2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Hayirli cumalar canim dogum sekli ve gunun belli oldumu...

Sagol canim sanada hayirli cumalar spinal anestezi ile sezeryan olacak ama günü henuz belli degil yarin kontrolumuz var insallah soyler artik dogsun istiyorum 10 hazirandan sonra herhangi bi tarihte alsak sorun degil demisti biraz erkenci gibi duruyomusda:52:

Sagol canim sanada hayirli cumalar spinal anestezi ile sezeryan olacak ama günü henuz belli degil yarin kontrolumuz var insallah soyler artik dogsun istiyorum 10 hazirandan sonra herhangi bi tarihte alsak sorun degil demisti biraz erkenci gibi duruyomusda:52:

Spinal anastezi ilkkez duyuyorum bi internetten bakayım. İnş. Sağlık sıhhatli kavuşursun çocuğuna.. Allah yardımcın olsun.. :nazar::emir_bebek:

Ne guzel desene seninde cok az kalmis buyuk askina kavusmana...saglikli sihatli hayirli evlat olsun insallah....

Yok canım şükür bende yarın gideceğim bende okuyup çıkıyorum yazmiyordum kaç kilo bebiş

Allah sağlık versin canım, bebişim geçen hafta 2650 idi. ama hamilelik boyunca hiç dinlenemedim, hep koşturmaca, hele son 3 haftadır aşırı yoğun geçti günler..o yüzden 1 hafta geriden geliyo:50: yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek...

Spinal anestezi ile sezeryan oldum cnm Benimki plasenta previa idi.bebegin esi ondeydi .zorunlu sezeryan yani

Anladım canım, hayırlısı olsun inş, ikiniz de sağlıklı olun da, öyle ya da böyle farketmez...Ne güzel bi duygudur şimdi bol bol koklayıp, izliyosundur yatışını, duruşunu:16::16:

Allah sağlık versin canım, bebişim geçen hafta 2650 idi. ama hamilyelik boyunca hiçnormal onlenemedim, hep koşturmaca, hele son 3 haftadır aşırı yoğun geçti günler..o yüzden 1 hafta geriden geliyo:50: yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek...

Anladım canım, hayırlısı olsun inş, ikiniz de sağlıklı olun da, öyle ya da böyle farketmez...Ne güzel bi duygudur şimdi bol bol koklayıp, izliyosundur yatışını, duruşunu:16::16:

Bende dinlenememistim ama oglusum calismami istemedi durdurdu beni:) bizim ki son dakika da bişey cikarmazsa normal olacak inşallah seninki de buyumustur insallah bolca meyve ye bayagi fark ediyor

Spinal anastezi ilkkez duyuyorum bi internetten bakayım. İnş. Sağlık sıhhatli kavuşursun çocuğuna.. Allah yardımcın olsun.. :nazar::emir_bebek:

Sagol canim belden uyusturulan iste epiduralle biraz farkli heralde tam bende bilmiyorum ben tup bebek tedavisinde de doktor ne derse onu yapcam demistim simdi de oyle doktor ne derse onu yapcam

Ne guzel desene seninde cok az kalmis buyuk askina kavusmana...saglikli sihatli hayirli evlat olsun insallah....

Evet canim az kaldi yarin yine kontrol var insallah tarih verir bebek biraz buyuk ve durusu sebebiyle karnim cok kocaman gozukuyo rahat hareket edemiyorum bi de sag tarafima toplaniyo sanki ordan firlayip cikacak gibi hayirlisiyla bi olsa dogum rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Selam bende aranıza katıldım 5 haftalık hamileyim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::emir_bebek::nazar:

kızlar benim tontiş dönmemiş. makat duruşta duruyormuş. Kafa yukarda bacaklar aşağıda. sizinkiler ne zaman döndü. ya da en erken- en geç ne zaman dönüyorlar????
şimdiden de 2000kg 45cm belki yanlış olçülmüştür diyeceğim ama her seferinde ince uzun, uzun olacak deyip gönderiyorlar :) sağlıklı sıhhatli olsunlar da. önemli değil gerisi.

36. haftamı bitiriyorum 37 +0 bugün. Oğlum yeni döndü.

kizlar biz 15 haftalik olduk clexsane igne kullaniyorum doguma kadar da kullanacagim gobekten yapiyorum bebegime bir sey olur diye cok korkuyorum kullananlar varmi lutfen bilgilendirin

12 hafta iğne+coraspin kullandım. KAdın doğumcularımdan biri doğuma kadar dedi. Biri 12 haftada ikisini de bırak dedi. Hematoloğa gittim. Heterezigot olduğum için 12 den sonra coraspin yeterli dedi. 32 ye kadar coraspin kullanıp bıraktım.

Sagol canim belden uyusturulan iste epiduralle biraz farkli heralde tam bende bilmiyorum ben tup bebek tedavisinde de doktor ne derse onu yapcam demistim simdi de oyle doktor ne derse onu yapcam

Evet canim az kaldi yarin yine kontrol var insallah tarih verir bebek biraz buyuk ve durusu sebebiyle karnim cok kocaman gozukuyo rahat hareket edemiyorum bi de sag tarafima toplaniyo sanki ordan firlayip cikacak gibi hayirlisiyla bi olsa dogum rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Masallah bebegine...benimde karnim cikmaya basladi esim bazen beni kizdiriyo bende diyorum ki ben gobek buyusun diye neler cektim..simdi cok mutluyum halimden oglumda gelip seviyo benden mutlusu yok anlayacagin rabbimden tek dilegim saglikla kucagimiza almak...karninda hareket ettigini hissetmek ne mukemmel bi duygu dimi...rabbimin en buyuk mucizelerinden...

Masallah bebegine...benimde karnim cikmaya basladi esim bazen beni kizdiriyo bende diyorum ki ben gobek buyusun diye neler cektim..simdi cok mutluyum halimden oglumda gelip seviyo benden mutlusu yok anlayacagin rabbimden tek dilegim saglikla kucagimiza almak...karninda hareket ettigini hissetmek ne mukemmel bi duygu dimi...rabbimin en buyuk mucizelerinden...

Evet canim allaha sukur hareket etmedigi zaman kirk takla atiyorum masallah o da hemen dayiyo poposunu gobegimin en ucuna gorsen halimi ;))
Oglunada masallah bebeginin cinsiyeti neydi canim daha birinciyi kucagima almadim ama bizlere de 2.ler nasip olsun insallah

Evet canim allaha sukur hareket etmedigi zaman kirk takla atiyorum masallah o da hemen dayiyo poposunu gobegimin en ucuna gorsen halimi ;))
Oglunada masallah bebeginin cinsiyeti neydi canim daha birinciyi kucagima almadim ama bizlere de 2.ler nasip olsun insallah

13 haftalikken kiza benziyo dedi ama kesin degil bu ay belli olur insallah....saglikli olsunlarda...bugun kontrolden sonra gunun belli olursa yaz merakla bekliyorum

kizlar biz 15 haftalik olduk ben bebegimi hic hissetmiyorum hamile oldugumu unutuyorum valla sizler ne zaman hissetiniz nasil oluyor ilk hareketler cok heycanlaniyorum

13 haftalikken kiza benziyo dedi ama kesin degil bu ay belli olur insallah....saglikli olsunlarda...bugun kontrolden sonra gunun belli olursa yaz merakla bekliyorum

canım kontrolün vardı naptın hadi tarihini alda gel:)hayırlısıyla

Aaayy gittim geldim tarih vermedi yaa bi dahaki cumartesi verecekmis tarih ilk once gelecek gibi bu bebek dedi sonra yok yok rahim agzi kapali dedi

Back
X