canım maaşallahBen de yarın akşam gidicem doktora, heralde ense ölçümünü falan yapar yarın. Tahminim öbür günde kan veririm. Ya yarını öyle iple çekiyorum ki. Hiç bir şey hissetmiyorum çünkü. Bebeğimi görsem de içim rahatlasa. Hele bulantılar da geçince hamile olduğumu hiç hissedemiyorum :26:
Benim de bir haftadır sarı renkli akıntılarım var, sürekli :26::26: İdrar yolu enfeksiyonumla alakalı mı bilmiyorum, yanmam yok ama... Yarın kontrolüm var, ben de doktora sorayım bari :18:
canım işim çok yorucu olmadığından doktorum gerek duymadı ,zaten muayenede hiç kanama görmediği için normal hayatına devam et kendini yormadan dedi.ama benim hala ara ara fitili yaparken kahve leke oluyor
ay canım sağol ben bu testi araştırayım hemen,ne kadar zamanda geliyor sonuç ?
araştır tatlım doktoruna da sor tabiki. fetal dna testi diye geçiyo. anne kanından bebeğin dnasını inceliyolar. sonuç 10 gün gibi bir sürede gelmişti canım. kahve lekelere takılma dediğim gibi onlar eski kan belki yumurta toplamadan vs bile kalmış oalbilir ya da o jel başlı başına zaten kahve gelebiliyo yani...
Kontrolden geldim kizlaaarr. Pasa gayet iyi kilosu boyu turp gibi maşallah. zaman gecmiyor yolu yeni yariladik bundan sonrasi nasil gececek bilmiyorum.
maşallah canımbenim de daha 7 nisanda kontrol daha çok var pofffffff doktora 3 haftada gelsem olmaz mı dedim olmaz dedi yani gerek yok dedi 3 hafta gerekse 3 hafta derdik dedi bişi diyemedim ben de
6+2 günlük canım .rahimde kanama görünmüyor dedi doktorum ama benim lekeler bir türlü bitmiyor😔benim ilk bebeğim olacak inşallah o yüzden çok tedirgin oluyorum bişey olacak diye.bende kimseye söylemedim daha 12hafta bir bitsin anca o zaman söylerim artık.
İnş atlatıcaz bugünleri...eşine söyle her akşam elini karnına koyarak 99 defa ya mubdiu esmasını çeksinben çok inanıyorum alıcaz inş yavrularımızı kucağımıza
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşşş canım o iğne çok faydalı diye biliyorum ben inşş bidaha böyle bi sorun olmaz kuzum
hayırlı haberlerin olsun canım inşş bebişin iyi ve çok sağlıklıdır
canım çok geçmiş olsun bende senin gibi dış gebelik geçitrdim benim ki biraz ağır oldu açık ameliyat alındı bebeğim ve sağ tüpüm de gitti sonrasın bende hamile kalamadım:26: taki izmir irenbe de Ahmet hocayı tanıyana da denk doğru tedavi doğru teşhis sonuç ilkkk denemem de çok şükür geldi bebeğim allahın izniyle
bence gönül rahatlığıyla gidebilirsin kesinlikle tavsiye ederim
İnş canım birbirimize dua edelim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
araştır tatlım doktoruna da sor tabiki. fetal dna testi diye geçiyo. anne kanından bebeğin dnasını inceliyolar. sonuç 10 gün gibi bir sürede gelmişti canım. kahve lekelere takılma dediğim gibi onlar eski kan belki yumurta toplamadan vs bile kalmış oalbilir ya da o jel başlı başına zaten kahve gelebiliyo yani...
2hafta sonra muayenede sorayım canım😊kahve lekelere takmamaya çalışıyorum ama yinede hiç gelmese çok mutlu olacağım😊
tabi sor sende canım bende tel ile görüşcem bakalım. ben kesin mantar oldum yine. hiç yakamı bırakmıyo bu mantar zatendün baktım akıntı taze iken yani ıslakken rengi sarı değil beyaz gibi ve renksiz de gibi. kuruyunca sarı oluyo iç çamaşırında. eşimde hava ile temas edince oluyodur dedi ama o ne bilcek yani en iyisi doktora sormak
Canım merak etme ultrasonla bakınca kıpır kıpır hareket ettiğini göreceksin hissetmiyorum ama görünce çok şaşırdım bizimki amuda bile kalkiyo :))) su akıntı meselesi de normalmis doktorum artabilir dedi bana sende sor istersen ama için rahat olsun
Kontrolden geldim kizlaaarr. Pasa gayet iyi kilosu boyu turp gibi maşallah. zaman gecmiyor yolu yeni yariladik bundan sonrasi nasil gececek bilmiyorum.
gunaydin canim masallah size bende cumartesi gunune randevu alcam 1 ay olacak nerdeyse bakalim ne alemde bizim kizhanımlar merhaba..... çok uzun zaman oldu yazmayalı....pek giremiyorum...girsemde bir iki birşey okuyup çıkıyorum.... biz kızımla gayet iyiyiz çok şükür....geçen gittik kontrole...kızım 860 gr olmuş...maşallah....doktorum herşey yolunda çok şükür dedi....şeker yüklememde iyi çıktı çok şükür....
dünde eşimle alışverişe çıktık bir iki birşey aldık kızıma...ama daha bir sürü eksiğimiz var....yavaş yavaş artık... :)))
günaydın hanımlar nasılsınız. bizde iyiyiz oğluşumla şükürler olsun bizim kontrole daha onbeş gün varama eskisi kadar endişelenmiyorum içimde kıpır kıpır şükürler olsun güçlenmeye başladı canımı bile yakıyor bazen rabbime bin şükürler olsun bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın evlat acısıda hasretide çektirmesin inşallah..amin
amin canım aynen dediğin gibi bazen öyle bi vuruyoki canım yanıyo ama çok şükür yeterki vursun mutlu oluyorum bi de benim hep sağ tarafımda bazen yürürken ağrı yapıyo o derecebizimde aslında haftaya salı tam 1 ay olacak ama haftasonu gideyim diyorum daha randevu filan almadım bakalım nasip
2hafta sonra muayenede sorayım canım😊kahve lekelere takmamaya çalışıyorum ama yinede hiç gelmese çok mutlu olacağım😊
canım bir de ayrıntılı ultrosonu var mı diye sorar mısın? dışardan hasta alıyo mu. israel bey gerek yok ayrıntılıya ben bakıyorum bir sorun olursa söylerim dedi ama ben yine de girmek istiyorum açıkcası ondan habersiz :)))) genelde perinatologlarda oluyo ayrıntılı ama sen sorabilirsen sevinirim bir de ücreti ne kadar diye.
kızlar çatlaklar ne alemde bende henüz birşey yok :)olmaz inşallah
kızlar çatlaklar ne alemde bende henüz birşey yok :)olmaz inşallah
canım bir de ayrıntılı ultrosonu var mı diye sorar mısın? dışardan hasta alıyo mu. israel bey gerek yok ayrıntılıya ben bakıyorum bir sorun olursa söylerim dedi ama ben yine de girmek istiyorum açıkcası ondan habersiz :)))) genelde perinatologlarda oluyo ayrıntılı ama sen sorabilirsen sevinirim bir de ücreti ne kadar diye.
sorayım canım ama var diye biliyorum ,ben kalp atışlarını 5+6 da duydum ultrasonu çok iyi dediler banada doppler sanırım:) ben sorayım fiyatını senin için.haberdar ederim seni öğrenince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?