2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Yok canım şükür bende yarın gideceğim bende okuyup çıkıyorum yazmiyordum kaç kilo bebiş

Slm kizlar bu pzt mis kokulu kizima kavustum .hepiniz sabredin.tum cektiklerime degmis diyeceksiniz. Tum arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum...

Allah analı-babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Tebrik ederim...

Slm kizlar bu pzt mis kokulu kizima kavustum .hepiniz sabredin.tum cektiklerime degmis diyeceksiniz. Tum arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum...

Ay ne güzel maşallah sanada , kizinada. Güle güle büyüt kızını. Hep sağlıkla mutlulukla yaşayın. Bizlerede nasip etsin inşallah rabbim :)

Maşallah bebeğine canım ben varım bizim de bobrekte genisleme var takip ediliyor yapılacak bişi yok dogumdan sonra geciyormus çoğu

Dediğin gibi bizlerin elinde olan birşey olsa keşke. Ama yapabileceğimiz birşey yok dediğin gibi. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip. Inşallah geçer dogumdan sonra. Sanada hayırlı doğumlar diliyorum canım. :)

kizlar biz 15 haftalik olduk clexsane igne kullaniyorum doguma kadar da kullanacagim gobekten yapiyorum bebegime bir sey olur diye cok korkuyorum kullananlar varmi lutfen bilgilendirin

Kizlar saglik ocaklarinda kalp atislari dinleniyormus ya 16 haftalik okcam gitsem duyulur mu...makineleri yeni degilmis onun icin soruyorum...

kızlar benim tontiş dönmemiş. makat duruşta duruyormuş. Kafa yukarda bacaklar aşağıda. sizinkiler ne zaman döndü. ya da en erken- en geç ne zaman dönüyorlar????
şimdiden de 2000kg 45cm belki yanlış olçülmüştür diyeceğim ama her seferinde ince uzun, uzun olacak deyip gönderiyorlar :) sağlıklı sıhhatli olsunlar da. önemli değil gerisi.

Maşallah bebeğine canım. Bende 30.haftadayim ve 2 kilo 43 cm oğluşum. Pozisyonuyla ilgili doktorum birşey söylemedi bana.
Hayırlısı olsun inşallah canım

Canim bugun gittim ve duyduk minigimin kalp atisini hemsireler bile sasirdi...bende cok mutlu oldum....kizlara tatli sozu verdim...

Iyi bari canim ben demistim ya sağlık ocaginda bakiliyo diye bi de duyulmazsa diye uzulmustum sonra soyledigime icin rahat etmistir masallah bebegine

Bizde doktordan geldik 2850 olmuş oğluşum normal doğum yolunda ilerliyoruz şükürler olsun dönmüş artık keyfi ne zaman isterse gelecek inşallah:)

Canim hic de kucuk degilmis ki masallah normal istiyodun zaten kiz bi de sen nasil kilo almadin yaa beni bi gorsen kocaman oldum bi dr karnim kocaman

Ben çok bişey yemiyorum ama anlamadım gitti zayifliyorum hamilelik bende ters etki yaptı sanırım:) bebek alıyor ben veriyorum benim de Karnım büyüdü sadece basenlerim vardı eskiden artık yok:)

Maşallah gözünüz aydın canım ne güzel bir duygudur inş.hayırlısıyla Bizlerde melekleeimizi kucağımıza alırız sabırla 7 ayın geçmesini bekleme deyim

Allah de ötesini bırak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…