hayırlısı olsun canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşşçok fazla yatmana gerek yok ama ağır iş temizlik falan da yapma ben hep hamileliğimin tadını çıkardım çok kendimi kısıtlamadım ama yolculuğu bilmem canım ben tedavilerden 2 yıldır ailemi göremedim gitmedim de bebeğim herşeyden daha kıymetli benim için sakın çok fazla yorma kendini
çok şükür canım ya benim de erken doğma riski vardı 4 tane iğne yapıldı bende işk duyduğum da ayaklarım sanki yerden kesildi neye uğradığımı şaşırdım ama şimdi şükür bi sorum yok her hafta hastanedeyim 1 hafta nst giriyorum diğer hafta kont dr yakıj takip ediyor zaten hayırlısyla 32 gün kaldı
Östrojen bantları keseyi görünce, jeli 12. haftada bıraktım.
Canım hem 32. hafta bitiyor hem ciğer geliştirici iğneni de olmuşsun, için rahat olsun. İnşallah bebeğin de sağlıklı ve vakitli gelecek.Haziran bebekleri sabırsız çıktı :)
Sürekli yatmana gerek yok ama ağır ev işleri yapma. Allah tamamına erdirsin, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Evde yat dinlen, çalışıyorsan izin al. Benim lekelenmem kanamaya dönüşmüştü ama çok şükür bişey olmamıştı.
İğnede kullanıyormuşsun. O da destek olur. Kanama alanım geçene kadar ben de 3 günde 1 vurulmuştum. 3 günde coraspine ara vermiştim. Doktorunun bilgisinde olsun herşey ama sen yine de kontrolü elden bırakma. Onlar bizim kadar hassas bakamıyorlar sonuçta. Ama en önemlisi sakın sıkıntı yapma. Bebeğin etkilenir, içini ferah tutmaya çalış. Burda pek kişide bu tarz belirtiler oldu ama bebeklerimiz çok şükür bizimle birlikte. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı naip etsin.
Aradım doktoru hemsire kahverengi leke o kadar onemli degil takip et eger cogalır ve devam ederse o zaman yine ara dedi..
Bedde fitil plarak kullanıyorum.bide 5gunde bir pruloton ignem var.
Zor bi donem bu test sonucunu beklemekten daha zor.rabbim yardımcımız olsun.dokuz ay su gibi akıp geçsın insallah hepimiz icin..
Ben direk doğum baslamis diye duyunca ağlama krizine girdim resmen bide iznimi aktarabilmek için rapor almaya gitmiştim öyle birden duyunca şok oldum resmen
hayırlı olsun canım..benimde 6 haftalık. çalışıyorum mecburen yatamıyorum. ama doktorum evdeyken bol bol dinlen hiç bir iş yapma dedi.yürüyüşü yasakladı. yani yorulacağın şeyleri yapma dedi. birde ben yorulunca belim çok ağrıyo..
hayirli olsun canim surekli yatmana gerek yok ben 12. haftaya kadar jel kullandim jelden sonra 45 dk yuruyusum vardi evimin islerini yavas yavas yaptim ama ev filan supurmedim agir kaldirmadim ani hareketlerden cekinmelisin yolculuga cikincada eger yol cok uzunsa 1 saatte bir mola verip yuruyus yapman yeterli olur sanirim bende 5 bucuk aylik filanken 2-3saatlik yolculuk yapmistim
Amin canim insallah. Ogretmenim canim ben oglenciyim. Sabahtan oglene kadar yatiyorum.. okuldada hepoturuyorum.canim rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip eder insallah oturaraka mi calisiyor sun ayaktami canim bende oyle cabuk yoruluyorum
Ay canim yaaa yanlis yazmisim sanirim. Gebelik devam eden cok anlaminda soylemistim. Sikinti etme sen bisey olmaz bence. Hatta bir yerde ben kanamasi olanlarin bebekleri saglikli oluyomus diye okudum..Beşinci haftadayımm.insallah devam etmazz(
insallah canim dogurana kadar korku gecmiyo bak biz baya buyuduk cok şükür ama hala bisey olur mu az mi kipirdi da aman asagida mi duruyo rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin
canım oncelıkler bebegın hayırlı olsun . erken dogum olasılıgı senın gebelık usrecıne baglı . mesela benım 26 haftanın sonuna kdar sureklı kanamam oldu hastanelerde yattım drlar allaha bırak dedı.plesanta hep asagıdaydı hıc yukarı cıkmadı hep her dr erken dogum rıskı var dedı hareket etmem asırı yurumem hep yasaktı bu yuzden 9 ay heyet raporluydum.hıc ev ısı yapmadım yedım ıctım yattım. 30 haftadan ıtıbaren bebek yukarı cıkmaya basladı.35ıncı haftada bana sureklı sezaryan dıyen drum artık herseyın n ormal oldugunu ve ıstersem normal dogurcagımı soyledı. bu saate kadar agrım sancım acılmam olmadı... bana sureklı dınlen dıyen drum normal dogumu baslatmak ıcın yuruyus ve merdıvn cıkmamı soyledı ama benımkı hala yukarda asagı ınmedı kanala gırmedı. bırde kılosundan dolayı ve 40. haftanın ıcınde olacagımızı ıcın bebek asagı ınmedıgı ıcın mecbure sezaryan olcak
gidecegim yer 1bucuk saatlik yer canim jeli bende kullaniyorum uc aylik oluncami biraktiyor jeli misafirlige falan gitmeye korkuyorum acaba ck oturdugum zaman birsey olurmu diye aman iste insan herseye korkuyor sizlerdemi oylesiniz yoksa benmi cok abartiyorum canim yaa
Günaydın nerdesiniz kızlar. Ben bugün kalp atışlarını duymaya gidicem yazarım yine size
Günaydın nerdesiniz kızlar. Ben bugün kalp atışlarını duymaya gidicem yazarım yine size
Dunya da duyulacak en guzel seslerden biri.....hayirlisiyla git gel....
hayırlısıyla git gel canım güzel haberlerini bekliyoruz
Allah zamanında saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.bizede insallah. Neyseki oglan sakinlesmisBen direk doğum baslamis diye duyunca ağlama krizine girdim resmen bide iznimi aktarabilmek için rapor almaya gitmiştim öyle birden duyunca şok oldum resmen
Allah zamanında saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.bizede insallah. Neyseki oglan sakinlesmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?