2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Him tamam tatlim )) ayni doktora gidiom yavrum bana kalsa hergün gitmek istiomda doktora sende çok aş erion mu canim

ayyy aynen ben de kalp atışı için 1 hafta nasıl beklicem bilmiyorum, zaten gece rüyamda bebişlerim ikiz olacakmış, kalp seslerini dinledin çok yakın ve net bi şekilde görüntülerini gördüm, hayrolsun inş

ben de ne aş erme ne tiksinme hiçbişey yok canım, korkuyorum bişey olmamıştır inş :18::18::18: hafta sonu temizlikte ciddi anlamda çok yoruldum ve hiçbirşeye dikkat etmedim. balkona ağır kovayla su bile götürdüm...ona benzer neler neler...dersin ben hiç hamile değilim, ama şimdi çok pişmanım keşke ayaklarımı dikip yatsaymışım

sabır sabır, haftaya kuşkularım gider inş, sen de var mı aşerme, bulantı falan?

ayy inş bi sürpriz yapar annesine
Rabbim can versin, ömür versin canım

Hayir olsun tatlim ama ruya guzel ruya varya bende kalp atisini duyana kaar neler hissettim neler gördüm rüyamda alkim gidiyordu bisey oldu mu olacak mi diye allahim yüzüme bakti ins. Seninde allahim yüzünü guldursun canim benim.ay beni bi gorucen herseye aş eriyom ne gorsem istiyorum allah sonumu hayir etsin insallah. Ay kimseye bunu soyleme iyiyim vs gibi millette bi göz var yerinden kalkamassin bayramda neler yaşadım yavrum sakin kimseye iyiyim deme.agir iste yapma yavrum bende duzenli kadin alayim dedim bildigimde kadin ama bu kez hamileyim diye mi arkasindan gezmedim resmen bastan sagma yapmis sinir oldum. Aman anamizda yok yanimizda kaldik gurbet ellerde

ay inşallah canım öyleyse kalp atımı için umutlanabilir miyim 6+2 den sonra duyma ihtimalim varmı?bebeği gördük 5.7 mm ama kalp atımını göremedi doktorum vajinadan.

Kuzum ben 7+3 de duydum ondan once vajinadan muane olmadin canim ondan bilemiyorum sana tek diyecem bi an once baska doktora git durumu anlat muane ol

Kuzum ben 7+3 de duydum ondan once vajinadan muane olmadin canim ondan bilemiyorum sana tek diyecem bi an once baska doktora git durumu anlat muane ol

doğru diyosun canım bakalım rabbim hayırlısıyla kalp atışınıda görmeyi nasip eder.hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…