kızlar bende dün kontrole gittim...herşey yolunda dedi doktor....bebeğimde 42 cm...kilosu 2 kg olmuş...maşallah....
Bizde çok şaşırdık canım normal kontrole gelmistik erken gelmeye karar verdi pasamiz ama inşallah vazgeçer
Yok canım calismayacagim yaticam artık kalkmak yasak on beş gün daha dursa tamam inşallah
Canlarim hepinizden allah razı olsun tek tek alıntı yapamadım çıktık hastaneden evimize geldik ilaç kullanacağım ve yatak istirahati bundan sonra bakalim hayırlısı olur inşallah az daha sabreder
Inşallah canım akciğer gelişimi için iğne yaptılar on gün daha beklese hayirlisiyla yıllardır bekletti şimdi de artık yeter dedi galiba:)
maşallah canım bebişine inşş sağ sağlim kucağına almak ta nasip olur
Ayşegül canım inan okurken inanamadım ama çok şükür ki oğluşun biraz daha beklemeye karar vermiş inşş öyle de olur kuzum hiç stres sıkıntı yapma bol bol yat dinlen rabim ne zaman derse o zaman doğacak allahın izniyle sağlıklı sıhatli olsun da gerisi önemli değil
bana dr 2 hafta önce ciğer geliştirici iğne yaptı çok şükür şimdilik herşey yolunda hayırlı haberlerini bekliyorum canım allaha emanet olun16: :
Canım merhaba...okuyunca gerçekten çok şaşırdım. Hemen sonraki sayfa ya atladım acaba yeni bir durum varmı diye. Çok şükür ki oğluşun da sende iyisin. Bundan sonraki günlerde rabbim bu mübarek günlerin hurmetine yüzüne gülsün. Inşallah herşey yolunda gidecek ve sağ salim kucağına alacaksın yavrunu. Geçmiş olsun Allah'a emanet olun. ..
Geldik şükür evimize yaticam bundan sonra takipte olacağım kasılma falan olursa hemen gideceğim
merhaba bende tup bebekle gebe kaldim su anda 10 haftalik olduk rabbime cok sukurler olsun neler yapiyorsunuz gunluk hayatinizda surekli yatmam gerekir mi acaba yurumenin veya yolculuga gitmemin bir zarari olurmu lutfen beni bilgilendirebilirmisiniz
Hayırlı cumalar..
Kizlar ben keseyi gordüm salı iki gündür hafif kahverengi lekelenmem oluyor.(devam edermi acabaa..
Hayırlı cumalar..
Kizlar ben keseyi gordüm salı iki gündür hafif kahverengi lekelenmem oluyor.(devam edermi acabaa..
rabbim ol dediyse olur canım sıkıntı etme.. burda ben çok okudum lekenme olup devam edeni.. kaçıncı haftadasın... daha ben bişey görmedim. birazdan doktora gidicem çok heyecanlıyım
merhaba bende tup bebekle gebe kaldim su anda 10 haftalik olduk rabbime cok sukurler olsun neler yapiyorsunuz gunluk hayatinizda surekli yatmam gerekir mi acaba yurumenin veya yolculuga gitmemin bir zarari olurmu lutfen beni bilgilendirebilirmisiniz
doktorunu haberdar et canim genelde kahverengi lekeler uzun surmez bana da olmustu bi hafta kadar progestan kullaniyosun di mi
Sabah iki aksam iki kullanıyorum cnm.eger kanaman filan olursa aspirin kes dedi ama benim hafof lekwlenmem var arayıp sorayım yınede dimi.
eger kahverengi lekelenmem var diye simdiye kadar demediysrn doktoruna ara bi sor bence benim lekelenmem oldugunda da progestan hapi fitil olarak kullaniyodum yat surekli bol bol su ic
Canım kanaman olmadıkça sıkıntı olacağını zannetmiyorum, kendimi yorunca benim de ağrılarım oluyo. Üzme kendini. İnşallah cumartesi oğlunu görünce için rahatlayacak
kızlar kan testiyle hamile kaldıgınızı öğrendikten sonra crinone jelinizi ve estrofem tabletinizi bıraktınız mı??
hayırlısı olsun canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşşmerhaba bende tup bebekle gebe kaldim su anda 10 haftalik olduk rabbime cok sukurler olsun neler yapiyorsunuz gunluk hayatinizda surekli yatmam gerekir mi acaba yurumenin veya yolculuga gitmemin bir zarari olurmu lutfen beni bilgilendirebilirmisiniz
Öyle canım herşey allahtan bunları da yaşamamiz gerekiyormuş ilk duyduğum da çok ağladım ama şimdi iyiyim şükür sağlıkla gelsinde yavrum yeter
kızlar kan testiyle hamile kaldıgınızı öğrendikten sonra crinone jelinizi ve estrofem tabletinizi bıraktınız mı??
Canlarim hepinizden allah razı olsun tek tek alıntı yapamadım çıktık hastaneden evimize geldik ilaç kullanacağım ve yatak istirahati bundan sonra bakalim hayırlısı olur inşallah az daha sabreder
Hayırlı cumalar..
Bedde fitil plarak kullanıyorum.bide 5gunde bir pruloton ignem var.
Zor bi donem bu test sonucunu beklemekten daha zor.rabbim yardımcımız olsun.dokuz ay su gibi akıp geçsın insallah hepimiz icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?