bende de yok henüz çok şükür.....birşeyde kullanmıyorum...ama 7 aydan sonra oluyormuş...(( sen birşey kullanıyormusun???
valla eskiden olanlar ellerinden öperdun aksam gobegimi baya bi inceledim sanki yan taraflarinda var gibi bi de şimdiden belli olurmu daha cok gobegimizin sis gidince ortaya cikar gibi geliyo bana
sorayım canım ama var diye biliyorum ,ben kalp atışlarını 5+6 da duydum ultrasonu çok iyi dediler banada doppler sanırım:) ben sorayım fiyatını senin için.haberdar ederim seni öğrenince.
TAMAM CANIM ÇOK SAĞOL. AYRINTILI ULTROSON YA DA ANOMALİ TARAMASI DERSEN. BENİM DOKTOR GEREK YOK DEDİ AMA BEN YİNE DE İÇİME SİNMİYO YANİ :))))
Benim de aynı oluyo dediğin gibi kuruyunca :26: :26: SOrunca paylaşırım ben de burda, inşallah normaldir.
Ayyy inanamıyorum öyle bi canlı göreceğimeMaaşallah seninkine de annesi, hissetmeye başlayınca işin var senin desene Ay akıntıyı söylediğin iyi oldu biraz rahatladı içim, yine de ben de sorarım da.. nolur nolmaz. Yarın yazarım ben de detayları, hayırlı haberlerle gelirim ben de inşallah
iyi olmanıza çok sevindim canım ee doğum yavaş yavaş geliyor canım günler geçiyo brenim de bi kaç eksiğim kaldı onları alınca tamamdır allahın izniyle kuzucukları bekleyeceğizhanımlar merhaba..... çok uzun zaman oldu yazmayalı....pek giremiyorum...girsemde bir iki birşey okuyup çıkıyorum.... biz kızımla gayet iyiyiz çok şükür....geçen gittik kontrole...kızım 860 gr olmuş...maşallah....doktorum herşey yolunda çok şükür dedi....şeker yüklememde iyi çıktı çok şükür....
dünde eşimle alışverişe çıktık bir iki birşey aldık kızıma...ama daha bir sürü eksiğimiz var....yavaş yavaş artık... :)))
şimdi 15 gün geçmek bilmez canım bekle bekle durgünaydın hanımlar nasılsınız. bizde iyiyiz oğluşumla şükürler olsun bizim kontrole daha onbeş gün varama eskisi kadar endişelenmiyorum içimde kıpır kıpır şükürler olsun güçlenmeye başladı canımı bile yakıyor bazen rabbime bin şükürler olsun bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın evlat acısıda hasretide çektirmesin inşallah..amin
kızlar çatlaklar ne alemde bende henüz birşey yok :)olmaz inşallah
off zaman geçmiyor haftaya yine kont var inşş kızım arada ki farkı kapatmıştır :26::26:
hee iyi bari bende bakip bakip duruyorum sagima soluma artmiyo gibial benden de o kadar :)yeni çatlaklar lazım değil gelmesinler:)yok ayy çatlamaya başlayınca hemen belli oluyor eltimden biliyorum
amin canım aynen dediğin gibi bazen öyle bi vuruyoki canım yanıyo ama çok şükür yeterki vursun mutlu oluyorum bi de benim hep sağ tarafımda bazen yürürken ağrı yapıyo o derecebizimde aslında haftaya salı tam 1 ay olacak ama haftasonu gideyim diyorum daha randevu filan almadım bakalım nasip
Masallah canim ilk hareketleri ne zaman hissetmeye basladin merak ediyorum ben 16.haftaya girdim hissetmek istiyorum artik bebisimi
amin canım aynen dediğin gibi bazen öyle bi vuruyoki canım yanıyo ama çok şükür yeterki vursun mutlu oluyorum bi de benim hep sağ tarafımda bazen yürürken ağrı yapıyo o derecebizimde aslında haftaya salı tam 1 ay olacak ama haftasonu gideyim diyorum daha randevu filan almadım bakalım nasip
slm canım benim bebiş de bu aralar çok hareketli hele şeker yüklemesinin olduğu gün zıpır zıpırdı eşim diyor bize show yapıyor.ne büyük mutluluk dimi.vurunca benim de yüzümde güller açıyor.ilginçtir benim de hep sağ tarafıma baskı yapıyor.çatlaklar için ne yağı bulursam sürüyom valla.umarım işe yarar.ama yumuşattığı kesin gerginliğimi azaltıyor tavsiye edrim...bu arada yarın kontrolüm var 3 hafta oldu bizim de görmeyeli.
slm canım benim bebiş de bu aralar çok hareketli hele şeker yüklemesinin olduğu gün zıpır zıpırdı eşim diyor bize show yapıyor.ne büyük mutluluk dimi.vurunca benim de yüzümde güller açıyor.ilginçtir benim de hep sağ tarafıma baskı yapıyor.çatlaklar için ne yağı bulursam sürüyom valla.umarım işe yarar.ama yumuşattığı kesin gerginliğimi azaltıyor tavsiye edrim...bu arada yarın kontrolüm var 3 hafta oldu bizim de görmeyeli.
Benim pasa da sag tarafta cogunlukla. Hatta karnimin sag tarafi sivri fuze gibi oluyor bazen. Catlaklar icin ilk basta kakao yagi suruyordum. Kokusu cok agir geldi devam ettiremedim. Dalinin bebe yagini aldim o da emmiyordu cok. Simdi yine dalinin aloaverali nemlendiricili yagini aldim. Beyaz kapakli jel kivaminda. Onu surunce 2 gun yumysak duruyor vallahi. Catlak var mi yok mu da cok incelemiyorum moralim bozulmasin diye
canim 18-19 gibi goz seyirmesine benzer karninda bisey hissediyosun 20 den sonra hissetmeye başlıyosun iyice simdi hele disardan bile belli oluyo
tabi sekerliyi suyu icince coştu içerdecumartesi randevu aldim bende bakalim dr amcamiz ne dicek bize
iyi olmanıza çok sevindim canım ee doğum yavaş yavaş geliyor canım günler geçiyo brenim de bi kaç eksiğim kaldı onları alınca tamamdır allahın izniyle kuzucukları bekleyeceğiz
şimdi 15 gün geçmek bilmez canım bekle bekle durmaşallah canım ne güzel hareketli olsunlar bana dr bebeğin çok hareketli olması sağlıklı olduğunu gösterir dedi benim ki geçen gece 3 te başladı sabah 6 kadar hiç durmadı pıdırdak kızım benim
benim de şimdilik çatlağım yok zarten öncesinde de vardı çok sık kilo alıp verdiğim için vardı zatenama meme ucu için krem kullanıyorum lahsinoh diye araştırdım çok fayadısını gören var doğumdan sonra meme ucunun yara olmamasını sağlıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?