kızlar günaydın... bugün blast transferimin 5. günü. ben sabah kalktığımda hiçbir şeeyim yok. gün içinde karnım şişiyor. bu durum normal mi acaba? sizler de böyle bi durumla karşılaştınız mı test gününden önce?
günaydın canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah şişkinlik oluyor hatta ilk zamanlar altı aylık hamile gibiydim endişe etme belirtilerede takılma dicem ama yapamıcan:)sen bolca dua et bazen hiç belirti olmayabiliyor
selam kizlar bugun dr amcamizdaydik cok şükür bi sorunumuz yok yata yata buyuyo hanim kizimiz
dogum ucretini sordum 21 martta bi yasa cikmis o yasaya gore doğum ucretleri dusecekmis hazirana kadar hazirlanir zaten biz de simdi evraklari hazirliyoruz dedi hadi hayirlisi
yok ayşegülcüm ben belirti olmasından değil de şu ohss falan diyolar ya yoksa öyle bişey mi diye tedirgin oldum bundan. iyi bari oluyomuş herkeste. içim rahatladı valla. dua ediyorum canım. inşallah cumartesi güzel haberler verebilirim...
kaç yumurtan toplanmıştıki hemde aradan geçmiş zaman bayağı olmazsın artık bence şişkinlik hep oluyor bence iyiyede işaret:)inşallah canım güzel haberlerini paylaşırsın
11 yumurta toplanmıştı canım. inşallah iyiye işarettir gerçekten.
canım gözünaydın maşallah bebeğine inşallah düşer doğum ücreti çok pahalı benimkisi
Oncelikle rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Benim doktorum ısrarla kıymetli bebek tehlikeye atamam sezaryanla alirim bebegi dio. Gerekce olarak clexane kullaniyorsun ilaci kestigimizde ya bebege bisey olursa deyip duruyor. Cok moralim bozuk sezaryandan cok korkuyorum neden normali denemeyim kiaksi bi durum olursa tabi sezaryan olurum ama şimdiden boyle soylemesi benim kafami allak bullak etti. Sizlerin doktorlari ne dio acaba sanırım sizlerde clexane kullaniyorsunuzdur
canım gözünaydın maşallah bebeğine inşallah düşer doğum ücreti çok pahalı benimkisi
yok ayşegülcüm ben belirti olmasından değil de şu ohss falan diyolar ya yoksa öyle bişey mi diye tedirgin oldum bundan. iyi bari oluyomuş herkeste. içim rahatladı valla. dua ediyorum canım. inşallah cumartesi güzel haberler verebilirim...
arkadaslar hepinize merhaba bende tup bebekle ikizlere hamileyim sunu merak edıyorum ben 12. haftaya kadar estrofem kullandım sızlerde kullandınızmı bebege herhangı bır sakıncası varmı cok kafama takıldı bırde suan 22. haftadayım hala progestan kullanıyorum erken doğum olmasın dıye sızde durum ne lutfen cvp verın sımdıden tesekkurler
Benim 24 yumurta toplandi sukurler olsun bisey olmadi sende olmazsin canim korkma olsan zaten anlarsin idrarini yapamiyosun karnin asiri sis oluyo 6 aylik hamile gibi oluyosun sen icini rahat tut bebegini dusun bol bol dua et insallah güzel haber verirsin bizeyok ayşegülcüm ben belirti olmasından değil de şu ohss falan diyolar ya yoksa öyle bişey mi diye tedirgin oldum bundan. iyi bari oluyomuş herkeste. içim rahatladı valla. dua ediyorum canım. inşallah cumartesi güzel haberler verebilirim...
Ayşegülcüm sen de kayserideydin değil mi?hangi hastanede yapıcan doğumu ve ne kadar ödeyeceksin canım?
ben acıbademde yapıcam bi aksilik olmazsa, benim ödeyeceğim fark 1305 TL imiş..
ay canim bu sabah dusundum nerde bu kiz niye yazmiyo diye gorunce seni sevindim sgk anlasmali hastanelerde dusecekmis canim insallah yani[/QUOTE
perşembeden beri giremiyordum canım ayy inşallah düşer fiyatlar yaa
Kizlar mrb.bende Allah in izniyle tup bebek yontemiyle hamile kaldim cok. Sukur rabbime.7.haftanin icindeyim.hangi ilaclara devam ediyorsunuz birde tiroid ilacida kullaniyorum kullanan varmi.Allah ins.saglikli bi sekilde kucagimiza almamizi nasip eder hepimizee:)
[QUOTEtanker ;34674325]Tiroid ilaci kullaniyorum bende. Her ay endokrinolojiye kontrole gidiyorborde fusil oid ilacini mutlaka kullanman gerekiyor. Kullanmazsan sikinti. Bir de elevit kullanıyorum. . Güzel bir hamilelik gecirirsin tatlim insallah. Aminnnn insallahhhhh saglikla aliriz kuzucuklarimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?