evet canım kayserideyim bende acıbademde yapıcam inşallah fiyatı konuşmadık henüz sadece paketlerden haberim vardı. doktorun kimdi senin
Canim tskler cvp icin:)elevit ne icin kullsniyosun.ben coraspin folbiol crione jel clexsan igne birde dusuk onlemek icin haftalik igne verdir.sen kacinci haftadasin?
Merhaba arkadaslar bende 3 yıldır tedavi gördüm Balıkesirde ama bosuna zaman harcamısız.ekimde izmir irenbede basladık,14 martta transferim yapıldı.26 sında hamile oldugumu öğrendimsuanda 4 hafta 5 günlük hamileyim.benim gibi olan arkadas var mı?nelere dikkat ediyorsunuz?neler yiyip içiyorsunuz?12 sinde kontrolüm var,çok heyecanlıyım
merhaba :)
benim transferim 15 martta oldu, bugun 16.gunumdu.. ilk kontrolum cuma :)
ilk denememdi, bu yuzden pek umutlu degildim ama tutundu bebegim çok şukur :)))
Elif Çınar canım..bankanın özel kendi emekli sandığı vakfı olduğu için vakıftan aldım bilgiye göre 1305 TL yi ben ödüyorum gerisini vakfım ödeyecekmiş.ama içinde neler var paketin bilmiyorum. Bide bebeğe yapılan sarılık aşısını karşılamıyormuş..daha araştırmadım tam olarak...
Canim yardimina ihtiyacim var sen idrar yolu enfeksiyonu olmustun belirtileri neydi bu aksam birden ateslendim bogazim agrimiyo neden oldu anlamadim simdi dustu biraz aklima idrar yolu enfeksiyonu geldi onada bakilmisti temiz cikmisti acaba sonradan olurmuki senin nasıl anlasildi
Merhaba arkadaslar bende 3 yıldır tedavi gördüm Balıkesirde ama bosuna zaman harcamısız.ekimde izmir irenbede basladık,14 martta transferim yapıldı.26 sında hamile oldugumu öğrendimsuanda 4 hafta 5 günlük hamileyim.benim gibi olan arkadas var mı?nelere dikkat ediyorsunuz?neler yiyip içiyorsunuz?12 sinde kontrolüm var,çok heyecanlıyım
merhaba :)
benim transferim 15 martta oldu, bugun 16.gunumdu.. ilk kontrolum cuma :)
ilk denememdi, bu yuzden pek umutlu degildim ama tutundu bebegim çok şukur :)))
Canim yardimina ihtiyacim var sen idrar yolu enfeksiyonu olmustun belirtileri neydi bu aksam birden ateslendim bogazim agrimiyo neden oldu anlamadim simdi dustu biraz aklima idrar yolu enfeksiyonu geldi onada bakilmisti temiz cikmisti acaba sonradan olurmuki senin nasıl anlasildi
günaydın canım kaç gün olduki tahlil yaptıralı. belirtileride idrar yaparken yanma sık idrara çıkma kokulu idrar falan
Kizlar mrb.bende Allah in izniyle tup bebek yontemiyle hamile kaldim cok. Sukur rabbime.7.haftanin icindeyim.hangi ilaclara devam ediyorsunuz birde tiroid ilacida kullaniyorum kullanan varmi.Allah ins.saglikli bi sekilde kucagimiza almamizi nasip eder hepimizee:)
Tiroid ilaci kullaniyorum bende. Her ay endokrinolojiye kontrole gidiyorum.troid ilacini mutlaka kullanman gerekiyor. Kullanmazsan sikinti. Bir de elevit kullanıyorum. . Güzel bir hamilelik gecirirsin tatlim insallah. Aminnnn insallahhhhh saglikla aliriz kuzucuklarimizi.
Kızlar günaydın, bir şey danışmak istiyorum size,ben bugün itibari ile 7+3 oldum ama bugüne kadar hiç mide bulantım olmadı,diğer arkadaşlarda başlamış gördüğüm kadarı ile bir sorun yoktur herhalde değil mi? bebeği daha cumartesi gördüm gayet iyi dedi doktor ama çok endişeliyim bir şeymi oldu acaba diye çünkü göğüslerimde geçen hafta ki kadar acımıyor sanki ama hala şiş durumdalar.sizde nasıl olmuştu şikayetler?
Kızlar günaydın, bir şey danışmak istiyorum size,ben bugün itibari ile 7+3 oldum ama bugüne kadar hiç mide bulantım olmadı,diğer arkadaşlarda başlamış gördüğüm kadarı ile bir sorun yoktur herhalde değil mi? bebeği daha cumartesi gördüm gayet iyi dedi doktor ama çok endişeliyim bir şeymi oldu acaba diye çünkü göğüslerimde geçen hafta ki kadar acımıyor sanki ama hala şiş durumdalar.sizde nasıl olmuştu şikayetler?
Gunaydin canim 3-4 hafta olmus tahlil yaptirali idrarda koku var ben haplardan diye dusunmustum.sagol canim
çok şükür canım benimki henüz çıkmadı doktora mail attım bekliyorum bende
Canım herkeste bulantı olmuyo hiç telaş yapma. Bende 6-9 hafta arası oldu, sonra geçti, sonra tekrar başladı. Gögüslerim bi ara şişti, indi sonra tekrar şiştiBebeğini gördüysen hiç sorun yok
canım endişe etme benim hiç bulantım olmadı şükür hatta hiç bir belirtide yaşamadım öyle bariz o sebeple merak etme belirtiler kişilere özgü sen içini ferah tut bulantınında olmaması güzel bişi rahat bir hamilelik geçireceksin demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?