selam kizlar bugun dr amcamizdaydik cok şükür bi sorunumuz yok yata yata buyuyo hanim kizimiz
dogum ucretini sordum 21 martta bi yasa cikmis o yasaya gore doğum ucretleri dusecekmis hazirana kadar hazirlanir zaten biz de simdi evraklari hazirliyoruz dedi hadi hayirlisi
kızlar bugün blast transferimin 4. günü. 3 gündür karnımda olan şişkinlik bugün yok gibi. opu'dan beri sadece göğüslerim şiş ve acıyor. başka hiçbir şey hissetmiyorum. bu normal mi?? ben tüm belirtileri yaşamam gerektiğini düşünüyodum da. umutsuzluğa kapılmak üzereyim:26:
sakin umutsuzluğa kapilma gogusle sis aciyo normal kasiklarin agriyabilir beli agriyabilir normal sürekli yatma mesela 1 saat yattin mi bi 10-15 dk kalk evdr dolas allahin izniyle guzel haberini alcaz su ic sut ic soylemislerdir zaten protein agirlikli beslen valla bu sabah bile aklima geldin siteye girmeden insallah sonu guzel olacak
Masallah canim.bereketiyle geliyo kizinselam kizlar bugun dr amcamizdaydik cok şükür bi sorunumuz yok yata yata buyuyo hanim kizimiz
dogum ucretini sordum 21 martta bi yasa cikmis o yasaya gore doğum ucretleri dusecekmis hazirana kadar hazirlanir zaten biz de simdi evraklari hazirliyoruz dedi hadi hayirlisi
aayy canım nebileyim yaa. bi an içime umut doluyo bi an karamsar oluyorum. sinirlerim iyice bozuldu sanırım. sabah pepe çıkmıştı. kardeşiyle olan bi bölüm. salya sümük ağladımoy vermeye yürüyerek gittik. onda bile soluk soluğa kaldım. sabah kalktığımda karnım inmişti. kahvaltı yaptım. şimdi yine şişti. inşallah gerçekten güzel haberler veririm. desteğin için sağol.
iyidir canim insallah neye karar verdin hangi doktora gidiyosun?Masallah canim.bereketiyle geliyo kizinbende haftaya cumartesi ye randevu aldım bakalim bizim velet ne alemde
Altinova hastanesi filiz dursuna gidiyorum canimrica ederim canim hepimiz ayni yollardan gectik nasil bi hal oldugunu en iyi biz biliriz ne tamamen oldu de ne de olmadi de ama umudunu kaybetme ben 8. gun kan testi yaptirmistim 5. gun embriyosu olunca erkenden belli oluyo
iyidir canim insallah neye karar verdin hangi doktora gidiyosun?
rica ederim canim hepimiz ayni yollardan gectik nasil bi hal oldugunu en iyi biz biliriz ne tamamen oldu de ne de olmadi de ama umudunu kaybetme ben 8. gun kan testi yaptirmistim 5. gun embriyosu olunca erkenden belli oluyo
iyidir canim insallah neye karar verdin hangi doktora gidiyosun?
selam kizlar bugun dr amcamizdaydik cok şükür bi sorunumuz yok yata yata buyuyo hanim kizimiz
gözün aydın canım maşalah kızçene büyüsün bakalım rahat yerde yan gelip yatsınlarbende kısmetse cuma günü görmeye gideceğim çok özledim bebişimi çok
benim doğum yapacağım hastane de fiyat 850 bide doğu fotoğrafçısı olacak 300 de o hiç bende doğum parası indirilcek diye bişey duymadım inşş bi düzenleme olur
canım sen izmirdeydin galiba dimi 850 tl nerde doğum yapacaksın benim hastane 2500 tl sgk anlaşması yok(
gözün aydın canım maşalah kızçene büyüsün bakalım rahat yerde yan gelip yatsınlarbende kısmetse cuma günü görmeye gideceğim çok özledim bebişimi çok
benim doğum yapacağım hastane de fiyat 850 bide doğu fotoğrafçısı olacak 300 de o hiç bende doğum parası indirilcek diye bişey duymadım inşş bi düzenleme olur
arkadaslar hepinize merhaba bende tup bebekle ikizlere hamileyim sunu merak edıyorum ben 12. haftaya kadar estrofem kullandım sızlerde kullandınızmı bebege herhangı bır sakıncası varmı cok kafama takıldı bırde suan 22. haftadayım hala progestan kullanıyorum erken doğum olmasın dıye sızde durum ne lutfen cvp verın sımdıden tesekkurler
bacılarım gunaydın
13. haftada randevum var 2'li test için.
geç değil mi?
Oncelikle rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Benim doktorum ısrarla kıymetli bebek tehlikeye atamam sezaryanla alirim bebegi dio. Gerekce olarak clexane kullaniyorsun ilaci kestigimizde ya bebege bisey olursa deyip duruyor. Cok moralim bozuk sezaryandan cok korkuyorum neden normali denemeyim kiaksi bi durum olursa tabi sezaryan olurum ama şimdiden boyle soylemesi benim kafami allak bullak etti. Sizlerin doktorlari ne dio acaba sanırım sizlerde clexane kullaniyorsunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?