merhaba kızlar
aranıza yeni katıldım.23 ekim itibariyle hamiş olduğumu öğrendim.sizlerle paylaşmak istedim.
sevgiler
Hosgeldin Canm hayirli olsun. Degerlerin masallah yuksek cikmis ikiz olabilir Allah gonlune gore versin insKizlar selam,bende 2. Tup bebek denememde hamile kaldim cok sukur.19 ekim test gunumdu.daha henuz kesemizi gormedik insallah sali gunu.benim kan degerlerim ilki 444 du,ikinci 1098,ucuncusu 2150 cikti,acaba diyorum ki ikimizmi.sizce nedir,bana 3 embriyo transfer edildi
Kizlar nasilsiniz bugun bebisler nasil.
iyiyiz canım ama kasıkalrmda we belimde ağrı war korkuyorum(( bi de bebişimin kalbi hala atıo mu çok merak ediorm
Kimse yokmu kizlar nerlerdesinz
Canm agrilarin normal hic korkma kalbi tabikide atiyo her zamn bebislrrimiz bizi birakmicak tatlm hic korkma. Sende koldan igne vuruyomusn. Ne ilaclar kullaniyosun[/QUyok cnm bebekle aramda pıhtılaşma ile ilgili bi sorun yok o yüzden kullnmıyorum.kullandklarm crinone jel progestan hap folik plus bi de ferro geno sanol.sen neler kullanıosn cnm koldan iğneyi neden werdiler sana
Canm agrilarin normal hic korkma kalbi tabikide atiyo her zamn bebislrrimiz bizi birakmicak tatlm hic korkma. Sende koldan igne vuruyomusn. Ne ilaclar kullaniyosun
ayyy canım ya, benim endişem bi kaç gün önce hafif midem bulanacak gibi oluyodu, karın şişliği oluyordu. temizlik yaptığım günden beri hiçbişey yok o yüzden korktum canım bişey oldu mu diye..Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inş...hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..dikkat et kendine
acaba esim yapsa olurmu? Guzel masaj yapar:) cok sagol bilgi icin arkadasim..
merhaba kızlar
aranıza yeni katıldım.23 ekim itibariyle hamiş olduğumu öğrendim.sizlerle paylaşmak istedim.
sevgiler
Kizlar selam,bende 2. Tup bebek denememde hamile kaldim cok sukur.19 ekim test gunumdu.daha henuz kesemizi gormedik insallah sali gunu.benim kan degerlerim ilki 444 du,ikinci 1098,ucuncusu 2150 cikti,acaba diyorum ki ikimizmi.sizce nedir,bana 3 embriyo transfer edildi
canım sende kolundan iğne yapıo msn bide hangi ilaçları kullanıosn
hayırlı olsun, hoşgeldin canım aramıza
değerlerin gayet güzel, hayırlı olsun canım, Rabbim gönlğndekini versin ikiz ya da tek
ben bugün iyi olduğumu söyleyemicem, adet olcakmış gibi felaket ağrım var sabahtan beri...inş normal bişeydir bu :18::18:
koldan iğne yapıyorum canım, hatta doktorum yerinde olsam 9 ay boyunca kullanırım dedi...kollarım artık tepki vermeye başladı, sen kullanıyor musun?
canım iğneği birazda göbekten yap hatta iğne yapmadan önce bir iki dakika iğneyi yapacağın yere buz aküsü koy daha az ağrır hemde kolun dinlenmiş olur
yok cnm bebekle aramda pıhtılaşma ile ilgili bi sorun yok o yüzden kullnmıyorum.kullandklarm crinone jel progestan hap folik plus bi de ferro geno sanol.sen neler kullanıosn cnm koldan iğneyi neden werdiler sana? test falan mı yaptılar yoksa tedbir amaçlı mı werdiler
Kızlar boyle seylere inanmam ama son günlerde elevitle ilgili çıkan haberler ve firmanın da yalanlamamasi beni cok üzdü.. E vitamini için domuz jelatini kullaniyorlarmis.. Su an elevitin muadili decavit isimli bi ilac kullanıyorum gecen tanıdık bi eczacı Elevit yerine bunu vermişti muadili sen bunu kullan demişti tadı kötü geliyor ama hiç önemli degil.. Sizinde bilginiz olsun internetten araştırdım siz de arastirabilirsiniz maalesef 2 ay kullandım bilseydim kullanmazdim..
Hayırlı cumalar arkadaşlar iyisiniz ınş. Ben biraz eskilerdenim. Eylül de tüp bebek tedavisi oldum çok şükür hamile kaldım. Tek embriyo konulmuştu bugün doktora gittiğimde büyük bir sürprizle karşılaştım tek yumurta da ikiz bebek vardı... İlk başta inanamadım bir daha baktım Rabbim ne büyüksün dedim.bu durumla karşılaşan var mi hiç? Sizler nasılsınız belirtiler başladı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?