2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

sagolasın valla canım gerçekten dün benim baya bi sıkıntılıydım taki dr çıkıncaya kadar çok şükür allahıma herşey yolundaymış evet kuzum martta var şeker yüklemem inşş düşük çıkar gerçi çok fazla şekerli hamur işi yemiyorum dikkat ediyorum ama sonuç önemli tuzla da fazla arama yok genelde de çok tuzlu yiyen birisi değilim zaten
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize.
sana da hayırlı cumalar canım
Hayırlı cumalar cnm.rabbım cuma gunu yuzu suyu hurmetıne bebeklerimizi korusun

amiiiiin canım rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla bizlere bağışlasın inşşş

Kizlar cogunuzun hamisligi benden ilerde buda bana avantaj oluyo burda yazdiklarinizi yakindan takip ediyorum güzel bilgiler öğreniyorum insanin başına neler geleceğini önceden bilmesi iyi oluyo dün sabah kan tahlilleri ve idrar tahlilleri yaptirdim bakalim ne çıkacak. Bide kan alan adam senin kanin pihtili geliyo dedi ben kan sulandırıcı iğne kullaniyorum niye pihtili olurki acaba azmi geliyo doz korkuttu beni bu adam dunden beri

Son düzenleme:
Benimde oyle oluyo köpüklü gibi bi de az az geliyo bisey olsa dr soylerdi canim kan degerlerine bakiliyo sonucta

Kizlar bu arada benimde seker yuklemede 95 cikan degerim vardi ya onu kontrol icin iki haftada bir saglik ocaginda tahlil yaptiriyorum biri 71 cikti biri 72 yani yuksek filan degil seker yuklemeye gitmeden onceki bi iki gun yediklerinize dikkat edin mumkunse karbonhodrattan uzak durun etkiliyomus aksam da agir biseyler yemeyin benim sanirim ondan 95 cikti yok yere korkmayin sonra benim gibi)

Bende dun yaptırdım aclık kan sekerı 94 cıktı.senın 95 cıkan aclıkmıydı? Drun ne dedı? Ben salıya gıtcem dra.

Benimde oyle oluyo köpüklü gibi bi de az az geliyo bisey olsa dr soylerdi canim kan degerlerine bakiliyo sonucta

Insallah bisey yoktur canim merkezi aradim dedim adam böyle şeyler dedi diye sen onlara kulak asma dediler ilaclarina devam et dediler biraz rahatladim bende

inşallah canım bebeğinde iyidir inşallah ptesi güzel haberlerle gel sende inşallah

güzel çıkmasına sevindim bende yaptırdım da şükür normal çıktı korkuyordum genetik şeker hastalığı bizde maalesef üstüne birde pko olunca endişeleniyordum ama şükür güzel gidiyor şekerlerim

Bende dun yaptırdım aclık kan sekerı 94 cıktı.senın 95 cıkan aclıkmıydı? Drun ne dedı? Ben salıya gıtcem dra.

Aclikti 50 lik yukleme yapilmisti valla dr korkuttu beni bi de dayim seker hastasi seker tabanin var diyet var yap hamurisi yeme pilav yeme filan dedi sonra takip et sekerini saglik ocaginda test yaptir dedi ama orda gayet iyi cikiyo bende diyeti filan biraktim pirinc pilavi yapmiyorum sadece bulgura basladim bi de tam bugday ekmegi ye demisti zaten oyle yiyodum hamur isi yiyorum yine de cok abartmadan

Aman canim ne guzel masallah diyelim nazar olma kan degerimede baktilar onceden 12.3 mus simdi 11.9 mu ne olmus dedi nedir ne degildir sormadim bende saglik ocagi diye kotu degil degerlerin dedi bi 1 martta gidecem kontrole bakalim ne dicek dr

Insallah bisey yoktur canim merkezi aradim dedim adam böyle şeyler dedi diye sen onlara kulak asma dediler ilaclarina devam et dediler biraz rahatladim bende

Aman herkes bisey diyo zaten bosver sen doktorunun dedigine bak hala ulun beye mi devam ediyosun sakaryada birine gitmiyo musun

Aman canim ne guzel masallah diyelim nazar olma kan degerimede baktilar onceden 12.3 mus simdi 11.9 mu ne olmus dedi nedir ne degildir sormadim bende saglik ocagi diye kotu degil degerlerin dedi bi 1 martta gidecem kontrole bakalim ne dicek dr

imiş seninkisi benim kan değerimde düşük maalesef10.6 nolacak bilmiyorum daha da düşmesin yeter

şekerinin düzelmesine çok sevindim canım benim de önümüzdeki ay yüklemem var bende yediklerime dikkat edeyim önlemimi alayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…