2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

kızlar bende dün kontrole gittim...herşey yolunda dedi doktor....bebeğimde 42 cm...kilosu 2 kg olmuş...maşallah....
maşallah canım bebişine inşş sağ sağlim kucağına almak ta nasip olur
Bizde çok şaşırdık canım normal kontrole gelmistik erken gelmeye karar verdi pasamiz ama inşallah vazgeçer

Yok canım calismayacagim yaticam artık kalkmak yasak on beş gün daha dursa tamam inşallah

Canlarim hepinizden allah razı olsun tek tek alıntı yapamadım çıktık hastaneden evimize geldik ilaç kullanacağım ve yatak istirahati bundan sonra bakalim hayırlısı olur inşallah az daha sabreder

Inşallah canım akciğer gelişimi için iğne yaptılar on gün daha beklese hayirlisiyla yıllardır bekletti şimdi de artık yeter dedi galiba:)

Ayşegül canım inan okurken inanamadım ama çok şükür ki oğluşun biraz daha beklemeye karar vermiş inşş öyle de olur kuzum hiç stres sıkıntı yapma bol bol yat dinlen rabim ne zaman derse o zaman doğacak allahın izniyle sağlıklı sıhatli olsun da gerisi önemli değil
bana dr 2 hafta önce ciğer geliştirici iğne yaptı çok şükür şimdilik herşey yolunda hayırlı haberlerini bekliyorum canım allaha emanet olun16: :

merhaba bende tup bebekle gebe kaldim su anda 10 haftalik olduk rabbime cok sukurler olsun neler yapiyorsunuz gunluk hayatinizda surekli yatmam gerekir mi acaba yurumenin veya yolculuga gitmemin bir zarari olurmu lutfen beni bilgilendirebilirmisiniz

Öyle canım herşey allahtan bunları da yaşamamiz gerekiyormuş ilk duyduğum da çok ağladım ama şimdi iyiyim şükür sağlıkla gelsinde yavrum yeter

Sağolasın canım benim sizlerde dikkat edin kendinize rabbim cumlemizin yavrularını korusun

Hayırlı cumalar..
Kizlar ben keseyi gordüm salı iki gündür hafif kahverengi lekelenmem oluyor.(devam edermi acabaa..

merhaba bende tup bebekle gebe kaldim su anda 10 haftalik olduk rabbime cok sukurler olsun neler yapiyorsunuz gunluk hayatinizda surekli yatmam gerekir mi acaba yurumenin veya yolculuga gitmemin bir zarari olurmu lutfen beni bilgilendirebilirmisiniz

hayırlı olsun canım..benimde 6 haftalık. çalışıyorum mecburen yatamıyorum. ama doktorum evdeyken bol bol dinlen hiç bir iş yapma dedi.yürüyüşü yasakladı. yani yorulacağın şeyleri yapma dedi. birde ben yorulunca belim çok ağrıyo..

Hayırlı cumalar..
Kizlar ben keseyi gordüm salı iki gündür hafif kahverengi lekelenmem oluyor.(devam edermi acabaa..

rabbim ol dediyse olur canım sıkıntı etme.. burda ben çok okudum lekenme olup devam edeni.. kaçıncı haftadasın... daha ben bişey görmedim. birazdan doktora gidicem çok heyecanlıyım

Hayırlı cumalar..

doktorunu haberdar et canim genelde kahverengi lekeler uzun surmez bana da olmustu bi hafta kadar progestan kullaniyosun di mi

rabbim ol dediyse olur canım sıkıntı etme.. burda ben çok okudum lekenme olup devam edeni.. kaçıncı haftadasın... daha ben bişey görmedim. birazdan doktora gidicem çok heyecanlıyım

Beşinci haftadayımm.insallah devam etmazz(

hayirli olsun canim surekli yatmana gerek yok ben 12. haftaya kadar jel kullandim jelden sonra 45 dk yuruyusum vardi evimin islerini yavas yavas yaptim ama ev filan supurmedim agir kaldirmadim ani hareketlerden cekinmelisin yolculuga cikincada eger yol cok uzunsa 1 saatte bir mola verip yuruyus yapman yeterli olur sanirim bende 5 bucuk aylik filanken 2-3saatlik yolculuk yapmistim

doktorunu haberdar et canim genelde kahverengi lekeler uzun surmez bana da olmustu bi hafta kadar progestan kullaniyosun di mi

Sabah iki aksam iki kullanıyorum cnm.eger kanaman filan olursa aspirin kes dedi ama benim hafof lekwlenmem var arayıp sorayım yınede dimi.

Sabah iki aksam iki kullanıyorum cnm.eger kanaman filan olursa aspirin kes dedi ama benim hafof lekwlenmem var arayıp sorayım yınede dimi.

eger kahverengi lekelenmem var diye simdiye kadar demediysrn doktoruna ara bi sor bence benim lekelenmem oldugunda da progestan hapi fitil olarak kullaniyodum yat surekli bol bol su ic

Aradım doktoru hemsire kahverengi leke o kadar onemli degil takip et eger cogalır ve devam ederse o zaman yine ara dedi..

eger kahverengi lekelenmem var diye simdiye kadar demediysrn doktoruna ara bi sor bence benim lekelenmem oldugunda da progestan hapi fitil olarak kullaniyodum yat surekli bol bol su ic

Bedde fitil plarak kullanıyorum.bide 5gunde bir pruloton ignem var.

Zor bi donem bu test sonucunu beklemekten daha zor.rabbim yardımcımız olsun.dokuz ay su gibi akıp geçsın insallah hepimiz icin..

Canım kanaman olmadıkça sıkıntı olacağını zannetmiyorum, kendimi yorunca benim de ağrılarım oluyo. Üzme kendini. İnşallah cumartesi oğlunu görünce için rahatlayacak

sağol canım gün geçmiyor yarın olsada görsem miniğimi

kızlar kan testiyle hamile kaldıgınızı öğrendikten sonra crinone jelinizi ve estrofem tabletinizi bıraktınız mı??

estrofermi kalp atışlarını duyunca bıraktık canım crinone jele halen devam ediyorum 1 hafta sonra kontrolüm var o zaman bıraktırırız demişti doktorum

hayırlısı olsun canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşş çok fazla yatmana gerek yok ama ağır iş temizlik falan da yapma ben hep hamileliğimin tadını çıkardım çok kendimi kısıtlamadım ama yolculuğu bilmem canım ben tedavilerden 2 yıldır ailemi göremedim gitmedim de bebeğim herşeyden daha kıymetli benim için sakın çok fazla yorma kendini
Öyle canım herşey allahtan bunları da yaşamamiz gerekiyormuş ilk duyduğum da çok ağladım ama şimdi iyiyim şükür sağlıkla gelsinde yavrum yeter

çok şükür canım ya benim de erken doğma riski vardı 4 tane iğne yapıldı bende işk duyduğum da ayaklarım sanki yerden kesildi neye uğradığımı şaşırdım ama şimdi şükür bi sorum yok her hafta hastanedeyim 1 hafta nst giriyorum diğer hafta kont dr yakıj takip ediyor zaten hayırlısyla 32 gün kaldı

kızlar kan testiyle hamile kaldıgınızı öğrendikten sonra crinone jelinizi ve estrofem tabletinizi bıraktınız mı??

Östrojen bantları keseyi görünce, jeli 12. haftada bıraktım.

Canlarim hepinizden allah razı olsun tek tek alıntı yapamadım çıktık hastaneden evimize geldik ilaç kullanacağım ve yatak istirahati bundan sonra bakalim hayırlısı olur inşallah az daha sabreder

Canım hem 32. hafta bitiyor hem ciğer geliştirici iğneni de olmuşsun, için rahat olsun. İnşallah bebeğin de sağlıklı ve vakitli gelecek.Haziran bebekleri sabırsız çıktı :)

Sürekli yatmana gerek yok ama ağır ev işleri yapma. Allah tamamına erdirsin, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Hayırlı cumalar..

Evde yat dinlen, çalışıyorsan izin al. Benim lekelenmem kanamaya dönüşmüştü ama çok şükür bişey olmamıştı.

Bedde fitil plarak kullanıyorum.bide 5gunde bir pruloton ignem var.

Zor bi donem bu test sonucunu beklemekten daha zor.rabbim yardımcımız olsun.dokuz ay su gibi akıp geçsın insallah hepimiz icin..

İğnede kullanıyormuşsun. O da destek olur. Kanama alanım geçene kadar ben de 3 günde 1 vurulmuştum. 3 günde coraspine ara vermiştim. Doktorunun bilgisinde olsun herşey ama sen yine de kontrolü elden bırakma. Onlar bizim kadar hassas bakamıyorlar sonuçta. Ama en önemlisi sakın sıkıntı yapma. Bebeğin etkilenir, içini ferah tutmaya çalış. Burda pek kişide bu tarz belirtiler oldu ama bebeklerimiz çok şükür bizimle birlikte. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı naip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…