2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Ultrasonun zararı yok cnm.benım sırf garanti olsun diye cıft dr takıp yaptıran arkadaslarım var.masallah bebekler saglıklı dogdu

Canım güle güle kullanın inşallah çok güzel hepsi inşallah bebişde de korkulacak birşey yoktur içini rahat tut çok yanılmalar olabiliyor böyle

saolasın canım bebeğiminde maalesef böbreğinde genişleme var yanılma değilmiş ama çok endişe edilecek bir şey değil dedi büyük ihtimalle de idrar yollarında kısmı tıkanıklık varmış doğuma kadar takip edilecek doğuncada pediatrik nefrolaji takip edecek ama bebişimi gördüm paşamın keyfi yerindeydi ayak ayak üstüne atmış elini emiyordu 40dakika falan izledik ohh miss:)

aman salla gitsin herkesi banada dediler ama kimene zaman geçince hiç dolaşıp alamam zaten şimdiden biraz dolanınca haşatım çıkıyor böyle yavaş yavaş alışverişe başladım bakalım hayırlısıyla

9 ay boyunca vajinal muayene mi hiç böyle bişey duymadım canım bence çok riski sürekli alttan bakması
hoigeldin canım uzun zaman oldu girmeyeli özledik seni
senin ve beişinin iyi olduğuna çok sevindim çok şükür bi sıkıntınız yok o ağrılar bende de oluyo kuzum hatta bugün dr sordum normal her hamilede ağrı olur dedi
aman da aman paşamıızj yatağı alnımış güle güle sağlıklı günlerde uyusun yatsın inşş cicileri de pek güzel inşş ğzerinde de görmek nasip olur
bende bugün beşik, bebek arabası, alt açma örtüsü, kundak battaniye, banyo seti,cam biberon ve emzik aldım bidaha gittiğim de alacağım arabayı alacağım biraz pahalı onu aradan çıkaralım

çok şükür canım korkulcak bişeyi yokumuş bebişinin ohh rahatı da keyfi yerin de maşallah ona

benim de bugün detaylım yapıldı çok şükür rabbime herşey yolunda rabbime bin şükür kızım 480 gr olmuş maşallah subanallah onu veren rabbime kısmetse doğum da haziran 25 allahın izniyle

şükür canım şimdilik sıkıntısı yok inşallah ilerlemez de geçer gider kuzucumdan hastalık sende resim koy da bakalım böyle yavaş yavaş almak lazım son zamanlar iyice ağırlaşıcaz canımız alışveriş yapmak istemicek

Allah hepimize vakitli doğumlar nasip etsin. Maşallah 30 lu haftalara geldin ve daha 5 kilo almışsın. Ben şimdiden 5 i aştım 6 yı zorluyorum Ama özellikle peynir ekmek çok iyi geldiği için yiyorum ve ekmeği her öğün tüketiyorum.

inşş bitanem hep böyle geçici sorunlar olsun yetere ki doğru diyosun valla zaten yaz ayına doğumlar gelecek sıcaktan evden çıkmak istemicez bide şimdi veya sonra ne farkeder ki sonuçta alınacak onlar

inşş bitanem hep böyle geçici sorunlar olsun yetere ki doğru diyosun valla zaten yaz ayına doğumlar gelecek sıcaktan evden çıkmak istemicez bide şimdi veya sonra ne farkeder ki sonuçta alınacak onlar

aynen bide insan aldıkça mutlu oluyor senin kontrol nasıldı gördünmü kızçeni:)

aynen bide insan aldıkça mutlu oluyor senin kontrol nasıldı gördünmü kızçeni:)

hemde nasıl bide aldıkça alası geliyor valla gördüm canım ya nasıl mutlu oldum 1 aydır görmüyodum yavrumu hasret kaldım salı günü yine göreceğim kısmetse bu kez de kendi dr kont var

Canım ya endişe edilecek bişey olmasın da gerisi geçer çabucak geçsin inşallah sağlıkla gelsinler dünyaya benimde Pazartesi kontrolüm var hayırlısıyla bende bir aydır görmüyorum bebişi inşallah iyidir bakalım

Kızlar ne güzel herkes alışverişe başlamış hep erken diyolarya ama gerçekten insan aldıkta mutlu oluyor bende paylaşmak isterim ama telden foto atabilir miyim acaba

amin canım cümlemize..canım ılk aylar kokulara karşı hassasiyetim oldu yiyemedim. kusma bulantım olmadı. bir de 4,5 ay hep yattım sadece tuvalete kalktım her gıttıgım dr çok korkuttu.yatıyorsun sadece saglıklı seyler ye dedi.o zmnkı drum ekmek pılav börek tatlıyı herşeyi yasakladı ıyıkı yasaklamış şımdı aklıma gelmiyor.sımdıkı drum sadece bır dılım ekmek ve bulgur pılavı ye dedı.kanama sorunuyla ugrastım bırde basıma şeker cıkmasın dıye tatlı yemedim.ayrıca hep şişkınlık ve gaz sorunum oldu bu yuzden aksam 7den sonra bırsey malesef hala yıyemıyorum.keşke sıskınlıgım olmasada yıyebılsem

benim de bugün detaylım yapıldı çok şükür rabbime herşey yolunda rabbime bin şükür kızım 480 gr olmuş maşallah subanallah onu veren rabbime kısmetse doğum da haziran 25 allahın izniyle

masallah canımen buyuk stresı atlattın..24-28 arası şeker yuklemen var. sana tavasıyem tatlıyı azalt hamur işi yeme. sekerın normal cıksın. yuklemden bırgun önce tatlı yememeye calış bak seker cıkan arkadaslar dıetle ugrasıyor. şimdıden tuzu azalt 26-27 den sonra ödemler oluyor mıllette..ben tuzu komple kestım sadece zeytın peynırden alıyorum bırde salçam yemege normal tadı verıyor. dr yeterlı tuzu alıyorun zaten dedı ..tuz seker zararlı cnm..ayrıca kılo alımını da dengeler asıl kılo alımı 24ten sonra baslıyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…