gozun aydin canim, saglicakla kucaklayalim bebelerimizi insallah..bende 6. hafta icindeyim, betalarimiz baya yakin ilki benimde 186 idi:) insallah saglikli bebisler olsun, kucagimiza almak nasip olsun
Transferin ilk günü kahverengi lekesi gelen VARMI ?!????????
Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah. Herkesin kanamasi olmuyor zaten daha iyi işte bebegin seni korkutmuyor kasik ağrıları normal yerlesmeye calisiyor bebis ve rahim buyudukce kasik ağrıları oluyor ben 19.haftadayim benimde ara ara sanci seklinde oluyor korkmana gerek yokbir de arkadaşlar benim hiç kanamam filan olmuyor fakat bazen sağ kasığımda ağrı oluyor bu neden olur yada bebeğe bir zararı olur mu ?
Kizlar bu renkli ultrason kesin yaptirilmasi gereken biseymi bizim doktor kendi normal ultrasonda bakti hersey iyi gorunuyor dedi renkliyi yaptırın demedi benimde sormak aklima gelmedi yaptirsammi yaptirmasammi bilemedim bide cinsiyetimiz kesinlesti cici bi kizim olacakmis
arkadaşlar gebelik haftamızı öğrenirken adetin başladığı günü mü yoksa bittiği günü mü yazıyoruz
bir de arkadaşlar benim hiç kanamam filan olmuyor fakat bazen sağ kasığımda ağrı oluyor bu neden olur yada bebeğe bir zararı olur mu ?
TRANSFERİN 2. Günü VE HAFTA BUGÜN TEST GÜNÜM ZAMAN GERÇEKTEN GEÇMİYORMUŞ :) kahverengi lekem bugün yok şükür hiç kalkmadım bugün am birazdan iğneye gideceğim ama arabayla gidiyorum çok yürümüyomm ya KIZLAR biz eşinle fena havaya girdik :) görseniz ayyy inşallahhhhh hayallerimiZ yarım kalmaz :)
Selam arkadaşlar benimde ilk tüp bebeğim tuttu çok şükür şimdi ilk ultrason için gün sayıyorum merakla bekliyorum inş hayırlısıyla keseyi ve kalp atışını görürüz benim merak ettiğim ilk kontrolde sadece keseyi mi gorcez yoksa kalp atışını da görebilirmiyiz benim test günüm 11 nisandi ikinci testimi 14nisanda yaptırdım 388.3 çıktı ve 28 nisanda ultrason için çağırdı kalp atışını da duyabilirmiyim acaba? Birde son adet tarihim 11 mart buna göre 5+3 haftalık çıkıyo dogru mu yoksa tüp bebekte farklı mı hesaplanıyor ayyy çok soru sordum tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum inş tüm hamis arkadaşlar sağlıklı sıhhatli alırız kucagimiza rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inş
canim senin de hayirli olsun Allah kucagina almayi da nasip etsin acaba senin tek mi cift mi simdi nasil degerlerin? ben bi kere kan verdim daha da vermedim. simdiden belli olur muki
:26:
Kizlar bu renkli ultrason kesin yaptirilmasi gereken biseymi bizim doktor kendi normal ultrasonda bakti hersey iyi gorunuyor dedi renkliyi yaptırın demedi benimde sormak aklima gelmedi yaptirsammi yaptirmasammi bilemedim bide cinsiyetimiz kesinlesti cici bi kizim olacakmis
TRANSFERİN 2. Günü VE HAFTA BUGÜN TEST GÜNÜM ZAMAN GERÇEKTEN GEÇMİYORMUŞ :) kahverengi lekem bugün yok şükür hiç kalkmadım bugün am birazdan iğneye gideceğim ama arabayla gidiyorum çok yürümüyomm ya KIZLAR biz eşinle fena havaya girdik :) görseniz ayyy inşallahhhhh hayallerimiZ yarım kalmaz :)
hayirli olsun canim ben ilk kese görmeye gittigim de ekranda yanip sonen bisey vardi bak bu kalbi zaten bu kadarcik ama daha duyulmaz dedi dr amca sonra taaa 10. haftada duydum kalp atışını eger doktorunun son model ultrason cihazi varsaSelam arkadaşlar benimde ilk tüp bebeğim tuttu çok şükür şimdi ilk ultrason için gün sayıyorum merakla bekliyorum inş hayırlısıyla keseyi ve kalp atışını görürüz benim merak ettiğim ilk kontrolde sadece keseyi mi gorcez yoksa kalp atışını da görebilirmiyiz benim test günüm 11 nisandi ikinci testimi 14nisanda yaptırdım 388.3 çıktı ve 28 nisanda ultrason için çağırdı kalp atışını da duyabilirmiyim acaba? Birde son adet tarihim 11 mart buna göre 5+3 haftalık çıkıyo dogru mu yoksa tüp bebekte farklı mı hesaplanıyor ayyy çok soru sordum tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum inş tüm hamis arkadaşlar sağlıklı sıhhatli alırız kucagimiza rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inş
benim transferimde 27 martta oldu canim suan 5+1 im..sende 5+3 sun yani 5 hafta 3 gunluk:) ama 6 haftalik deniyor sanirim.. hayirli ugurlu olsun:) saglikla kucaklarimiza almak nasip olsun insallahhkan degerlerin nasil? ve kac embiryo transfer ettirmistiniz?
Merhaba insallah saglicakla kucagina alirsin bebegini transferimiz ayni gun olmus dikkatimi cekti durumun nasil belirtin varmi kalp atisini duydun mu
kızlar bugün çok kötü bir haber aldım sağ kasığımdaki ağrının sebebi dış gebelikmiş
tüp bebekte dış gebelik oluyor mu bu nasıl iş acaba doktorun bunda hatası var mı
çok kötüyüz eşimde bende. doktor sağ tüpünü kapatacağız diyor bu mantıklı mı nasıl iş bu:2:
Cok gecmis olsun valla cok uzuldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?