çok teşekkür ederim canlarım benim hele bi transfer olsun da benim tek isteğim herşeyi yapayım riskli olmasın
bu aralar hep olumsuz şeyler duyuyorum bana iki tane embriyo koyacaklar ikizlerdede düşük riski fazlaymış bende bugün Allah de ötesini bırak diye bi kitaba başladım ve anladım ki Allah herşeye kadir herşey nasip herşeyi Rabbime havale ediyorum...
Sen yeter ki inan. İnan diyorum ama sonuç kağıdını aynı gün kaç kere elime alıp bu benim mi diye inanmayıp defalarca baktığımı hatırlarım. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Hep dua ediyorum.
Sen yeter ki inan. İnan diyorum ama sonuç kağıdını aynı gün kaç kere elime alıp bu benim mi diye inanmayıp defalarca baktığımı hatırlarım. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Hep dua ediyorum.
bizde de esim gitti tahlil sonucunu almaya ben arabada bekliyorum orda da sormamis sonuc ne diye geldi sonuca baktim aaa hamileyim dedim adam inanamadi yolu da yarilamistik eve gidiyoduk döndük geri hemsireye sorduk evet hamilesin dedi
aynen oyle allah de otesini birak canim bana transfer esnasinda dediler iki tane diye tamam dedim biriyle devam ediyorum cok şükür insallah sana da nasip olsun
Belki değişmiştir. Ben geçen sene mayısta almıştım. Tüp bebek bölümünü ara, sor istersen.
Kızlar günaydın..
Ben bugün garip garip rüyalar gördüm. Hepside bebeğimle ilgiliydi ay çok fena oldum. Rüyamdan kalkıp çok dua ettim.
hepimiz ayni telaslari yasiyoruz desene canimevet farkindayim 9 ay telas heyecan endise merak bitmeyecek Allahim guzel sonuclar almak nasip etsin bebislerimizi kucagimizda sevmek nasip olsun insallahhhh
günaydın canım:) bende rüyamda oğlum olduğunu gördüm ,ama hamilelik boyunca kötü rüya görmek normalmiş bende hep görüyorum malesef .hiç canını sıkma dua et çok iyi geliyor için rahatlar:)
Canım hemen kalkıp ettim. Bir tek kendime değil herkese ediyorum canım ya.. Allah yardımcımız olsun. Hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin...
çok teşekkür ederim canlarım benim hele bi transfer olsun da benim tek isteğim herşeyi yapayım riskli olmasın
bu aralar hep olumsuz şeyler duyuyorum bana iki tane embriyo koyacaklar ikizlerdede düşük riski fazlaymış bende bugün Allah de ötesini bırak diye bi kitaba başladım ve anladım ki Allah herşeye kadir herşey nasip herşeyi Rabbime havale ediyorum...
Kızlar günaydın..
Ben bugün garip garip rüyalar gördüm. Hepside bebeğimle ilgiliydi ay çok fena oldum. Rüyamdan kalkıp çok dua ettim.
valla canım ben kız hissediyorum ama çevremdeki herkes oğlan diyor yaaa anlayamadım vallamerak etme ctesi öğrenince yazarım sana hayırlısı neyse o olsun sağlılı olsunda, benimde mutfak korkulu bölge girince böööööööö diye çıkıyorum dışarı geçsin diye bekiyorum ama pek bi değişiklik yok hala bulantı
aay canim yaa benimde hep sag tarfimda agri var ama senin kadar degil ustelik iltihap filan da var bende insallah siradan agrilardir hemen gecerArkadaslar 17 haftalık hamileyim kasıklarımda cok ağrı var sanki idrarımı yapamiyomussum gibi bugun doktora gittim iltihap çıkmadı hastaneye gönderdi idrarima baktirmak icin ama bi hafta sonra anca belli olur sonuclar yurtdışında yasıyorum burda ozel doktorlar olmadıgı icin hersey geç sonuclaniyo böyle bi durum yaşayan varmı lütfen yardımcı olun kötü bisey değildir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?