2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Hadi bakalım canım allahın izniyle kavusacaksiniz.ne mutlu sana. Bizlere de bu günleri nasip etsin inşallah rabbim.
Allah yar ve yardimcin olsun güzelim:))

canım çok duygulandım okuyunca.... Rabbim hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin inş..bol bol kokla cennet kokulunu, darısı bizim başımıza hayırlısıyla

Gozun aydin canim saglikla kucagina versin rabbim...sana hayirli evlat olsun emeklerinin karsiligini versin bir omur mutlu yasayin insallah yeryuzundeki en guzel kokuyu duyacaksin bugun...rabbim bizlerede yasatsin o gunu...

ALLAH anali babali buyutmeyi nasip etsin,cennet kokusunu doya doya cek icine.

çok duygulandım canım allah sağ salim kavuştursun sizi...dualarım seninle...

canım benim ya ne mutlu bir gün allah sağ salim prensesine sarılmanı nasip etsin, bizede bugünleri göstersin inşallah

Rabbim yardımcın olsun canım en mutlu en özel ve en hasret kaldığın gün olsa gerek hayırlısıyla minik kuzucuğun u kucağına alırsın inş. Rabbim bizlere de o güzel günü yaşatır inş.şimdiden gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün...

Allah de ötesini bırak...

şu an doğumdasın sanırım canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah allah bizlere de nasip etsin bu günleri görmeyi

Canimmm prensesini kucagina almissindir su saate. Uzun saglikli ömrü olsun. Hayirli evlat olsun. Gozunuz aydinnnn.

Slm kizlar bu pzt mis kokulu kizima kavustum .hepiniz sabredin.tum cektiklerime degmis diyeceksiniz. Tum arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum...

Maşallah bebeğine canım ben varım bizim de bobrekte genisleme var takip ediliyor yapılacak bişi yok dogumdan sonra geciyormus çoğu

Canim çok sevindim senin adına darısı bizlere inşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Iyiyiz şükür canım sabırsızlik dışında bana da yarın söyleyecek doğum şeklini artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…