2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

kızlar benı hatırladınız mı bılmıyorum. nazarboncuk kıtapkurdu alpın annesı hatırlar.. benım oglusum bes aylık oldu buyudu teyzelerı ...masallah sızlerınde haftaları ılerlemıs. hatırlarsanız benım cok sıkıntılı kanamalıve 9 ay yatarak gecırdıgım hamılellıgım olmustu. ısze mujde vermek ıstıyorum. ben 6 haftalık hamıleyım hem de kendılıgınden oldu nasıl oldu anlamadık stres olmayınca oluyormus.. cok mutluyum yanı tup bebekten sonra normal yollada oluyormus. sıze tavsıyem ne olur kendınızı sıkmayın benım ılk hamılelıgım cok kotuydu hep tyatmıstım ama sımdı ınsallah oyle olmaz
Maşallah cnm hayırlı olsun RABBİM kucağına almayıda nasip etsin

Slm kızlar bende geldim aranıza inş 9 ay bilgilerimizi paylşmk nasip olur ben 3 tüpün ardından gelen rabbimn mucizesi bebeğimin klp atımı için çarşamba günü gidecem dualarınızda bnada yer verirseniz çok sevnrim inşnbu sefer tamamına ermek nasip olur allhın izniyle

Slm kızlar bende geldim aranıza inş 9 ay bilgilerimizi paylşmk nasip olur ben 3 tüpün ardından gelen rabbimn mucizesi bebeğimin klp atımı için çarşamba günü gidecem dualarınızda bnada yer verirseniz çok sevnrim inşnbu sefer tamamına ermek nasip olur allhın izniyle
maşallah maşallah allah devamını nasip etsin canım inşallah 9 ay çok güzel bi hamilelik ve sonrasında mucizene kavuşursun aramıza hoşgeldinnnn :KK19:

kızlar benı hatırladınız mı bılmıyorum. nazarboncuk kıtapkurdu alpın annesı hatırlar.. benım oglusum bes aylık oldu buyudu teyzelerı ...masallah sızlerınde haftaları ılerlemıs. hatırlarsanız benım cok sıkıntılı kanamalıve 9 ay yatarak gecırdıgım hamılellıgım olmustu. ısze mujde vermek ıstıyorum. ben 6 haftalık hamıleyım hem de kendılıgınden oldu nasıl oldu anlamadık stres olmayınca oluyormus.. cok mutluyum yanı tup bebekten sonra normal yollada oluyormus. sıze tavsıyem ne olur kendınızı sıkmayın benım ılk hamılelıgım cok kotuydu hep tyatmıstım ama sımdı ınsallah oyle olmaz
canımmmm çok sevindim 5 ay arayla 2. hamilelik demekki rabbim isteyince herşey olur allahımın mucizesi , bizde bebekten sonra nasıl olsa olmuyo diye korunmayı düşünmüyoruz demekki oluyomuş korunsak mı acaba :KK48::KK48::KK48:

canımmmm çok sevindim 5 ay arayla 2. hamilelik demekki rabbim isteyince herşey olur allahımın mucizesi , bizde bebekten sonra nasıl olsa olmuyo diye korunmayı düşünmüyoruz demekki oluyomuş korunsak mı acaba :KK48::KK48::KK48:
aman korunmayalim olsun bebişlerimiz bizimde yüzümüz gülsün hasretimiz dinsin neler çekiyoruz

canım gözün aydın inan çok sevindim rabbim ogluşunu saglıkla büyütmeyi bebişide kucagına almayı nasip etsin

selamlar arkadaşlar benimde 2. tüp bebek denemem Allahın izniyle hamilyeim.ama kafam karıştı benim 12. gün beta hcg 282 14. 765 16. 1000 çıktı bu değerler nasıl endişe etmeme gerek varmı?

Kızlar crinone jel hala kullanıyorum ama sabah kullanıyorum aksama doğru baya bir islaklik oluyor biraz Yaşarma normalmi yoksa bir sorun varmıdır

Hatirladim tabi canim oncelikle oglusunu rabbim anali babali saglikla buyutsun....hamileliginde hayirli olsun....cok sevindim...rabbim isteyen herkese versin stresss cok onemli ama insanin elinde olmuyo iste..burada zeni bekliyoruz tecrubelerini bekliyoruz..benim oglum yedi yasinda bazi seyleri unutuyo insan ....

Merhaba arkadaslar tam 40 haftayi doldurduk ama kizim dogmadi daha sabirla ve heycanla ve tabi biraz korkuyla kizimin gelmesini bekliyom allahim hepimize kolay dogumlar nasip etsin

Kızlaar merhaba ;) bende çok şükür ki ilk denememde hamile kaldım ve şuan 20 haftalık hamileyim.. aslında şuan bi sorun yok ama bazen kendi kendime evham yapıyorum.. hele bebişimin kıpırtilarini içimde hissettikce.. benim kaygilarim transferden sonra kullandığımız haplar (estrofem... ) acaba bi yan etkisi oluşmuşmudur ileriye dönük.? Rabbim bebislerimizi evlatlarimizi korusun... isteyen herkesede nasip etsin inş

Kızlaar merhaba :KK66: bende çok şükür ki ilk denememde hamile kaldım ve şuan 20 haftalık hamileyim.. aslında şuan bi sorun yok ama bazen kendi kendime evham yapıyorum.. hele bebişimin kıpırtilarini içimde hissettikce.. benim kaygilarim transferden sonra kullandığımız haplar (estrofem... ) acaba bi yan etkisi oluşmuşmudur ileriye dönük.? Rabbim bebislerimizi evlatlarimizi korusun... isteyen herkesede nasip etsin inş
Hepimiz kullandık inşallah bir şey olmaz sorunsuz olsun hersey yolunda gitsin

Merhaba arkadaşlar bende 2. Tüp bebek denememde hamile kaldım daha çok yeni 5 haftanın içerisindeyiz Allahım elimize almamızı nasip eder inşallah çok mutluyum Allahım olmayanlara da bu duyguyu nasip etsin insallah bayramınız Kutlarım arkadaşlar

Ne zamandir girip bisey paylasan yok hanimlar nasilsiniz azicik hareketlensin topigimiz
bizim kucuk hanim bir aylik oldu canim inan onunla ugrasmaktan vakit kalmiyor.ara ara girip bakiniyorum o kadar yazmaya firsat kalmadan sesi geliyor.seninde az kalmis masaALLAH RABBIM hayirla kucagina almayi nasip etsin

Slm sevgili anne adaylari;sizlere baktikca içim umut doluyor,ne güzel ilerlemiş gebelikleriniz maşallah.ben daha yeniyim,4.haftanın içindeyim,daha keseyi görmedik.çokkorkuyo insan bu zamanlarda,eminim hepiniz yasamisinizdir bunlari.lnsallah bende de bi sorun cikmaz ve sizler gibi olabilirim.Allah hepimize yardim etsin

Back
X