2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Ben direk doğum baslamis diye duyunca ağlama krizine girdim resmen bide iznimi aktarabilmek için rapor almaya gitmiştim öyle birden duyunca şok oldum resmen

Amin insallah cnm.insallah devam etmez arayıp soyledim.devam ederse tekrar ara dedi. ona gore degerlendiririz dedi.su gibi akıp gecsin insallah bu süreç hepimiz icin insallah.

Aradım doktoru hemsire kahverengi leke o kadar onemli degil takip et eger cogalır ve devam ederse o zaman yine ara dedi..

Bedde fitil plarak kullanıyorum.bide 5gunde bir pruloton ignem var.

Zor bi donem bu test sonucunu beklemekten daha zor.rabbim yardımcımız olsun.dokuz ay su gibi akıp geçsın insallah hepimiz icin..

insallah canim dogurana kadar korku gecmiyo bak biz baya buyuduk cok şükür ama hala bisey olur mu az mi kipirdi da aman asagida mi duruyo rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin

Ben direk doğum baslamis diye duyunca ağlama krizine girdim resmen bide iznimi aktarabilmek için rapor almaya gitmiştim öyle birden duyunca şok oldum resmen

Canım Hayırlısı ile kucağına al sağlıklı sihatli gerisi tefarruat. Canını sıkma bol bol dua et. Bizde ediyoruz. Allah yardımcın olsun

canim rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip eder insallah oturaraka mi calisiyor sun ayaktami canim bende oyle cabuk yoruluyorum

gidecegim yer 1bucuk saatlik yer canim jeli bende kullaniyorum uc aylik oluncami biraktiyor jeli misafirlige falan gitmeye korkuyorum acaba ck oturdugum zaman birsey olurmu diye aman iste insan herseye korkuyor sizlerdemi oylesiniz yoksa benmi cok abartiyorum canim yaa

Slm kizlar bende bu gun keseyi gordum. Tek keseydi. Doktorum bebek olusmaya baslamis gibi ama kesin bisey demek icin haftaya tekrar bskmak lazim dedi... hepimiz icin hayirlisi artik...

Canim insallah saglikla bebegini kucagina almissindir yada almak uzeresindir....yanlis hatirlamiyorsam bugun dogum yapacaktin....

evet canim 12. haftanin sonunda biraktiriyolar 1 bucuk saatlik yoldan bisey olmaz bence cunku ben sakaryadayim burdan istanbula kontrole giden arkadaslarimiz oluyodu hemen hemen 1bucuk saat suruyo sen yine de dr a danis misafirligede gitmeye korkma canim bisey olmaz arada kalkar bi dolasirsin nolcak o kadar strese sokma kendini hep korktuk anliyorum seni allahin izniyle bisey olmaz canim

Allah zamanında saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.bizede insallah. Neyseki oglan sakinlesmis

Kizlar şu bi kac gündür midem asiri yanmaya basladi sabah kalkarken yanarak kalktim bugün. Bide gaz ve hazimsizlik basladi ilk haftalardaki gibi .hazimsizlik da kusma istegi yapiyor bende.yanma için ilacim var ama 1-2saat idare ediyor en fazla niye böyle oldu anlamadım bebisim kiz ya saçları cikiyomus babannesi öyle diyor kötü bisey yoktur dimi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…