hadi hayırlısı canım, girip yazılanları okuyorum, baktım bayağıdır yoksun merak ettim...herşey yolunda mı?
ben de cumartesi gidicem, bebişim 1 hafta geriden geliyo 3 haftadırcumartesi çatı muayenesi olucam bakalım ne diyecek
veee senelerdir sabırla bi umutla beklediğim gün nihayet bugün saat 1 de doğuma giriyorum allahın izniyle kızımı canımın içini kucağıma alacağım kavuşacağız artık
duanızı eksik etmeyin rabbim isteyen herkeze bu günleri göstersin yaşatsın inşşş
Slm kizlar bu pzt mis kokulu kizima kavustum .hepiniz sabredin.tum cektiklerime degmis diyeceksiniz. Tum arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum...
Slm kizlar bu pzt mis kokulu kizima kavustum .hepiniz sabredin.tum cektiklerime degmis diyeceksiniz. Tum arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum...
Maşallah bebeğine canım ben varım bizim de bobrekte genisleme var takip ediliyor yapılacak bişi yok dogumdan sonra geciyormus çoğu
Kizlar saglik ocaklarinda kalp atislari dinleniyormus ya 16 haftalik okcam gitsem duyulur mu...makineleri yeni degilmis onun icin soruyorum...
Kizlar saglik ocaklarinda kalp atislari dinleniyormus ya 16 haftalik okcam gitsem duyulur mu...makineleri yeni degilmis onun icin soruyorum...
kızlar benim tontiş dönmemiş. makat duruşta duruyormuş. Kafa yukarda bacaklar aşağıda. sizinkiler ne zaman döndü. ya da en erken- en geç ne zaman dönüyorlar????
şimdiden de 2000kg 45cm belki yanlış olçülmüştür diyeceğim ama her seferinde ince uzun, uzun olacak deyip gönderiyorlar :) sağlıklı sıhhatli olsunlar da. önemli değil gerisi.
Bence erken benim bi kere dinlediler duyuldu kalp atisi ama ileri haftalardaydim sen bilirsin yinede
Masallah size allah anali babali buyutsun insallah
Canim bugun gittim ve duyduk minigimin kalp atisini hemsireler bile sasirdi...bende cok mutlu oldum....kizlara tatli sozu verdim...
Bizde doktordan geldik 2850 olmuş oğluşum normal doğum yolunda ilerliyoruz şükürler olsun dönmüş artık keyfi ne zaman isterse gelecek inşallah:)
Iyi bari canim ben demistim ya sağlık ocaginda bakiliyo diye bi de duyulmazsa diye uzulmustum sonra soyledigime icin rahat etmistir masallah bebegine
Canim hic de kucuk degilmis ki masallah normal istiyodun zaten kiz bi de sen nasil kilo almadin yaa beni bi gorsen kocaman oldum bi dr karnim kocaman
hayırlı mübarek olsun, Rabbim bahtını açık etsin, hayırlı evlat olsun canım...normal doğum mu oldu senin?
Spinal anestezi ile sezeryan oldum cnm Benimki plasenta previa idi.bebegin esi ondeydi .zorunlu sezeryan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?