Kizlar aranizda sik ultroson giren oldu mu hic? 12 hafta doldugu icin muayeneler ayda 1 oldu eskiden 2 haftada 1 idi. Ben de kanama felan gecirdigim icin tedirginlik var ayda 1 kendi doktoruna gitsem arada da devlet hastanesine gidip baktirsam sorun olur mu acaba ultrosonun bebege zarari var midir ki
arkadaşlar merhaba benım 13 yıldır bebegım olmuyor...tüm tedavılere ragmen..500 yasıne nıyetlendım yardımcı olurmusunuz:26:
Bende bır tane okurum cnm.adını soylersen daha ıyı olur bence.yoksada nıckını soylerım.rabbım kucağını tez zamanda doldursun inşallah. .
zamanı yok arkadaşım okuyunca yazarsan sevınırım..allah razı olsun...
Canım güle güle kullanın inşallah çok güzel hepsi inşallah bebişde de korkulacak birşey yoktur içini rahat tut çok yanılmalar olabiliyor böyle
Ay masallah canim cok guzellermis gule.gule kullanin insallah bende besik baktim ama almak icin erken mi acaba dedim biraz daha bekleyelim de alcam insallah simdi alsam sulale ayaga kalkar oooo cok erkende niye aldin da bilmem ne yok yere sinir olmiyim simdiden))
9 ay boyunca vajinal muayene mi hiç böyle bişey duymadım canım bence çok riski sürekli alttan bakmasıBayadır yazamadım arkadaşlar iznim bitip işe başlayınca yorgunluktan sızıp kalıyorum hep
İlk ve 2.muayneye gittim ikisinde de vajinal muayene yapıldı 9ay boyuncada böyle olucak diyor dr.. bundan rahatsizim aslinda, siz ne düşünüyorsunuz? ?:26:
Bu arada benim değer için ikiz diyen arkadaşlar(mapolaya, ensuece digerlerinizin nikini hatirlayamadim) doğru tahmin etmişsiniz
hoigeldin canım uzun zaman oldu girmeyeli özledik seniHerkese günaydın..
miraclemiracle öncelikle senin iyi olmana çok sevındım uzun zaman sende yoktun merak etmıştım.Ben iyiyim çok şükür. tatılde annem vardı gıremedım sonra eşim bilgisayarı yanında okula götürdü yıne gıremedım
Kızlar bişe sormak istiyorum hepinize cumartesı doktordaydım ayakta kalmaya dayanamıyorum aşırı kasık ağrım oluyor sankı içimden düşcekmiş gıbı kasıkları ayrı bı alem oluyordoktora soledım baktı ultrasonda bebeğim kafasını kasığıma ıyıce sokmuş duruyordu doktor kasılmalarını goruyorum dedı bebeğimin kafası aşağıda olduğu için çok dolaşmak yok dedı istirahat dıkkat et dedı bişe yaptığım yok zaten bı yemeğimi yapıyorum ama korktum çok.. bıde oğlum sankı bıze kusmuş gıbı poposunu donmuştü hiç yuzunu göstermedı doktor ne yaptıysa olmadı.. önerılerınız varmı ne yapsak bebek yukarı çıkar martın başında bı daha gıtcem 3 lü testi yapalım dedı doktor ama ben açıkçası yaptırmak ıstemıyorum ıkılı temız çıkmıştı sızce gerek varmı üçlü teste ?
aman da aman paşamıızj yatağı alnımış güle güle sağlıklı günlerde uyusun yatsın inşş cicileri de pek güzel inşş ğzerinde de görmek nasip olur
saolasın canım bebeğiminde maalesef böbreğinde genişleme var yanılma değilmiş ama çok endişe edilecek bir şey değil dedi büyük ihtimalle de idrar yollarında kısmı tıkanıklık varmış doğuma kadar takip edilecek doğuncada pediatrik nefrolaji takip edecek ama bebişimi gördüm paşamın keyfi yerindeydi ayak ayak üstüne atmış elini emiyordu 40dakika falan izledik ohh miss:)
9 ay boyunca vajinal muayene mi hiç böyle bişey duymadım canım bence çok riski sürekli alttan bakması
hoigeldin canım uzun zaman oldu girmeyeli özledik seni
senin ve beişinin iyi olduğuna çok sevindim çok şükür bi sıkıntınız yok o ağrılar bende de oluyo kuzum hatta bugün dr sordum normal her hamilede ağrı olur dedi
aman da aman paşamıızj yatağı alnımış güle güle sağlıklı günlerde uyusun yatsın inşş cicileri de pek güzel inşş ğzerinde de görmek nasip olur
bende bugün beşik, bebek arabası, alt açma örtüsü, kundak battaniye, banyo seti,cam biberon ve emzik aldım bidaha gittiğim de alacağım arabayı alacağım biraz pahalı onu aradan çıkaralım
çok şükür canım korkulcak bişeyi yokumuş bebişinin ohh rahatı da keyfi yerin de maşallah ona
canım hoşgeldın. senın de oğluşun oluyor maşallah:)sorularını cevaplayayım. senın haftandayken aşırı kasılmam olurdu ultrasonda bile çıkardı. drum magnezyum verdi anında geçti. dusun o zaman o kadar sıddetlıydıkı gunde ıkı tane ıcıyordum suya atılıyor portakla suyu gıbı cok guzel adı magnorm. su anda tedbır amaçlı gunde bır tane ıcıyorum. benım bebegım 24. haftaya kadar kasıklarımdaydı. ayagın altına yuksek bırsey koy yat.bız daha yenı beyefendının yuzunu görduk hep ellerıyle yuzunu kapatırdı ya da ultrasono gırdıgı anda totosunu dönerdi şimdıkı drum cok merhametlı hıc dıger drlar gıbı bam gum vurmuyor paşamızın keyfı olursa gösterır dıyor. onu dert etme ılerde cok göreceksın.ıkılı testın ıyı cıktıysa sakın uclu ya da dortlu yaptırma. benım eskı dr benım ıkılı sonucum cok ıyıydı ben ılla 4 lude ısterım dedı tabı hersey para. bızde yaptırdık meger olçumu yanlış yapmış sonuc kötu cıktı bana amınosentez dedı. bızde baska hastanelerrde testı yenıledık sonucum ıyı cıktı anında o dru bıraktık.sımdıkı drum ıkılı yaptırmıssın ne gerek vardı 4 luye dedı boşuna stres oldun dedı.ayrıca şeker tuketımıne sımdıden dıkkatet ..24-28 hafta arası seker yuklemesı olcak. çogu arkadasta seker yuksek cıktı dıet yapıyolar yada ınsulın kullanıyolar..hamur ısı tatlı sekerlı yeme. bebegede zararı yok bosuna kılo yapıyo..kılonada dıkkat et. 24 haftadan sonra kılo hızlanıyor. ben toplamda 30 haftada bes kılo aldım.yattıgımız ve evde oldugumuz ıcın beslenmene dıkkat et saglıklı bebege yarayan seyler ye
şükür canım şimdilik sıkıntısı yok inşallah ilerlemez de geçer gider kuzucumdan hastalık sende resim koy da bakalım böyle yavaş yavaş almak lazım son zamanlar iyice ağırlaşıcaz canımız alışveriş yapmak istemicek
inşş bitanem hep böyle geçici sorunlar olsun yetere kidoğru diyosun valla zaten yaz ayına doğumlar gelecek sıcaktan evden çıkmak istemicez bide şimdi veya sonra ne farkeder ki sonuçta alınacak onlar
aynen bide insan aldıkça mutlu oluyor senin kontrol nasıldı gördünmü kızçeni:)
saolasın canım bebeğiminde maalesef böbreğinde genişleme var yanılma değilmiş ama çok endişe edilecek bir şey değil dedi büyük ihtimalle de idrar yollarında kısmı tıkanıklık varmış doğuma kadar takip edilecek doğuncada pediatrik nefrolaji takip edecek ama bebişimi gördüm paşamın keyfi yerindeydi ayak ayak üstüne atmış elini emiyordu 40dakika falan izledik ohh miss:)
Allah hepimize vakitli doğumlar nasip etsin. Maşallah 30 lu haftalara geldin ve daha 5 kilo almışsın. Ben şimdiden 5 i aştım 6 yı zorluyorumAma özellikle peynir ekmek çok iyi geldiği için yiyorum ve ekmeği her öğün tüketiyorum.
benim de bugün detaylım yapıldı çok şükür rabbime herşey yolunda rabbime bin şükürkızım 480 gr olmuş maşallah subanallah onu veren rabbime kısmetse doğum da haziran 25 allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?