- 30 Nisan 2013
- 1.468
- 226
- 173
ramazan girmeden yavaş yavaş almam lazım zaten çok fazla bişey almayı düşünmüyorum kıyafet olarak3 4 tane hastane çıkışı battaniye vs. RABBİM nasip ederse dogduktan sonra gelişimine göre alayım diyorum.beşik konusunda çok kararsızım herkes park yatak al sonrasında kaldırır bi dolaba koyarsın diyor ama odam onu koyacak kadar müsait olmadıgından tahta puset tarzı beşik mi yoksa anne yanı mı alsam diye düşünüyorum.bebek arabasıda kraftın bi modeli var hem ana kucagı hem arabası ikisi birlikte 1500 dediler internetten takipteyim indirime girmesini bekliyorum.sen hangi model aldın.
RABBİM hayırla kokusunu içine çekmeni nasip etsin.darısı bizlerin gününün kısalmasına 20. haftaya kadar bi anda geçti şimdi ilerlemiyor sanki
valla canım aynen banada zaman durmuş gibi bi an önce kavuşsam kuzuma herkesinki sağlıkla doğar inşallah benimkide,
ben senden 2 hafta gerideyim herşeyi tamam oldu şimdiden teyzeleri babaanne anneanne arkadaşlar sağolsun elimi bişeye vurmadım herşeyini aldılar bir anda bi baktım herşeyi tamam zaten ben gereksiz hiçbişey almadım, zaten ablamla bebeklerimizin arası tam 1 yaş olacağından bi çok şeyide ondan kaldı bana... liste yaptınmı kendine neler alacaksın karar verdinmi