- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Esma ben sadece ilk gün yattım. Sonra yemek yaptım evde dolaştım dışarı çıktım. Zaten doktorlar yatmayı önermiyorlar. Bence o nazlı hatunların uydurması :)
🌸🌸🌸
anladım canım allah saglıklı kucagına alırsın inşallah
burdaki hamile arkadaslarim hepiniz evlatlarinizi saglikli birsekilde rabbim kucaginiza nasip etsin ben suan hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum ayin 26 belli olucak size sorum transferden sonra neler yaptiniz nelere dikkat ettiniz kacinci gun embriyonuzdu belirtiniz neler oldu bende pek belirti yo ne olur tecrubelerinize ihtiyacim var tabiki allahim ol derse olur kismette varsa ne yapalim
Tamam canim sagol. Kizinin alisverisini nerelerden yaptin canim hastane cikisi falan beşiği arabasi banada fikir olsun diye soruyorum yanlis anlama sakin malum sen benden ondesin ve bana cok yardimci oldun bugune kadar Allah razı olsun.artik biseyler bakayim diyorum yavaş yavaş
sendrn de allah razi olsun canim soylerim tabi ki bebek arabasini belis ten aldik kraft'in relax modeli indirim vardi ana kucagiyla beraber 500 lira. besikte sallanan besik alcam bu ayin sonunda siparis vercez o da belisten 60*120 lik alcam ben genelde boyutlar 70*130 oluyo artik sana kalmis o da icindeki uyku setiyle beraber 550 lira filan olacak galiba kiyafet olarak lcw dan da aldim, bi de avm deki panco veya kanzlarda güzel indirimler vardi, pancoya gidersen eger hamile kart cikarttir kasada soyle indirim olmadigi zaman bile o kartla yuzde 35 indirim yapiyolar pancodan cok guzel tulumlar aldim tanesi 18 tl hastane cikisida ordan aldim indirimle 75 tl oldu, beli'in oldugu sokakta kres sokagi deniyo galiba oraya ordaki diger bebek magazalarindanda aldim biseyler idil bebeninkiler biraz pahali bi de misspan diye bi marka var onu da begendim o magazalarda bulabilirsin son olarakta bu aralar uzun carsida nil bebe diye magazaya gitmeye basladim kucuk bi yer ama cok guzel ilgileniyolar az da olsa indirimde yapiyolar ordan da bi hastane cikisi aldim gaye bebenin o da 50 tlydi
Günaydın Arkadaşalr mide bulantım başladı. Şimdi işe geldim ama gelmeden saolsun midemde hiç birşey kalmadı. Sizler bu konuda ne yaptınız? :26:
Çok geçmiş olsun. Bende ne bulantı ne kusma olmuştu. Genetik sanırım annem ve ablamda da bu tarz sıkıntılar olmamış. Ama her daim yanında, çantanda tuzlu çubuk kraker bulundur. Ben midemi peynir ekmek yiyerek rahatlatıyordum. Hazımsızlık ve iştahsızlık olmuştıu, onu da bebeğim için yavaş yavaş yemek yiyerek atlattım. Su kaybın olabilir, suyu da ihmal etme.
Daha önce nerde yazmıştın hatırlamıyorum ama doktorun doğum için 1500 tl fiyat vermişti diye hatırlıyorum. Tüp bebek doktorunla mı takibe devam ediyorsun. Bi de bu fiyat harici hastaneye falan ödeme yapacak mısın? Doktorunu ve nerde doğum yapacağını yazabilirsen sevinirim.
Benim 2 doktorum var. Tüp bebek doktoru ve doğum yapmayı düşündüğüm hastane. Tüp bebek doktoru ile 3-5 kat fiyat çıktığı için doğumda onu düşünemeyeceğim.
Günaydın Arkadaşalr mide bulantım başladı. Şimdi işe geldim ama gelmeden saolsun midemde hiç birşey kalmadı. Sizler bu konuda ne yaptınız? :26:
hepinize iyi pazarlar kızlar sabah baş ağrısıyla uyandım resmen kabus gibi hala geçmedi :26::26:dün bebişimin kont vardı çok şükür herşey yolundadün ilk kez nst girdim bol bol kızımın kalp atışlarını dinledim
Ay canim cok sagol hepsini tek tek yazmissin bende belisten oda alayim diyorum buyuyuncede baza alirim diye dusunuyorum evim musait oldugu icin.nil bebeyi bende begeniyorum hem guzel hem uygun en iyisi havalar guzelken kendimi carsiya atayim kendimede giyecek almam lazim sigmiyorum artik evdekileresendrn de allah razi olsun canim soylerim tabi ki bebek arabasini belis ten aldik kraft'in relax modeli indirim vardi ana kucagiyla beraber 500 lira. besikte sallanan besik alcam bu ayin sonunda siparis vercez o da belisten 60*120 lik alcam ben genelde boyutlar 70*130 oluyo artik sana kalmis o da icindeki uyku setiyle beraber 550 lira filan olacak galiba kiyafet olarak lcw dan da aldim, bi de avm deki panco veya kanzlarda güzel indirimler vardi, pancoya gidersen eger hamile kart cikarttir kasada soyle indirim olmadigi zaman bile o kartla yuzde 35 indirim yapiyolar pancodan cok guzel tulumlar aldim tanesi 18 tl hastane cikisida ordan aldim indirimle 75 tl oldu, beli'in oldugu sokakta kres sokagi deniyo galiba oraya ordaki diger bebek magazalarindanda aldim biseyler idil bebeninkiler biraz pahali bi de misspan diye bi marka var onu da begendim o magazalarda bulabilirsin son olarakta bu aralar uzun carsida nil bebe diye magazaya gitmeye basladim kucuk bi yer ama cok guzel ilgileniyolar az da olsa indirimde yapiyolar ordan da bi hastane cikisi aldim gaye bebenin o da 50 tlydi
Gunaydin canim. Gecmis olsun oncelikle. Vallahi ben 4 ay cektim. Simdi iyiyim son aylarda tekrar eder diye tedirgin olmuyor da degilim! Cigerlerimi birakiyorum zannediyordum. Sabah öğlen aksam banyo daimi ziyaret alanimdi. Arkadaslarin dedigi gibi tuzlu cubuk falan rahatlatabilir. Bu kadar bulanti ve kusmaya ragmen benim istahim hiccc kesilmedi. Istahin yoksa da mutlaka her seyden yemeye calis. Umarim cabuk atlatirsin.
Kızlar işe gidip gitmemek konusunda kararsızım, ilk üç aydan sonra mı gitsem :/
Şuanda 9 haftalık olduk...
bende bugün 1 hafta rapor alsam mı acaba diye düşündüm, 10+2 olduk bugün.12.hafta yı atlatıncaya kadar içim rahat etmicek galiba
bende bugün 1 hafta rapor alsam mı acaba diye düşündüm, 10+2 olduk bugün.12.hafta yı atlatıncaya kadar içim rahat etmicek galiba
Kızlar işe gidip gitmemek konusunda kararsızım, ilk üç aydan sonra mı gitsem :/
Şuanda 9 haftalık olduk...
Canım mrb. Seninle çok yakınız snırım. Benim transfer 2 nisandı. 2 tane 3. Gün embriyosu yerleştirdi ve ben de henüz hiç muayene olmadım. Daha önce de konuşmuştuk. Hiçbir belirtim yok benim de..
🌸🌸🌸
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?