günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize.
sagolasın valla canım gerçekten dün benim baya bi sıkıntılıydım taki dr çıkıncaya kadar çok şükür allahıma herşey yolundaymışmasallah canımen buyuk stresı atlattın..24-28 arası şeker yuklemen var. sana tavasıyem tatlıyı azalt hamur işi yeme. sekerın normal cıksın. yuklemden bırgun önce tatlı yememeye calış bak seker cıkan arkadaslar dıetle ugrasıyor. şimdıden tuzu azalt 26-27 den sonra ödemler oluyor mıllette..ben tuzu komple kestım sadece zeytın peynırden alıyorum bırde salçam yemege normal tadı verıyor. dr yeterlı tuzu alıyorun zaten dedı ..tuz seker zararlı cnm..ayrıca kılo alımını da dengeler asıl kılo alımı 24ten sonra baslıyor cnm
sana da hayırlı cumalar canımgünaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize.
Hayırlı cumalar cnm.rabbım cuma gunu yuzu suyu hurmetıne bebeklerimizi korusun
Cok guzeller canim hepside Allah saglikla giydirmeyi nasip etsin insallah
Benimde oyle oluyo köpüklü gibi bi de az az geliyo bisey olsa dr soylerdi canim kan degerlerine bakiliyo sonuctaKizlar cogunuzun hamisligi benden ilerde buda bana avantaj oluyo burda yazdiklarinizi yakindan takip ediyorum güzel bilgiler öğreniyorum insanin başına neler geleceğini önceden bilmesi iyi oluyodün sabah kan tahlilleri ve idrar tahlilleri yaptirdim bakalim ne çıkacak. Bide kan alan adam senin kanin pihtili geliyo dedi ben kan sulandırıcı iğne kullaniyorum niye pihtili olurki acaba azmi geliyo doz korkuttu beni bu adam dunden beri
Kizlar bu arada benimde seker yuklemede 95 cikan degerim vardi ya onu kontrol icin iki haftada bir saglik ocaginda tahlil yaptiriyorum biri 71 cikti biri 72 yani yuksek filan degil seker yuklemeye gitmeden onceki bi iki gun yediklerinize dikkat edin mumkunse karbonhodrattan uzak durun etkiliyomus aksam da agir biseyler yemeyin benim sanirim ondan 95 cikti yok yere korkmayin sonra benim gibi)
Benimde oyle oluyo köpüklü gibi bi de az az geliyo bisey olsa dr soylerdi canim kan degerlerine bakiliyo sonucta
Canım ya endişe edilecek bişey olmasın da gerisi geçer çabucak geçsin inşallah sağlıkla gelsinler dünyaya benimde Pazartesi kontrolüm var hayırlısıyla bende bir aydır görmüyorum bebişi inşallah iyidir bakalım
Cok guzeller canim hepside Allah saglikla giydirmeyi nasip etsin insallah.ay bende böyle ciciler alacakmiyim ya insallah Allahim o gunleride gostersin
Kizlar bu arada benimde seker yuklemede 95 cikan degerim vardi ya onu kontrol icin iki haftada bir saglik ocaginda tahlil yaptiriyorum biri 71 cikti biri 72 yani yuksek filan degil seker yuklemeye gitmeden onceki bi iki gun yediklerinize dikkat edin mumkunse karbonhodrattan uzak durun etkiliyomus aksam da agir biseyler yemeyin benim sanirim ondan 95 cikti yok yere korkmayin sonra benim gibi)
Bende dun yaptırdım aclık kan sekerı 94 cıktı.senın 95 cıkan aclıkmıydı? Drun ne dedı? Ben salıya gıtcem dra.
Aman canim ne guzel masallah diyelim nazar olma kan degerimede baktilar onceden 12.3 mus simdi 11.9 mu ne olmus dedi nedir ne degildir sormadim bende saglik ocagi diye kotu degil degerlerin dedi bi 1 martta gidecem kontrole bakalim ne dicek drgüzel çıkmasına sevindim bende yaptırdım da şükür normal çıktı korkuyordum genetik şeker hastalığı bizde maalesef üstüne birde pko olunca endişeleniyordum ama şükür güzel gidiyor şekerlerim
Insallah bisey yoktur canim merkezi aradim dedim adam böyle şeyler dedi diye sen onlara kulak asma dediler ilaclarina devam et dediler biraz rahatladim bende
Aman canim ne guzel masallah diyelim nazar olma kan degerimede baktilar onceden 12.3 mus simdi 11.9 mu ne olmus dedi nedir ne degildir sormadim bende saglik ocagi diye kotu degil degerlerin dedi bi 1 martta gidecem kontrole bakalim ne dicek dr
imiş seninkisi benim kan değerimde düşük maalesef10.6 nolacak bilmiyorum daha da düşmesin yeter
Canim drunu degistireceginden bahsediyordun karar verdin mi kime gidecegine
şekerinin düzelmesine çok sevindim canımbenim de önümüzdeki ay yüklemem var bende yediklerime dikkat edeyim önlemimi alayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?