Him tamam tatlim)) ayni doktora gidiom yavrum bana kalsa hergün gitmek istiomda doktora sende çok aş erion mu canim
kızlar ben dünde yazmıştım 7+2 de kalp atışını duyamamıştık.bugün ultrason kağıdında bebeğimin 6+2 günlük olduğu yazıyor.bu 1 haftalık fark neden olabilir.doktorum hiç bahsetmedi bu durumdan.sizlerde böyle geriden gelme yaşayan oldu mu?hangisini baz almalıyım.tüp bebektede geriden gelme olabiliyor mu?
ayy inş bi sürpriz yapar annesine
Rabbim can versin, ömür versin canım
valla canım bende yaptırıyorum ama hep başında oluyorum şurasını şöyle süpür böyle sil ben ondan daha fazla yoruluyorumcanım bende gün gittiğim de çikolata götürdüm
aman canım dikkat et ben daha kendim hiç bi iş yapmıyorum hep eşimle 3 ayı atlatana kadar zaten zar zor elde ettik aman allah korusun canım yorma kendini
eşimin işi de yoğun, ev işlerini ona bırakmayayım istiyorum ama benim de banka ev derken ciddi anlamda yoruluyorum canım...titizlik başa bela eve kadın alsam ona da güvenip temizlik yaptıramıyorum...bundan sonra dikkat edicem inş...sen de kendine ve bebişe dikkat etbende başkasının yaptığı temizliği istemem canım içime sinmez benim
kızlar ben dünde yazmıştım 7+2 de kalp atışını duyamamıştık.bugün ultrason kağıdında bebeğimin 6+2 günlük olduğu yazıyor.bu 1 haftalık fark neden olabilir.doktorum hiç bahsetmedi bu durumdan.sizlerde böyle geriden gelme yaşayan oldu mu?hangisini baz almalıyım.tüp bebektede geriden gelme olabiliyor mu?
canım benim de dün kont var keseyi gördüm kalp atışını gördük ama duyamadık canım daha küçük olduğu içinmeraklanma canım sende inşş hepimiz o pıt pıtları duyarın rabbim nasip eder
valla canım bende yaptırıyorum ama hep başında oluyorum şurasını şöyle süpür böyle sil ben ondan daha fazla yoruluyorumbende başkasının yaptığı temizliği istemem canım içime sinmez benim
canım benim de dün kont var keseyi gördüm kalp atışını gördük ama duyamadık canım daha küçük olduğu içinmeraklanma canım sende inşş hepimiz o pıt pıtları duyarın rabbim nasip eder
gözün aydın canım senin sat göre kaç günlük.rabbim bebeğini kucağına almayıda nasip etsin.benim kalp atışlarınıda göremedi o yüzden korkuyorum.
inşallah canım rabbim sanada haftaya kalp atışını duymayı nasip etsin.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
gözün aydın canım senin sat göre kaç günlük.rabbim bebeğini kucağına almayıda nasip etsin.benim kalp atışlarınıda göremedi o yüzden korkuyorum.
anladım bitanem benim 6+3 günlük canıminş seninkin de görülür canım kalp atışları
anladım bitanem benim 6+3 günlük canıminş seninkin de görülür canım kalp atışları
inşallah canım ultrason kağıdında 6+2 diyo bana sende öyle bir fark var mı.tüp bebek nasıl 1 hafta geriden gelir diye düşünüyorum
inşallah canım ultrason kağıdında 6+2 diyo bana sende öyle bir fark var mı.tüp bebek nasıl 1 hafta geriden gelir diye düşünüyorum
yok kuzum dr öyle bişey demedi hiç :44:
yok kuzum dr öyle bişey demedi hiç :44:
ne güzel kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ne güzel kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
amiiiin canım benim rabbim hepimize bağışlasın inşşş
ayyy aynen ben de kalp atışı için 1 hafta nasıl beklicem bilmiyorum, zaten gece rüyamda bebişlerim ikiz olacakmış, kalp seslerini dinledin çok yakın ve net bi şekilde görüntülerini gördüm, hayrolsun inş
ben de ne aş erme ne tiksinme hiçbişey yok canım, korkuyorum bişey olmamıştır inş :18::18::18: hafta sonu temizlikte ciddi anlamda çok yoruldum ve hiçbirşeye dikkat etmedim. balkona ağır kovayla su bile götürdüm...ona benzer neler neler...dersin ben hiç hamile değilim, ama şimdi çok pişmanım keşke ayaklarımı dikip yatsaymışım
sabır sabır, haftaya kuşkularım gider inş, sen de var mı aşerme, bulantı falan?
Arkadaslar tedavi boyunca asitli icecekten kactim peki simdi hamileligin basinda icilirmi yoksa zarari olurmuuu
ay inşallah canım öyleyse kalp atımı için umutlanabilir miyim 6+2 den sonra duyma ihtimalim varmı?bebeği gördük 5.7 mm ama kalp atımını göremedi doktorum vajinadan.
Kuzum ben 7+3 de duydum ondan once vajinadan muane olmadin canim ondan bilemiyorum sana tek diyecem bi an once baska doktora git durumu anlat muane ol
doğru diyosun canım bakalım rabbim hayırlısıyla kalp atışınıda görmeyi nasip eder.hayırlısı artık.
Icme kuzum sakin aman deyim asitli icecek hic iyi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?