2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

gozun aydin canim, saglicakla kucaklayalim bebelerimizi insallah..bende 6. hafta icindeyim, betalarimiz baya yakin ilki benimde 186 idi:) insallah saglikli bebisler olsun, kucagimiza almak nasip olsun

canim senin de hayirli olsun Allah kucagina almayi da nasip etsin acaba senin tek mi cift mi simdi nasil degerlerin? ben bi kere kan verdim daha da vermedim. simdiden belli olur muki
:26:

Transferin ilk günü kahverengi lekesi gelen VARMI ?!????????

Transferin 4. günü olmuştu. Damara denk gelirse olabiliyormuş. İnşallah Allah embriyolarına can verir ve sana tutunur, sıkıntı yapma, kasık ağrında olabilir, kullandığın jel ya da fitil yapar, çok normal, sakın adet olacakmışım hissine kapılma.

arkadaşlar gebelik haftamızı öğrenirken adetin başladığı günü mü yoksa bittiği günü mü yazıyoruz

bir de arkadaşlar benim hiç kanamam filan olmuyor fakat bazen sağ kasığımda ağrı oluyor bu neden olur yada bebeğe bir zararı olur mu ?

Kizlar bu renkli ultrason kesin yaptirilmasi gereken biseymi bizim doktor kendi normal ultrasonda bakti hersey iyi gorunuyor dedi renkliyi yaptırın demedi benimde sormak aklima gelmedi yaptirsammi yaptirmasammi bilemedim bide cinsiyetimiz kesinlesti cici bi kizim olacakmis

bir de arkadaşlar benim hiç kanamam filan olmuyor fakat bazen sağ kasığımda ağrı oluyor bu neden olur yada bebeğe bir zararı olur mu ?
Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah. Herkesin kanamasi olmuyor zaten daha iyi işte bebegin seni korkutmuyor kasik ağrıları normal yerlesmeye calisiyor bebis ve rahim buyudukce kasik ağrıları oluyor ben 19.haftadayim benimde ara ara sanci seklinde oluyor korkmana gerek yok

Benim doktorumda baktı ama ikinci bir gözün görmesi iyi oluyor diyorlar. İki doktorum var, ikisi de baktırmamı istedi. Perinatologlar bakıyor. Uygun fiyatlı bir yer bulursan, maddi açıdan sıkıntın yoksa ya da devlet hastanesinde baktırabilirsin.

arkadaşlar gebelik haftamızı öğrenirken adetin başladığı günü mü yoksa bittiği günü mü yazıyoruz

Adetin ilk gününü yazıyorsun.

Kasık ağrıları kullandığın jel veya fitilden olabilir,i çerde birikebiliyor, aşağı kısmı yıkamanın faydasını görebilirsin. Ya da rahim büyümesiyle ilgili olabilir.

TRANSFERİN 2. Günü VE HAFTA BUGÜN TEST GÜNÜM ZAMAN GERÇEKTEN GEÇMİYORMUŞ :) kahverengi lekem bugün yok şükür hiç kalkmadım bugün am birazdan iğneye gideceğim ama arabayla gidiyorum çok yürümüyomm ya KIZLAR biz eşinle fena havaya girdik :) görseniz ayyy inşallahhhhh hayallerimiZ yarım kalmaz :)

Canım sürekli yatma, bana 2 saat yatınca 15 dk kalkıp yürüyeceksin demişlerdi, kan dolaşımı oluyormuş, 4.5 lt de su içimiştim, gece tuvalete kalkınca evde bir tur atıp öyle yatıyordum.

Selam arkadaşlar benimde ilk tüp bebeğim tuttu çok şükür şimdi ilk ultrason için gün sayıyorum merakla bekliyorum inş hayırlısıyla keseyi ve kalp atışını görürüz benim merak ettiğim ilk kontrolde sadece keseyi mi gorcez yoksa kalp atışını da görebilirmiyiz benim test günüm 11 nisandi ikinci testimi 14nisanda yaptırdım 388.3 çıktı ve 28 nisanda ultrason için çağırdı kalp atışını da duyabilirmiyim acaba? Birde son adet tarihim 11 mart buna göre 5+3 haftalık çıkıyo dogru mu yoksa tüp bebekte farklı mı hesaplanıyor ayyy çok soru sordum tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum inş tüm hamis arkadaşlar sağlıklı sıhhatli alırız kucagimiza rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inş

Canım seninle test günümüz aynıymış. Transferim 2 nisandı benim ve 3.gün embriyosu yerleştirdi iki tane. Son adet tarihinin ilk günü gebeliğin başlangıcı. Ben de 28 Nisan'da gitcem hem kese hem kalp atışı için inşallah. Sana kaç tane yerleşti?? Değerim de yakın seninkine benim 12. Gün 364 çıkmıştı. Senin kaçıncı gün 388 çıktı?? Bi Dr kaçıncı gün embriyosuydu ? Dr bana çoğul olabilir dedi de onun için soruyorum canım. Sana da dedi mi var mı öyle bi ihtimal??

🌸🌸🌸

canim senin de hayirli olsun Allah kucagina almayi da nasip etsin acaba senin tek mi cift mi simdi nasil degerlerin? ben bi kere kan verdim daha da vermedim. simdiden belli olur muki
:26:

tesekkur ederim canim sagol, insallah kucagimiza almak nasip olur, darisi tum arkadaslarin basina..ben en son 20. gunumde baktirdim beta 7000 olmustu..birde onumuzdeki carsamba bakilacak..suan 5+5 im bugun..ayrica tek embiryo koydurmustuk..Allahim herkese nasip etsinn

hayırlı olsun canımmm. cimcime geliyor yani. pekte sevdirir kız kendini maşallah.

renkliyi bilmem de canım ben ayrıntılı ultrason yaptırmıştım. yarım saat sürüyo doya doya bebişini de seyrediyorsun. hem de için rahat ediyo. ben başkent ünv. hastanes.nde yaptırmıştım. 600tl civarı bi şey tutmuştu. canı sağolsun ne yapalım

yasasin kizima arkadas geliyo canim ben renkli ultrasona gitmedim bi tek ayrintiliya gittim onu da dogum evinde yaptirdim ucret odemedim normalde baya pahalı sanirim ayrintili am dogum evinde ben gormedim bebegimi sadece sonuc kagidi verdiler onda da nerdeyse tum organlarini yazmislar cok sukur hepsi saglikli ve tamdi

allah tamamina erdirsin insallah guzel haberlerini aliriz test gunude mutlulugunuz daim olsun

hayirli olsun canim ben ilk kese görmeye gittigim de ekranda yanip sonen bisey vardi bak bu kalbi zaten bu kadarcik ama daha duyulmaz dedi dr amca sonra taaa 10. haftada duydum kalp atışını eger doktorunun son model ultrason cihazi varsa daha erken duyabilirsin

Ya kızlar bişe sorcam iki embriyo yerleşti bana kanamam lekem filan da olmadı çok şükür. O zaman ikisi de tutmuş mu olur? Yada biri tuttuysa diğeri noluyo leke filan olmayınca düşmemiş de oluyo.. Kafam karıştı.. Bi hafta sonra keseyi görmeye gidince belli olacak da..

🌸🌸🌸

Merhaba insallah saglicakla kucagina alirsin bebegini transferimiz ayni gun olmus dikkatimi cekti durumun nasil belirtin varmi kalp atisini duydun mu

Merhaba insallah saglicakla kucagina alirsin bebegini transferimiz ayni gun olmus dikkatimi cekti durumun nasil belirtin varmi kalp atisini duydun mu

merhaba canim suan 5+5 olduk ozaman birlikte:) benim cok hafifi mide bulantilarim oluyor gibi, aradada sol kasigimda sizlama gibi bisiler hissediyorum, kan tahliliyle bakmaya devam ediyorlar..bertayi ve progesteronu takip ediyorlar , taa mayisin 1 ine gun verdiler ilk ultrason icin..sen ne durumdasin?

kızlar bugün çok kötü bir haber aldım sağ kasığımdaki ağrının sebebi dış gebelikmiş
tüp bebekte dış gebelik oluyor mu bu nasıl iş acaba doktorun bunda hatası var mı
çok kötüyüz eşimde bende. doktor sağ tüpünü kapatacağız diyor bu mantıklı mı nasıl iş bu :2:

Cok gecmis olsun valla cok uzuldum ya

Cok gecmis olsun valla cok uzuldum ya

canım çok sevinmiştik 2 haftadır ayaklarımız yerden kesilmişti ama kese görünmedi bugün alttan baktı doktor ve dış gebelik dedi yarın tekrar bakacak ve laparoskopiyle alınacak sanırım Allah kimseye bunu yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…