2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

al benden de o kadar napcamı bilemiyorum gezmeye gitsem bir süre sonra orda da skılıyorum nolcaksak böylee

canım bence bizim artık iyice doğurma isteğimiz kabardı bastıramıyoruz dün ben mağaza için de bebek arasını denerken hep bebeğimi için de hayal ettim sanki onun gezdiriyodum

Aman herkes bisey diyo zaten bosver sen doktorunun dedigine bak hala ulun beye mi devam ediyosun sakaryada birine gitmiyo musun
Aynen canim doktorum ne derse o.ben hala ulun beye devam ediyorum ama artik zorlanmaya basladik muayene ucreti fazla geliyo bide yol parasi üstüne bu sefer konusmayi düşünüyorum esimde 1-2 ay daha devam edelim diyo.burdada altinovayi iyi diyolar filiz hanim varmis orda ona giderim belki

yaa kızlar ne güzel şeyler almışsınız....daha ben hiç birşey almadım...aldıklaırnızın resimlerini koyunda...bizlerede fikir olsun....benimde haftaya çarşamba kontrolüm var...hemde ayrıntılı ultrason var...bakalım bebişimi göreceğim.... :)))

Günaydın canım altinovada sami kemik varmis giden bi iki arkadasim var hatta onu da iyi diye duydum aklinda bulunsun

Bizde hep kiyafet aldik puset besik olayina daha girmedik bakiniyorum gerçi surekli ama biraz daha zaman gecsin zaten beklemek zor geliyo bi de gozumun onunde besik olursa girip icine uyurum diye korkuyorum))

Günaydın anneler nasılsınız

Günaydın canım. Ufak tefek ev işlerine devam...Ama evde okadar çok iş güç varki kim yapacak acaba????görmezlikten geliyorum )
Bugün hava çok güzel ankara biraz çıkarım dışarı dolaşır gelirim. Yarinda benim herifle sinemaya gideriz dedik.
gerçi 2 gündür kasiklarimda batmalar oluyor. Korkuyorum birazcık ama kötü düşünmek istemiyorum rahim genişlemesinden diye düşünüyorum. Ayrıca 2.kere yaptırdığımız kan ve idrar testim iyi çıkmış.
Oğluşumu 6 Mart ta gorucem. Iyidir inşallah ...Hepimizin bebisleri Allaha emanet. ..

ohh ne güzel burda hava rüzgarlı ve kapalı her haftasonu gibi yani benim evde de işler çok ama bende görmezden geliyorum nereye kadar gelebilirsem

ohh ne güzel burda hava rüzgarlı ve kapalı her haftasonu gibi yani benim evde de işler çok ama bende görmezden geliyorum nereye kadar gelebilirsem

Dışarı çıkma hayal oldu bana.annemler gelecek çaya.iyi işte banada değişiklik olur.
benim kanepeler, salan takımı ve halılar yikanacak. Artık haziran ayında hallederim onları.
Eşim de bu ev bize küçük ben haziranda dayarim kapıya nakliyeyi tasinirim diyo.
Aman bana dokunmasinlarda ne yaparsa yapsın. Ben yoruluyorum hemen daha şimdiden ozaman ne olur hiç bilmiyorum.

aynen bende hemen yoruluyorum hadi şanslısın sklmıcan bende ne yapsam diye düşünüyorum valla skıldım evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…