2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

kızlar günaydın... bugün blast transferimin 5. günü. ben sabah kalktığımda hiçbir şeeyim yok. gün içinde karnım şişiyor. bu durum normal mi acaba? sizler de böyle bi durumla karşılaştınız mı test gününden önce?

günaydın canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah şişkinlik oluyor hatta ilk zamanlar altı aylık hamile gibiydim endişe etme belirtilerede takılma dicem ama yapamıcan:)sen bolca dua et bazen hiç belirti olmayabiliyor

yok ayşegülcüm ben belirti olmasından değil de şu ohss falan diyolar ya yoksa öyle bişey mi diye tedirgin oldum bundan. iyi bari oluyomuş herkeste. içim rahatladı valla. dua ediyorum canım. inşallah cumartesi güzel haberler verebilirim...

canım gözünaydın maşallah bebeğine inşallah düşer doğum ücreti çok pahalı benimkisi

kaç yumurtan toplanmıştıki hemde aradan geçmiş zaman bayağı olmazsın artık bence şişkinlik hep oluyor bence iyiyede işaret:)inşallah canım güzel haberlerini paylaşırsın

canım gözünaydın maşallah bebeğine inşallah düşer doğum ücreti çok pahalı benimkisi

Ayşegülcüm sen de kayserideydin değil mi?hangi hastanede yapıcan doğumu ve ne kadar ödeyeceksin canım?
ben acıbademde yapıcam bi aksilik olmazsa, benim ödeyeceğim fark 1305 TL imiş..

clexane kullanmiyorum canim ben ama bana da sezeryan dedi bende normalden korkuyorum gerci bana dediki diyelimki acilman oldun 3 cm filan onunla normal dogurursun dedi ama bu son zamanda da nabzim yuksek cikmaya basladi dedim ya zaten korkuyorum sezeryan yapcam buyuk ihtimal

canim aysegul yazmis zaten ama bencede ohss olmazsin allah korusun cok fena oluyomus o zaten benimde 15 yumurta toplanmisti bisey olmadi cok sukur

canım senin ikiz olduğu için durum farklı olabilir. ben progestan 12. haftaya kadar kullandım. sonra arada lekelenmelerim olduğunda kullandım. ikiz gebeliklerde erken doğum riski daha fazla oluyo galiba sanırım o nedenle vermiştir doktorun diye düşünüyorum. doktorun kullan dedi ise mutlaka bir bildiği vardır canım endişelenme.

Benim 24 yumurta toplandi sukurler olsun bisey olmadi sende olmazsin canim korkma olsan zaten anlarsin idrarini yapamiyosun karnin asiri sis oluyo 6 aylik hamile gibi oluyosun sen icini rahat tut bebegini dusun bol bol dua et insallah güzel haber verirsin bize

Ayşegülcüm sen de kayserideydin değil mi?hangi hastanede yapıcan doğumu ve ne kadar ödeyeceksin canım?
ben acıbademde yapıcam bi aksilik olmazsa, benim ödeyeceğim fark 1305 TL imiş..

evet canım kayserideyim bende acıbademde yapıcam inşallah fiyatı konuşmadık henüz sadece paketlerden haberim vardı. doktorun kimdi senin

ayyy dün bebeğim gün boyunca çok az hareket edip beni çok korkutmuştu ama şükürler olsun bugün normale döndü ve annesini mutlu ettinazar:

Kizlar mrb.bende Allah in izniyle tup bebek yontemiyle hamile kaldim cok. Sukur rabbime.7.haftanin icindeyim.hangi ilaclara devam ediyorsunuz birde tiroid ilacida kullaniyorum kullanan varmi.Allah ins.saglikli bi sekilde kucagimiza almamizi nasip eder hepimizee:)

Son düzenleme:

Tiroid ilaci kullaniyorum bende. Her ay endokrinolojiye kontrole gidiyorum.troid ilacini mutlaka kullanman gerekiyor. Kullanmazsan sikinti. Bir de elevit kullanıyorum. . Güzel bir hamilelik gecirirsin tatlim insallah. Aminnnn insallahhhhh saglikla aliriz kuzucuklarimizi.

[QUOTEtanker ;34674325]Tiroid ilaci kullaniyorum bende. Her ay endokrinolojiye kontrole gidiyorborde fusil oid ilacini mutlaka kullanman gerekiyor. Kullanmazsan sikinti. Bir de elevit kullanıyorum. . Güzel bir hamilelik gecirirsin tatlim insallah. Aminnnn insallahhhhh saglikla aliriz kuzucuklarimizi.[/QUOTE]

Canim tskler cvp icin:)elevit ne icin kullsniyosun.ben coraspin folbiol crione jel clexsan igne birde dusuk onlemek icin haftalik igne verdir.sen kacinci haftadasin?

Canim tskler cvp icin:)elevit ne icin kullsniyosun.ben coraspin folbiol crione jel clexsan igne birde dusuk onlemek icin haftalik igne verdir.sen kacinci haftadasin?[/QUOTE]

Elevit multivitamin canim. 21.haftadayim. 21+4 kan sulandiriciyi 9. Haftada kestik. Onceden folbiol iciyordum elevit daha kapsamli olduğu için onu verdi doktorum. Jel yerine progestan kullaniyordum o da 10.hafta da kesildi. Simdilik her sey yolunda allah tamamini erdirir insallah. AMINNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…