2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

evet canım kayserideyim bende acıbademde yapıcam inşallah fiyatı konuşmadık henüz sadece paketlerden haberim vardı. doktorun kimdi senin

Elif Çınar canım..bankanın özel kendi emekli sandığı vakfı olduğu için vakıftan aldım bilgiye göre 1305 TL yi ben ödüyorum gerisini vakfım ödeyecekmiş.ama içinde neler var paketin bilmiyorum. Bide bebeğe yapılan sarılık aşısını karşılamıyormuş..daha araştırmadım tam olarak...

Canim tskler cvp icin:)elevit ne icin kullsniyosun.ben coraspin folbiol crione jel clexsan igne birde dusuk onlemek icin haftalik igne verdir.sen kacinci haftadasin?

Elevit multivitamin canim. 21.haftadayim. 21+4 kan sulandiriciyi 9. Haftada kestik. Onceden folbiol iciyordum elevit daha kapsamli olduğu için onu verdi doktorum. Jel yerine progestan kullaniyordum o da 10.hafta da kesildi. Simdilik her sey yolunda allah tamamini erdirir insallah. AMINNN[/QUOTE]

Anladim canim sagolasin.siz masallah baya buyumussunuz ins.hayirlisiyla bizde ogunleri goruruz.Allah tsmamina erdirir ins.amin

Merhaba arkadaslar bende 3 yıldır tedavi gördüm Balıkesirde ama bosuna zaman harcamısız.ekimde izmir irenbede basladık,14 martta transferim yapıldı.26 sında hamile oldugumu öğrendimsuanda 4 hafta 5 günlük hamileyim.benim gibi olan arkadas var mı?nelere dikkat ediyorsunuz?neler yiyip içiyorsunuz?12 sinde kontrolüm var,çok heyecanlıyım

merhaba :)
benim transferim 15 martta oldu, bugun 16.gunumdu.. ilk kontrolum cuma :)
ilk denememdi, bu yuzden pek umutlu degildim ama tutundu bebegim çok şukur :)))

Hayırlı olsun,inşallah güzel ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsiniz.Allah tamamına erdirsin,hepimizi

Canim yardimina ihtiyacim var sen idrar yolu enfeksiyonu olmustun belirtileri neydi bu aksam birden ateslendim bogazim agrimiyo neden oldu anlamadim simdi dustu biraz aklima idrar yolu enfeksiyonu geldi onada bakilmisti temiz cikmisti acaba sonradan olurmuki senin nasıl anlasildi

anladım canım bizde tam konuşmadık fiyatı paketleri var en düşüğü 2750 içinde açı muayene fotoğraf kalça ultrasonu bebeğe sürekli acıbadem indirimiikramlar şerbet falan bayağı bişi var bu en düşüğü düğerlerini düşün yani:)

günaydın canım kaç gün olduki tahlil yaptıralı. belirtileride idrar yaparken yanma sık idrara çıkma kokulu idrar falan

canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla tamamına erdirsin

canım boğaza filan vuracağını sanmam sarı renk kokulu akıntı olması lazım dedi doktor benim akıntım var sarı renk bi de idrar testinde lökosit değerim 7-8 filan çıkıyodu bol bol su iç dedi günde bi tane papatya çayı içiyorum üşütmeklede alakalı tabi ayaklarını filan sıcak tutmaya çalış

Canım gözün aydın, Allah kucağımıza almayı nasip etsin Kızlar tiroid değeriniz (Tsh) kaç çıktı. Benim 3.3 çıktı ama doktor ilaç vermedi. Yüksek gibi ama. Sizin kaç?

Kızlar günaydın, bir şey danışmak istiyorum size,ben bugün itibari ile 7+3 oldum ama bugüne kadar hiç mide bulantım olmadı,diğer arkadaşlarda başlamış gördüğüm kadarı ile bir sorun yoktur herhalde değil mi? bebeği daha cumartesi gördüm gayet iyi dedi doktor ama çok endişeliyim bir şeymi oldu acaba diye çünkü göğüslerimde geçen hafta ki kadar acımıyor sanki ama hala şiş durumdalar.sizde nasıl olmuştu şikayetler?

Arkadaşlar ya kakao yağı kullananlar vardı aramızda galiba. Bunu ne zaman kullanıyosunuz, yağlı yağlı nasıl giyinip normal hayata dönüyosunuz. :26::26: Kullanan arkadaşlar varsa, nasıl kullandığını yazabilir mi lütfenn

Canım herkeste bulantı olmuyo hiç telaş yapma. Bende 6-9 hafta arası oldu, sonra geçti, sonra tekrar başladı. Gögüslerim bi ara şişti, indi sonra tekrar şişti Bebeğini gördüysen hiç sorun yok

canım endişe etme benim hiç bulantım olmadı şükür hatta hiç bir belirtide yaşamadım öyle bariz o sebeple merak etme belirtiler kişilere özgü sen içini ferah tut bulantınında olmaması güzel bişi rahat bir hamilelik geçireceksin demekki

Gunaydin canim 3-4 hafta olmus tahlil yaptirali idrarda koku var ben haplardan diye dusunmustum.sagol canim

tahlil yaptıralıda olmuş bayağı zaten idrar yolu enfeksiyonu çabuk gelişen bişi malesef bol bol su iç canım iyi gelecektir idrarın geldiğinde de erteleme hemen git ve iç çamaşırınıda sık sık değiştir

çok şükür canım benimki henüz çıkmadı doktora mail attım bekliyorum bende

canım benim kan da iyi çıktı, düşük oran çooookkk şükür. Sen naptın?? Benim tiroid 3.3 çıktı. DOktor bişi demedi ama yuksek galiba. Senin o bakıldı mı? Bebiş ne alemde?

Canım herkeste bulantı olmuyo hiç telaş yapma. Bende 6-9 hafta arası oldu, sonra geçti, sonra tekrar başladı. Gögüslerim bi ara şişti, indi sonra tekrar şişti Bebeğini gördüysen hiç sorun yok

sağol canım ya,insan bu dönem herşeyden endişeleniyor galiba:) senin ne güzel 14. hafta olmuş,allah sağlıkla kuçağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah:)

ay çok sağol canım ya nasıl içim rahatlıyor anlatamam böyle şeyler duyunca,geç olduğundan mıdır ne herşeyden endişe eder oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…