2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

canım hepsi çok güzeller güzel günlerde kulanın

Günaydın kizlar. .. bende aksami iple cekiyorum. Esim 1 ay once bende 15gun önce görmüştüm pasayi. Bakalim keyfi yerinde mi. Annesi ona iyi bakabilmis mi dun cok yoruldum, hava da guzel olunca epey bi gezmisiz. Eve gelince kramplar girdi kasigima gobegimin altina falan. Bu sabah iyiyim sukurler olsun. Heyecanliyim. 15gun once 4boyutlu fotografini vermislerdi bakalim bu doktor da verecek mi

tabi sor sende canım bende tel ile görüşcem bakalım. ben kesin mantar oldum yine. hiç yakamı bırakmıyo bu mantar zaten dün baktım akıntı taze iken yani ıslakken rengi sarı değil beyaz gibi ve renksiz de gibi. kuruyunca sarı oluyo iç çamaşırında. eşimde hava ile temas edince oluyodur dedi ama o ne bilcek yani en iyisi doktora sormak

Cevabın için sağol canım. Cevabını görmeden bir mesaj daha yazmış bulundum :)
İrenbedeki Dr.Ahmet Zeki Işık tan bahsediyorsun sanırım. İrenbeyi bende iyi diye duyuyordum.
Özel Ege Tüp bebek merkezi içinde iyi dediler ama bilmiyorum çok kararsızım.İstanbula gitmekte gerçekten çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…