadar cok sıkıntı cektın bundan sonra gene dıkkat edelım dedı.zaten 10 dkdan fazla durunca yoruluyorum.bırde bebegım hep aşagıdaydı.kasılmam coktuve 22 haftaya kadar kanamam oldu.. dr bu halde işe gıdemezsın dedi..evdeyim annem yanımda. ev iş yemek yapmam hersey yasak. eşimde titiz dışarıda grıp olursun dıye fazla cıkamıyoruz ..artık bebek alışverıslerıne basladık.sadece magzalara gıdıyoruz ben oturuyorum satış elamanları eşim bana göstermeye getırıyor ya da dk tutuyoruz 10 dkda bır oturuyorum.. gercı bu zmana kadar ben hıcbırsey almadım. herseyını anneanne babaannesı yaptı.yoksa ben hala korkudan bırseyler alamıyorum..bunu bıle dra sordum dusuncene.28 hafta bıttı druma sordum bırseyler alalım mı artık.. güldü al tabı dedi:) herseyını hazır et dedı. bebeklerın ne zaman ne yapcagı bellı olmaz dedı:)bır 32 yada 36 yı tamamlasam hıc korkmucam.

Benim 11. haftaya kadar gebeliğim ikizdi , iki ayrı doktorum olmasına rağmen kalp atışından yani 6. haftadan itibaren ikiside vajinadan muayene yapmadı. İlk zamanlarda erken doğum riski için vajinadan muayene pek mantıklı gelmedi. Benimkinin kalbi durmuştu. İkiz gebelik bölümüne yaz istersen oradaki arkadaşlar tecrübelidir.

Benimde 6. haftada kanamam oldu, 2 gece hastanede kaldım, kanama geçti ama 11. haftada ikiz gebeliğim teke düştü. Hem kadın doğumcu hem tüp bebek doktorum ayrı ayrı takip yaptı. Bazen mecburen bazen içim rahat etmediğinden her hafta bir veya iki kere muayeneye girdiğim günler oldu. Şuan bebeğimde bir sıkıntı görünmüyor. Bence 15 günde bir ultrason içini rahat ettirmek için normal. İnternette araştırmıştım. İyi değil diyen yazılarda var ama doktorlarıma soruyorum bişey olmaz diyorlar.

Allah hepimizin bebeğini sağlıklı, analı-babalı kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…