kızlar günaydın, bir şey danışmak istiyorum size,ben bugün itibari ile 7+3 oldum ama bugüne kadar hiç mide bulantım olmadı,diğer arkadaşlarda başlamış gördüğüm kadarı ile bir sorun yoktur herhalde değil mi? Bebeği daha cumartesi gördüm gayet iyi dedi doktor ama çok endişeliyim bir şeymi oldu acaba diye çünkü göğüslerimde geçen hafta ki kadar acımıyor sanki ama hala şiş durumdalar.sizde nasıl olmuştu şikayetler?
ay çok sağol canım ya nasıl içim rahatlıyor anlatamam böyle şeyler duyunca,geç olduğundan mıdır ne herşeyden endişe eder oldum:)
arkadaşlar ya kakao yağı kullananlar vardı aramızda galiba. Bunu ne zaman kullanıyosunuz, yağlı yağlı nasıl giyinip normal hayata dönüyosunuz. :26::26: Kullanan arkadaşlar varsa, nasıl kullandığını yazabilir mi lütfenn
canım benim hiç mide bulantım olmadı :))) 1 kere bile kusmadım :)) ben de çok üzülüyodum israel beye söyledim bulantım yok diye üzülen 1 seni gördüm ne güzel işte daha ne istiyosun dedi :)) o bünye ile alakalı her gebenin midesi bulancak diye bişey yok dedi. Endişelenme o yüzden. Benim sadece 2-3 hafta bulantı değil de sanki mideni üşütürsün hassaslaşır ya öyle olmuştum yağlı felan pek yiyemedim o kadar.
Seni çok iyi anlıyorum yani tatlım tüp bebek olunca öyle oluyo. Hala her hafta devlet hastanesine ultrason giriyorum :))) doktorlar tanıdı artık :)) ben de çok evhamlıyım. O yüzden sana sakin ol desem de insan olamıyo biliyorum ama en azından bulantı ve göğüs olayına takılma tatlım.
Bir de bana israel beyin söylediği bişey var kendini ve bebeğini asla başkaları kıyaslama dedi. Yani onun bulantı var benim yok, onun bebeği 100 gr benimki 90 gr gibi. Herkesin gebeliği kendine özgüdür dedi. Ben normal sorun yok diyosam kafana bişey takma dedi. Sen de takmamaya çalış kuzum
kıymetli bebek diyorlar ya gerçekten öyle kucağımıza alana kadar da endişelenmemiz geçmicek galiba ben hareketlerini hissettiğim halde endişeleniyorum bazen
canım benim ya çok sağol:) aynen söylediğin gibi endişe etmemek gerekiyor ama keşke elimde olsa yıllar sonra hamile olduğuma bile inanamıyorum.başka biri bana böyle şeyler sorsa eminim çok mantıklı cevaplar verebilirim ama iş kendime gelince mantık falan kalmıyor:) benimde aynı senin tarif ettiğin gibi böyle hafif üşütmüşüm gibi bir his oluyo ve geçiyor hemen :) normal olmasına ve benimle aynı şeyleri yaşamış kişilerin fikrini almak çok rahatlatıyor.ama ultrason olayına katılıyorum her fırsatta gidip görmek istiyorum :)en son başka bir doktora gittim cumartesi günü , gayet sağlıklı dedi ama benim 2 gün geçince yine endişelerim tavan yapıyor:)
canım inşallah sağlıklı sıhhatli bir 9 ay geçirip yavrunu kucağına alırsın. Senin doktor hangi hastanede doğum yapıyo canım?
amin canım hepimiz alırız inşallah:) kent hastanesinde yaptırıyor sanırım canım ya ama çınarlı doğum hastanesinde de yaptırıyormuş sanırım. Fiyatları nasıl acaba ?tabi ben birde dışardan olduğundan doktora ödeme yapacağım sanırım.senin fiyatlar konusunda bilgin varmı?
canım çınarlı ucuz. Doktor dahil 1500-2000 tl dediler. Doktoruna göre değişiyomuş. Ama israel bey sadece kentte yaptırıyo. Orası da izmirin en pahalı hastanesi biliyosun. Benim arkadaşım 2012 ağustosta 5000 tl vermiş. Hastane 2500 tl israel bey 2500 tl almış. şu an 6000 olmuştur diye düşünüyorum ama net bilmiyorum. 7 nisanda kontrol var sekreter bayana sorayım o bilir mutlaka. Ama çınarlı tabii kent hastanesine göre küçük bir hastane sadece kadın doğum hastanesi zaten. Kent tam teşekküllü.
anladım canım benim tercihimde kent hastanesinden yana olacak sanırım ama daha hiç araştırma yapmadım,benim doktorumda en az 2500 alır sanırım profların hemen hemen aynı oluyor aşağı yukarı fiyatları.şimdi erken mi acaba sorsam gidince ? Sen bilgi alırsan banada iletir misin canım ya bende bilgilenmiş olurum.
canım benim kan da iyi çıktı, düşük oran çooookkk şükür. Sen naptın?? Benim tiroid 3.3 çıktı. DOktor bişi demedi ama yuksek galiba. Senin o bakıldı mı? Bebiş ne alemde?
şuan çok üzgünüm kızlar sizlerle paylaşmak istedim hastanede acilde otururken hamile olan bir arkadaş geldi daha dün doğum iznine ayrılmıştı kanaması varmış çok perişandı ya rabbim kimseye yaşatmasın böyle bişi çok kötü oldum allah yardımcısı olsun rabbim bebeğini korusun
allah yardımcı olsun canım yaa doğum iznine çıktığına göre 30. haftasını doldurmuş demektir inşallah hakkında hayırlısı olsun
canım boğaza filan vuracağını sanmam sarı renk kokulu akıntı olması lazım dedi doktor benim akıntım var sarı renk bi de idrar testinde lökosit değerim 7-8 filan çıkıyodu bol bol su iç dedi günde bi tane papatya çayı içiyorum üşütmeklede alakalı tabi ayaklarını filan sıcak tutmaya çalış
şuan çok üzgünüm kızlar sizlerle paylaşmak istedim hastanede acilde otururken hamile olan bir arkadaş geldi daha dün doğum iznine ayrılmıştı kanaması varmış çok perişandı ya rabbim kimseye yaşatmasın böyle bişi çok kötü oldum allah yardımcısı olsun rabbim bebeğini korusun
ben aydına gidiyorum canım benim anlaşmalı olduğu için bu fiyat canımcanım sen izmirdeydin galiba dimi 850 tl nerde doğum yapacaksın benim hastane 2500 tl sgk anlaşması yok(
benim de sezaryen olacak canım allahın izniyle belki hastanenin kendine göre farkı vardı canımi sallah senin bebisinde iyidir canim, bize de 1500 lira dedi sezeryan olacak dogum doktor kendi dedi yeni duzenleme filan diye bakalim.nasip insallah olur
canim ben estrofemi kese gorunce birakmistim.bastan benimde ikizdi 9. haftada birinin gelisimi durdu progestan 12. haftaya kadar kullandim 13-14 filan.kanamam olmustu o zaman yine vermislerdi dr kullan dediyse bisey olmaz allahin izniyle
ay canım benim de geçen sabah öyle oldu neredeyse kalbim duracaktı 1 saat hiç oynamadı hemen sağlık ocağına gittim çok şükür ki kızım uyuyomuş kalp atışlarını dinledik te rahatladımgünaydın annişler nasılsınız dünden beri bebeğimin hareketlerini az hissediyorum sizde de oluyor mu bi artıyor bir azalıyor kalp atışlarını falan dinledim şükür sorun yok ama yinede çok endişeleniyorum işte
valla canım bu günlerde üzerim de bi yorgunluk var yataktan çıkmayasım var bahar yorgunluğu galibanapıyosun canım nasıl gidiyor ne güzelmiş senin doğum ücretin
kızlar günaydın... bugün blast transferimin 5. günü. ben sabah kalktığımda hiçbir şeeyim yok. gün içinde karnım şişiyor. bu durum normal mi acaba? sizler de böyle bi durumla karşılaştınız mı test gününden önce?
ben aydına gidiyorum canım benim anlaşmalı olduğu için bu fiyat canım
benim de sezaryen olacak canım allahın izniyle belki hastanenin kendine göre farkı vardı canım
ay canım benim de geçen sabah öyle oldu neredeyse kalbim duracaktı 1 saat hiç oynamadı hemen sağlık ocağına gittim çok şükür ki kızım uyuyomuş kalp atışlarını dinledik te rahatladım
bebek büyüdükçe alanın daralıyomuş canım hareketleri de kısıtlanıyomuş heralde normal :44:
valla canım bu günlerde üzerim de bi yorgunluk var yataktan çıkmayasım var bahar yorgunluğu galibabugün de saat 1 de yattım 5 te kalktım iyice uyuşuk oldum işi bile zor yapar oldum
sen nasılsın peki canımoğluş iyi mi
hayırlısı olsun canım inşş sonucun pozitif olur allahın izniylebenim de blast transfer yapıldı benim 2. gece çok bel ağrım olmuştu sabah kadar duramamıştım ağrıdan sonra ara ara kasık ağrısı olmuştu ve 6. gece akşam test yapıp çok şükür rabbime pozitifi görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?