2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kızlar ilk üç ay önemli ya, çalışan var mı aranızda....
Dr unuz bu duruma ne diyor..

Transferden 12 gün sonra çalışmayı düşünüyordum. Hatta 3-5 gün gittim, sonra kanamam oldu, rapor aldım, doktorum tüp bebek olduğu için riske atma rapor al veya ücretsiz izin al dedi. 10+10 rapordan sonra heyet raporu almaya başladım. Eğer masa başı işim olsaydı çalışmayı düşünürdüm ama işim hareketli. Eğer bu dönemi raporlu geçirmek istiyorsan başka doktora git. Özel hastaneleri tercih et. Lekelenmesi olan bir arkadaşa doktoru rapor vermemişti, aynı hastanede başka doktora gittiğinde o istemeden rapor vereceğim demiş diğer doktor. Tüp bebek olunca çekiniyorlar zaten. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap.

Benim ikiz gebeliğim 11. haftada birinin kalbinin durmasıyla sonlandı, sonrasında herhangi bir kanama olmadı, doktorum onun zamanla küçüleceğini söylemişti. 6. haftada yaşadığım 2 günlük kanamam veya 11. haftada ikiz eşin sonlanmasından 2 gün önce vajinal ultrason yapılmıştı ama ben hiç ona bağlamadım. Genelde kromozom bozuklukları sebep oluyor diye biliyorum.
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla, hayırlısıyla, vakitlice kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Evet benim dr um artık heyet için sıkıntı çıkartıyorlar dedi..
Oysa yani tüp b. Olunca riske atmamaları gerek..
Başka dr lara gideceğimmm ben de...
Sağol canım..

Evet canım ))))))))

Benim ikiz gebeliğim 11. haftada birinin kalbinin durmasıyla sonlandı, sonrasında herhangi bir kanama olmadı, doktorum onun zamanla küçüleceğini söylemişti. 6. haftada yaşadığım 2 günlük kanamam veya 11. haftada ikiz eşin sonlanmasından 2 gün önce vajinal ultrason yapılmıştı ama ben hiç ona bağlamadım. Genelde kromozom bozuklukları sebep oluyor diye biliyorum.
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla, hayırlısıyla, vakitlice kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. [/QUOTE]

Amin canım inşallah.sanada çok geçmiş olsun

çok üzüldüm canım rabbim inş diğer bebeğini size bağışlasın rabbim uzun ömürler versin :26:inşş sağ sağlim kucağına almak nasip olur

Evet benim dr um artık heyet için sıkıntı çıkartıyorlar dedi..
Oysa yani tüp b. Olunca riske atmamaları gerek..
Başka dr lara gideceğimmm ben de...
Sağol canım..

hic olmadi aile hekiminden 5 gunluk aliniyomus onu bi denersin

Banada hep riskli ikiz demişlerdi ama şuan tek korkum diğerinede bişey olması.Allahım esirger inşallah.

olmaz allahin izniyle bak biz baya ilerledik sende insallah sorunsuz gecirirsin hamileligini

Arkadaslar 16 haftalık hamileyim bugun kasıklarımda cok ağrı var korkuyorum ilk defa böyle ağrıdı dun kendimi biraz yormustum ondan olabilirmi Sabah'ta marketten bişeyler almıştım yanlizdim ben taşıdım cok fazla ağır degildi ama yinede korktum ondanmi diye ins kötü bisey olmaz 😢

kanaman yoksa rahim genişleme ağrısıdır büyük olasılıkla bazen çok şiddetli olabiliyor.gaz falan da olabilir.ama tek taraflı,şiddetli ve sürekliyse mutlaka git dr'a. illa bebekle ilgili bir sorun olması gerekmiyor.kötü düşünme

Selam herkese,bugün anca foruma girip okuma fırsatım oldu..."hasretim" çok sevindim iyi haberler aldığına,baya canını sıkmıştın Benim kontrolüme 2 hafta var daha,gün geçtikçe tekme-tokatların şiddetinin arttığını hissediyorum,sanırım iyice güçleniyor küçük cadı :) Daha yeni pozitif sonucunu alan arkadaşları da kutluyorum,çok sevindim :)

ya kızlar bişi sorcam benim kasıklarım çok ağrıyor hatta kasıklarımında alt tarafı bazen gece sağa sola dönerken ağrısına uyanıyorum sizde de oluyor mu

ya kızlar bişi sorcam benim kasıklarım çok ağrıyor hatta kasıklarımında alt tarafı bazen gece sağa sola dönerken ağrısına uyanıyorum sizde de oluyor mu

Bende de 2 haftadır devam ediyor sağ tarafta. Perşembe günü randevum var doktora sorulcaklar listesine ekledim zaten.
Oğluşum hep aşağıda hissediyorum acaba baskı yapıyor olabilir mi diye düşünüyorum?

Bende de 2 haftadır devam ediyor sağ tarafta. Perşembe günü randevum var doktora sorulcaklar listesine ekledim zaten.
Oğluşum hep aşağıda hissediyorum acaba baskı yapıyor olabilir mi diye düşünüyorum?

benim iki taraflıda var bende acaba vucut kendini doğuma mı hazırlıyor diye düşünmeye başladım

benim iki taraflıda var bende acaba vucut kendini doğuma mı hazırlıyor diye düşünmeye başladım

Vallahi canim bilmiyorum ki. Ama rahatsız edici gerçekten. Fazla yuruyum fazla oturayim yada o tarafa yatayim agrim daha da artıyor. Bende bir kitap var.bebeginizi beklerken sizi neler bekliyor diye.4.aydan itibaren annedeki fiziksel değişiklikler bölümüne 1 madde eklendi aynen yazdım
Batının alt kısmında ve yan taraflarda (Rahmi destekleyen ligamentlerin gerilmesinden doğan) ağrı!

ağrı olacak razıyım ben sorun olmasında bu ağrıyıda çekerim neler çektik biz:)

canım giremedim kaç gündür ya Nasılsın? Benim arada hala bulantılar oluyo Ben de artık temizlik işine kadın alıp bi düzene sokcam olmuyo böyle Zaten tembellikte had safhada
Uçak son aylara kadar sorun olmuyo bildiğim kadarıyla. Eğer gitmek istiyorsan git bence. Doktorun da sorun olmaz dediyse..
Vakit geçmiyo, 25ine cokkkk varrr Cinsiyetini öğrensek hiç değilse bir iki alışveriş yapar oyalanırdık

çok sağol canım hemde ne sıkılmka valla 2 hafta bana yıl gibi geldi ama çok şükür rabbime o tekmeler daha da şiddetlenecek annesi benim bazen karnım acıyo hiç dırmuyo kızçem kıpı kıpır maşallah
gözünaydın canım kızçen arayı kapatmış napıyosun nasılsın artık çok göremiyoruz seni buralarda
sağol bitanem çok şükür herşey yolunda ben ara ara giriyorum ama sen hiç yoksun dün de hiç girmedin :26:

benim de çok nadir olsa da o ağrı oluyo canım hemen de geçiyo artık çok fazla evham yapmıyorum zaten 58 gün kaldıkızıma kavuşmaya hamileliğin tadini çıkartıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…