2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Canım merak etme ultrasonla bakınca kıpır kıpır hareket ettiğini göreceksin hissetmiyorum ama görünce çok şaşırdım bizimki amuda bile kalkiyo :))) su akıntı meselesi de normalmis doktorum artabilir dedi bana sende sor istersen ama için rahat olsun

Kontrolden geldim kizlaaarr. Pasa gayet iyi kilosu boyu turp gibi maşallah. zaman gecmiyor yolu yeni yariladik bundan sonrasi nasil gececek bilmiyorum.

Kontrolden geldim kizlaaarr. Pasa gayet iyi kilosu boyu turp gibi maşallah. zaman gecmiyor yolu yeni yariladik bundan sonrasi nasil gececek bilmiyorum.

maşallah canım benim de daha 7 nisanda kontrol daha çok var pofffffff doktora 3 haftada gelsem olmaz mı dedim olmaz dedi yani gerek yok dedi 3 hafta gerekse 3 hafta derdik dedi bişi diyemedim ben de

maşallah canım benim de daha 7 nisanda kontrol daha çok var pofffffff doktora 3 haftada gelsem olmaz mı dedim olmaz dedi yani gerek yok dedi 3 hafta gerekse 3 hafta derdik dedi bişi diyemedim ben de

Benim 7sinde de ankara da kontrolum var ayda bir burda ayda 1 ankara da 15de 1 oluyor. doktor masrafli olur istedigin zaman gel dedi. Benim koca da onemli degil onemli degil geliriz dedi. Hoş soracak soru da bulamiyorum. Siz bi sey soruyomusunuz. Ben seyretmekten hic bi sey dusunemiyorum. Seker yuklemeyi sordum bi. 23 bittikten sonra dedi. 1 ay sonra giderim artik her seyi soyluyolar zaten. Ama ne bilim bos bos gidip geliyomus gibi oluyorum

Benim de aynı oluyo dediğin gibi kuruyunca :26: :26: SOrunca paylaşırım ben de burda, inşallah normaldir.

Ayyy inanamıyorum öyle bi canlı göreceğime Maaşallah seninkine de annesi, hissetmeye başlayınca işin var senin desene Ay akıntıyı söylediğin iyi oldu biraz rahatladı içim, yine de ben de sorarım da.. nolur nolmaz. Yarın yazarım ben de detayları, hayırlı haberlerle gelirim ben de inşallah

masallah canim pasamiza valla 20 den sonrasi resmen gecmiyo birak gunleri nerdeyse saatleri sayiyorum

hanımlar merhaba..... çok uzun zaman oldu yazmayalı....pek giremiyorum...girsemde bir iki birşey okuyup çıkıyorum.... biz kızımla gayet iyiyiz çok şükür....geçen gittik kontrole...kızım 860 gr olmuş...maşallah.... doktorum herşey yolunda çok şükür dedi....şeker yüklememde iyi çıktı çok şükür....

dünde eşimle alışverişe çıktık bir iki birşey aldık kızıma...ama daha bir sürü eksiğimiz var....yavaş yavaş artık... :)))

gunaydin canim masallah size bende cumartesi gunune randevu alcam 1 ay olacak nerdeyse bakalim ne alemde bizim kiz

günaydın hanımlar nasılsınız. bizde iyiyiz oğluşumla şükürler olsun bizim kontrole daha onbeş gün varama eskisi kadar endişelenmiyorum içimde kıpır kıpır şükürler olsun güçlenmeye başladı canımı bile yakıyor bazen rabbime bin şükürler olsun bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın evlat acısıda hasretide çektirmesin inşallah..amin

amin canım aynen dediğin gibi bazen öyle bi vuruyoki canım yanıyo ama çok şükür yeterki vursun mutlu oluyorum bi de benim hep sağ tarafımda bazen yürürken ağrı yapıyo o derece bizimde aslında haftaya salı tam 1 ay olacak ama haftasonu gideyim diyorum daha randevu filan almadım bakalım nasip

bencede vursun bazen o vurdukça kendi kendime gülüyorum gören deli der:)benimde genel olarak sağ tarafımda orayı çok sevdi heralde mesken tuttu:)

kızlar çatlaklar ne alemde bende henüz birşey yok :)olmaz inşallah

valla eskiden olanlar ellerinden öper dun aksam gobegimi baya bi inceledim sanki yan taraflarinda var gibi bi de şimdiden belli olurmu daha cok gobegimizin sis gidince ortaya cikar gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…