2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

canım benim hiç mide bulantım olmadı :))) 1 kere bile kusmadım :)) ben de çok üzülüyodum israel beye söyledim bulantım yok diye üzülen 1 seni gördüm ne güzel işte daha ne istiyosun dedi :)) o bünye ile alakalı her gebenin midesi bulancak diye bişey yok dedi. Endişelenme o yüzden. Benim sadece 2-3 hafta bulantı değil de sanki mideni üşütürsün hassaslaşır ya öyle olmuştum yağlı felan pek yiyemedim o kadar.

Seni çok iyi anlıyorum yani tatlım tüp bebek olunca öyle oluyo. Hala her hafta devlet hastanesine ultrason giriyorum :))) doktorlar tanıdı artık :)) ben de çok evhamlıyım. O yüzden sana sakin ol desem de insan olamıyo biliyorum ama en azından bulantı ve göğüs olayına takılma tatlım.

Bir de bana israel beyin söylediği bişey var kendini ve bebeğini asla başkaları kıyaslama dedi. Yani onun bulantı var benim yok, onun bebeği 100 gr benimki 90 gr gibi. Herkesin gebeliği kendine özgüdür dedi. Ben normal sorun yok diyosam kafana bişey takma dedi. Sen de takmamaya çalış kuzum

ay çok sağol canım ya nasıl içim rahatlıyor anlatamam böyle şeyler duyunca,geç olduğundan mıdır ne herşeyden endişe eder oldum:)

kıymetli bebek diyorlar ya gerçekten öyle kucağımıza alana kadar da endişelenmemiz geçmicek galiba ben hareketlerini hissettiğim halde endişeleniyorum bazen

canım ben palmers kakao yağı çatlak kremi kullanıyorum. Sabah uyandığımda ve akşam yatağa girmeden sürüyorum. Tenine iyice yedirirsen çok yağlı kalmıyo canım. Benim kıyafetlere pek bulaşmıyo canım. Ama dediğim gibi masaj yaparak iyice tenime yediriyorum.

canım benim ya çok sağol:) aynen söylediğin gibi endişe etmemek gerekiyor ama keşke elimde olsa yıllar sonra hamile olduğuma bile inanamıyorum.başka biri bana böyle şeyler sorsa eminim çok mantıklı cevaplar verebilirim ama iş kendime gelince mantık falan kalmıyor:) benimde aynı senin tarif ettiğin gibi böyle hafif üşütmüşüm gibi bir his oluyo ve geçiyor hemen :) normal olmasına ve benimle aynı şeyleri yaşamış kişilerin fikrini almak çok rahatlatıyor.ama ultrason olayına katılıyorum her fırsatta gidip görmek istiyorum :)en son başka bir doktora gittim cumartesi günü , gayet sağlıklı dedi ama benim 2 gün geçince yine endişelerim tavan yapıyor:)

kıymetli bebek diyorlar ya gerçekten öyle kucağımıza alana kadar da endişelenmemiz geçmicek galiba ben hareketlerini hissettiğim halde endişeleniyorum bazen

aynen canım ya:) ne güzel senin çoğu gitmiş azı kalmış :) bende bir hissetsem diye bakıyorum bebeğimi ama inşallah bugünleri atlatıp alacağız kuçağımıza bebeklerimizi:)

canım inşallah sağlıklı sıhhatli bir 9 ay geçirip yavrunu kucağına alırsın. Senin doktor hangi hastanede doğum yapıyo canım?

canım inşallah sağlıklı sıhhatli bir 9 ay geçirip yavrunu kucağına alırsın. Senin doktor hangi hastanede doğum yapıyo canım?

amin canım hepimiz alırız inşallah:) kent hastanesinde yaptırıyor sanırım canım ya ama çınarlı doğum hastanesinde de yaptırıyormuş sanırım. fiyatları nasıl acaba ?tabi ben birde dışardan olduğundan doktora ödeme yapacağım sanırım.senin fiyatlar konusunda bilgin varmı?

canım çınarlı ucuz. Doktor dahil 1500-2000 tl dediler. Doktoruna göre değişiyomuş. Ama israel bey sadece kentte yaptırıyo. Orası da izmirin en pahalı hastanesi biliyosun. Benim arkadaşım 2012 ağustosta 5000 tl vermiş. Hastane 2500 tl israel bey 2500 tl almış. şu an 6000 olmuştur diye düşünüyorum ama net bilmiyorum. 7 nisanda kontrol var sekreter bayana sorayım o bilir mutlaka. Ama çınarlı tabii kent hastanesine göre küçük bir hastane sadece kadın doğum hastanesi zaten. Kent tam teşekküllü.

anladım canım benim tercihimde kent hastanesinden yana olacak sanırım ama daha hiç araştırma yapmadım,benim doktorumda en az 2500 alır sanırım profların hemen hemen aynı oluyor aşağı yukarı fiyatları.şimdi erken mi acaba sorsam gidince ? sen bilgi alırsan banada iletir misin canım ya bende bilgilenmiş olurum.

ben önümüzdeki ptesi 7 nisan gidiyorum canım o zaman sorarım kaça mal oluyor kentte doğum diye. Sana da mutlaka yazarım canım. Tabi dediğin gibi proflar pahalı hastane ayrı para alıyo doktor ayrı para ama benim arkadaşım da çok memnun kaldı zaten tertemiz hastane ben tüp bebekte orda yaptırdım ya sık gidip geldim her türlü donanım var temiz ve nezih bir yer canım.

Ben sana yazarım fiyatları

canım benim kan da iyi çıktı, düşük oran çooookkk şükür. Sen naptın?? Benim tiroid 3.3 çıktı. DOktor bişi demedi ama yuksek galiba. Senin o bakıldı mı? Bebiş ne alemde?

sonuç düşük risk çıktı şükür canım, bana da troid falan yaptılar sanırım bi sürü kan aldılar ama hangi testler bilmiyorum testlerin hepsi sorunsuz dedi doktor şükürler olsun, bebişi 10 gündür görmüyorum inşallah iyidir bi dahaki randevum 12 nsanda senin ne zaman

şuan çok üzgünüm kızlar sizlerle paylaşmak istedim hastanede acilde otururken hamile olan bir arkadaş geldi daha dün doğum iznine ayrılmıştı kanaması varmış çok perişandı ya rabbim kimseye yaşatmasın böyle bişi çok kötü oldum allah yardımcısı olsun rabbim bebeğini korusun

allah yardımcı olsun canım yaa doğum iznine çıktığına göre 30. haftasını doldurmuş demektir inşallah hakkında hayırlısı olsun

Rabbim hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin bende bu ay başlayacağım tedaviye aranızda Ankarada genart t.b.merkezinde tedavi olan varmı güvenebiilirmiyim oraya :26::26::26::26:

allah yardımcı olsun canım yaa doğum iznine çıktığına göre 30. haftasını doldurmuş demektir inşallah hakkında hayırlısı olsun

32haftalık ama kanaması çoktu suyuda gelmiş sanırım bide burda kadın doğumcu yok malesef ilçeden ile gidecek zaman kaybı bişi olmaz inşallah

Bademciklerimden oluyomus canim idrardan degil senin dediklerinede dikkat edicem bide o olmasin bari sagol canim

slm kızlar çok şükür bende bebişlerimin kalp atışlarını duydum Allahım ne güzel bir duyguymuş
ikiz bebek bekliyorum biraz riskli ama inşallah ikisinide kucağıma almak nasip olur

rabbim şifa versin inşallah bir sorun yoktur bebeğin sağlığı yerindedir. 28 haftayı sınır koyuyo doktorlar ama akciğer gelişimi 34 haftada felan tamamlanıyomuş sanırım daha doğrusu takdir allahın. allah şifa versin.

canım sen izmirdeydin galiba dimi 850 tl nerde doğum yapacaksın benim hastane 2500 tl sgk anlaşması yok (
ben aydına gidiyorum canım benim anlaşmalı olduğu için bu fiyat canım
benim de sezaryen olacak canım allahın izniyle belki hastanenin kendine göre farkı vardı canım
ay canım benim de geçen sabah öyle oldu neredeyse kalbim duracaktı 1 saat hiç oynamadı hemen sağlık ocağına gittim çok şükür ki kızım uyuyomuş kalp atışlarını dinledik te rahatladım
bebek büyüdükçe alanın daralıyomuş canım hareketleri de kısıtlanıyomuş heralde normal :44:
napıyosun canım nasıl gidiyor ne güzelmiş senin doğum ücretin
valla canım bu günlerde üzerim de bi yorgunluk var yataktan çıkmayasım var bahar yorgunluğu galiba bugün de saat 1 de yattım 5 te kalktım iyice uyuşuk oldum işi bile zor yapar oldum
sen nasılsın peki canım oğluş iyi mi

hayırlısı olsun canım inşş sonucun pozitif olur allahın izniyle benim de blast transfer yapıldı benim 2. gece çok bel ağrım olmuştu sabah kadar duramamıştım ağrıdan sonra ara ara kasık ağrısı olmuştu ve 6. gece akşam test yapıp çok şükür rabbime pozitifi görmüştüm

benim pek bel ağrım olmadı diyebilirim. sadece karın ağrım dün başladı ve hala ara ara devam ediyo. bi de göğüslerim kocaman oldu.umarım bunlar iyiye işarettir hasretim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…