2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Hayırlı olsun bebegin, daha cok kucuk oldugu icin ekranda kalp atışını göstermişlerdir bi dahaki sefere duyarsin. Canim merak etme ;))

Ay evet canım aynen öyle oldu. Vallahi içimi rahatlatın tşk ederim:) ne zAman ses gelmeye başlar?

Ay evet canım aynen öyle oldu. Vallahi içimi rahatlatın tşk ederim:) ne zAman ses gelmeye başlar?

Canim ben 10. Haftada duydum biraz cihazla da alakali gelismis ultrasonlarda daha erken duyanda var bi dahaki kontrollerinde her defasinda dinletir

iyim canım.geçmişe bakınca zaman çabuk geçiyo gibi aslında ama zor zamanlar atlattık hepimiz en çokda iğnelerin bittiğine seviniyorum:)senle tedavinin başlarında neler konuşuyoduk bak şimdi bebişleri konuşuyoruz çok şükür.bebişide pazartesi gördük ikili testimiz yapıldı sorun yok ama cinsiyeti göstermedi 2 hafta sonra gidince gösterir sanırım.sen nasılsın hareketlerini hissediyor musun ne kaçıncı haftada hissettin alışverişe başladın mı:?

evet canım ya telaşımız tedirginliğimiz bitti çok şükür, allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin, çok güzel günler bunlar, ben her anımın tadını çıkarıyorum hamileliğimin her günü ayrı özel benim için, inşallah hep böyle güzel şeylerden konuşmak nasip olur hepimize... bende oğlumu bu ctesi görecem inşallah :16::55: alışveriş işine başladım hatta bitirdim bile sayılır, çoğu şeyi tamam ,hafta sonu kontrole gittikçe dayanamayıp alıyorum :17::17::17: birde benim ablam geçen yıl eylülde doğum yaptı bende bu eylülde yapıcam ikimizinkide oğlan o yüzden bi çok kıyafet tarzı dertlerim olmadı kardeş gibi birbirlerininkiyle büyüyecekler inşallah, hamile kıyafeti bile almadım hepsi ablalarımdan :9::9::9::9: yaklaşık 2-3 haftadır ciddi ciddi hareket hissediyorum tekmelemeye doymuyor oğlum habire tekme sallıyor bazen işyerinde müşterinin karşısında kalakalıyorum :1::1::1::1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: şimdi kafaya sling dikmeyi taktım güzel bi kumaş alıp deneyecem inşallah :40::28:

canım ben alttan ultrasonla 6. haftada duymuştum kalp atışlarını 8. haftadan sonrada karından duymaya başladık bu arada hayırlı olsun bebişin :49::nazar:

kizlar yurumenin bir zarari olurmu acaba ben evden cikmak istemiyorum korkuyorum kimseciiler aydinlatmiyor lutfen bilgilendirin sizler neler yapiyor sunuz gunluk hayatinizda

Canim benim okula giden oglum var transferden 1hafta sonra onu okula ben goturdum...ama senin durumun nasil agri sancin kanaman oluyorsa dr a danis yanlis bilgi vermek istemem...

canım ben alttan ultrasonla 6. haftada duymuştum kalp atışlarını 8. haftadan sonrada karından duymaya başladık bu arada hayırlı olsun bebişin :49::nazar:

tşk ederim canım. yani sen de alttan ultrasonla ses değil de hareket şeklinde mi gördün kalp atışlarını? çok soru sordum galiba ama. dr a sormayı unutmuşum.

tşk ederim canım. yani sen de alttan ultrasonla ses değil de hareket şeklinde mi gördün kalp atışlarını? çok soru sordum galiba ama. dr a sormayı unutmuşum.

estağfurullah canım ne istersen sor tabi, yok ben dinledim 6. haftada patır kütür atıyodu maşallah , ama kimisine dinletmeyip sadece gösteriyolarmış bebiş rahatsız olmasın diye

canım benimde 2 haftadır ayaklarım davul gibi şişiyor doktor oturmaktandır normal bunlar artık sık sık yürüyüş yap dedi

canım ayaklarımda yada bacaklarımda şişlik yok sadece ellerim ve yüzümde oda çok abartılı değil.günlük en az yarım saat yürüyorum ağır olmamak kaydıyla tüm işlerimi yapıyorum.

bende daha gecen haftaya kadar hic duymamistim..senin gibi vajinal ultrasonlar goruyordum kalbinin attigini, yanip sonuyor:) gecende ilk defa gobekten doppler ultrason ile bakildi o zaman duydum:) sende duyarsin yakinda

canım ayaklarımda yada bacaklarımda şişlik yok sadece ellerim ve yüzümde oda çok abartılı değil.günlük en az yarım saat yürüyorum ağır olmamak kaydıyla tüm işlerimi yapıyorum.

Canim tuzu azaltmayi denedin mi hic hamilelikte hic tuz tuketmeyenleri biliyorum

Canim tuzu azaltmayi denedin mi hic hamilelikte hic tuz tuketmeyenleri biliyorum

canım normalde tuzun varlıgını yoklugunu aramam hatta bi çok kişi yemeklerimin tuzsuz oluşundan şikayetçidir,ama hamilelikten dolayı agzımın tadı gitti sanki aceba bilmeden fazla atıyorumda bana mı normal geliyor

canım normalde tuzun varlıgını yoklugunu aramam hatta bi çok kişi yemeklerimin tuzsuz oluşundan şikayetçidir,ama hamilelikten dolayı agzımın tadı gitti sanki aceba bilmeden fazla atıyorumda bana mı normal geliyor

Canım genelde tuz diyorlar ama bazen hiç bir sebebi olmuyor hemen hemen her hamilenin karşılaştığı bi durum..

Günaydın Arkadaşlar ne kadar sıklıkta ultrasona girmek uygundur sizce çok sık bebeğe zararı varmıdır mesela 15 günde bir ???

Allah de ötesini bırak...

Günaydın Arkadaşlar ne kadar sıklıkta ultrasona girmek uygundur sizce çok sık bebeğe zararı varmıdır mesela 15 günde bir ???

canım onun kanıtlanmış bir zararı yok diye biliyorum benim gebeliğim ikiz olduğu için doktorum zaten 15 günde bir çağırıyor beni

kızlar bende geldım aranıza mucizem geldı sonunda bugun 11, gunum test yaptık34,58 çıktı doktorum gayet ıyı dedı hayırlı olsun dedı allahım kucagıma almayıda nasıp etsın insallah olmayanlara da nasıp etsın

canım onun kanıtlanmış bir zararı yok diye biliyorum benim gebeliğim ikiz olduğu için doktorum zaten 15 günde bir çağırıyor beni

Canım benimde ikiz 15 günde bir takibini yaptır dedi ama kafama takıldı her girişte ultrasona giricem zararı olur diye bide bana serklaj (rahim dikişi) yapılacak sana yapıldımı ?

kızlar bende geldım aranıza mucizem geldı sonunda bugun 11, gunum test yaptık34,58 çıktı doktorum gayet ıyı dedı hayırlı olsun dedı allahım kucagıma almayıda nasıp etsın insallah olmayanlara da nasıp etsın

Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah tamamına erdirsin 🙏🙏

Back
X