2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

selam kizlar bugun dr amcamizdaydik cok şükür bi sorunumuz yok yata yata buyuyo hanim kizimiz

dogum ucretini sordum 21 martta bi yasa cikmis o yasaya gore doğum ucretleri dusecekmis hazirana kadar hazirlanir zaten biz de simdi evraklari hazirliyoruz dedi hadi hayirlisi

hadi gözün aydın pilisecim. inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına da. hem baksana kısmetiyle gelmiş senin bıcırık. şanslı olacağı da şimdiden belli

kızlar bugün blast transferimin 4. günü. 3 gündür karnımda olan şişkinlik bugün yok gibi. opu'dan beri sadece göğüslerim şiş ve acıyor. başka hiçbir şey hissetmiyorum. bu normal mi?? ben tüm belirtileri yaşamam gerektiğini düşünüyodum da. umutsuzluğa kapılmak üzereyim:26:

sakin umutsuzluğa kapilma gogusle sis aciyo normal kasiklarin agriyabilir beli agriyabilir normal sürekli yatma mesela 1 saat yattin mi bi 10-15 dk kalk evdr dolas allahin izniyle guzel haberini alcaz su ic sut ic soylemislerdir zaten protein agirlikli beslen valla bu sabah bile aklima geldin siteye girmeden insallah sonu guzel olacak

aayy canım nebileyim yaa. bi an içime umut doluyo bi an karamsar oluyorum. sinirlerim iyice bozuldu sanırım. sabah pepe çıkmıştı. kardeşiyle olan bi bölüm. salya sümük ağladım oy vermeye yürüyerek gittik. onda bile soluk soluğa kaldım. sabah kalktığımda karnım inmişti. kahvaltı yaptım. şimdi yine şişti. inşallah gerçekten güzel haberler veririm. desteğin için sağol.

Masallah canim.bereketiyle geliyo kizin bende haftaya cumartesi ye randevu aldım bakalim bizim velet ne alemde

kızlar günaydınlar herkese....

oy kullanırken hamile olduğumuz için önceliğimiz var hiç sıra felan beklemeyin, hamile olduğunuzu söyleyin zaten haftası büyük arkadaşların karnı direk anlaşılır :))) biz öyle yaptık zaten çok kalabalık beklencek gibi değil eve yalnız dönemeyeceğim için eşimi de öne geçirdim :))))

henüz oy kullanmamış arkadaşlar varsa işinize yarayabilir :)))

rica ederim canim hepimiz ayni yollardan gectik nasil bi hal oldugunu en iyi biz biliriz ne tamamen oldu de ne de olmadi de ama umudunu kaybetme ben 8. gun kan testi yaptirmistim 5. gun embriyosu olunca erkenden belli oluyo
Masallah canim.bereketiyle geliyo kizin bende haftaya cumartesi ye randevu aldım bakalim bizim velet ne alemde
iyidir canim insallah neye karar verdin hangi doktora gidiyosun?

Altinova hastanesi filiz dursuna gidiyorum canim

ben de eşime hiç çaktırmadan cuma günü yaptırmayı düşünüyorum. ben boşum o işte olacak. varsa çıkar heralde 9. gün olacak. inşallah güzel sonuçlar alırım.

gözün aydın canım maşalah kızçene büyüsün bakalım rahat yerde yan gelip yatsınlar bende kısmetse cuma günü görmeye gideceğim çok özledim bebişimi çok

benim doğum yapacağım hastane de fiyat 850 bide doğu fotoğrafçısı olacak 300 de o hiç bende doğum parası indirilcek diye bişey duymadım inşş bi düzenleme olur

canım sen izmirdeydin galiba dimi 850 tl nerde doğum yapacaksın benim hastane 2500 tl sgk anlaşması yok (

canım sen izmirdeydin galiba dimi 850 tl nerde doğum yapacaksın benim hastane 2500 tl sgk anlaşması yok (

arkadaslar hepinize merhaba bende tup bebekle ikizlere hamileyim sunu merak edıyorum ben 12. haftaya kadar estrofem kullandım sızlerde kullandınızmı bebege herhangı bır sakıncası varmı cok kafama takıldı bırde suan 22. haftadayım hala progestan kullanıyorum erken doğum olmasın dıye sızde durum ne lutfen cvp verın sımdıden tesekkurler

i sallah senin bebisinde iyidir canim, bize de 1500 lira dedi sezeryan olacak dogum doktor kendi dedi yeni duzenleme filan diye bakalim.nasip insallah olur

canim ben estrofemi kese gorunce birakmistim.bastan benimde ikizdi 9. haftada birinin gelisimi durdu progestan 12. haftaya kadar kullandim 13-14 filan.kanamam olmustu o zaman yine vermislerdi dr kullan dediyse bisey olmaz allahin izniyle

Oncelikle rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Benim doktorum ısrarla kıymetli bebek tehlikeye atamam sezaryanla alirim bebegi dio. Gerekce olarak clexane kullaniyorsun ilaci kestigimizde ya bebege bisey olursa deyip duruyor. Cok moralim bozuk sezaryandan cok korkuyorum neden normali denemeyim ki aksi bi durum olursa tabi sezaryan olurum ama şimdiden boyle soylemesi benim kafami allak bullak etti. Sizlerin doktorlari ne dio acaba sanırım sizlerde clexane kullaniyorsunuzdur

günaydın annişler nasılsınız dünden beri bebeğimin hareketlerini az hissediyorum sizde de oluyor mu bi artıyor bir azalıyor kalp atışlarını falan dinledim şükür sorun yok ama yinede çok endişeleniyorum işte

canım ben normal doğum yapıcam inşallah hayırlısıyla bir aksilik çıkmazsa doktorumda normal doğum yapabilirsin dedi hiç bir sakıncası yok dedi

napıyosun canım nasıl gidiyor ne güzelmiş senin doğum ücretin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…