2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Yani elbette soylicez ama allah korusun bisey olursa bi de millete yok soyle oldu boyle oldu yine anlatmak gerecek onun icin bekleyelim demistim ama gecti bor'un pazari :))

Haydi hayirlisi canim insallah duyarsinda icin rahatlar benim taaa cumartesi

Insallah canim bekliyemicem duyulmasi lazim artik insallah sorunsuz gecerde agoz tadiyla gezerim canim sen kac kiloyla gebe kaldin

slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir :16::16:pazar gününden beri yorgan döşek yatıyorum grip oldum çok fenaydım boğaz ağrısı baş ağrısı istifra kabus gibiydi valla şimdi bugün çok şükür daha iyiyim :31::31:

bugün de dr kont var :52::52:inşş minnoşumun kalp atışlarını duyarım :16::16:

slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir :16::16:pazar gününden beri yorgan döşek yatıyorum grip oldum çok fenaydım boğaz ağrısı baş ağrısı istifra kabus gibiydi valla şimdi bugün çok şükür daha iyiyim :31::31:

bugün de dr kont var :52::52:inşş minnoşumun kalp atışlarını duyarım :16::16:

geçmiş olsun canım bende gidicem kontrole inşallah kalp atışını bende duyarım

Sen kac haftalik oldun cnmmmm,,,, bn rabbimin eliylee 7. Hfta icindeimmmmm dahaaaa bu surucekmiiii diosunnn buuu tiksinmeeeee migde bulantilariiii hiccc bi se yiyemiorummm bu cocuk nasil saglikli beslenicek bilmiorummmmmn :(((((*

O besleniyor canım metak etme bende yiyemedim hatta ayağa kalkamadim ben çubuk krakerden bile igrendim duşun :) 2 kilo verdim ama masallah bebekler turp gibilerdi:) 10. Haftadan sonra biraz hafifliyo bulantılar ama hala tam geçmedi..buna razıyım ama en azından yatak döşek yatmıyorum sürekli..simdi 13+1 oldular teyzesi buyuyoruz hep birlikte:)

Aynen benimde 52 kiloyla evlendim masalalh 65 e ciktim artik kacla dogururum bilemiyorum :))
4 yıl oldu ama 47 kilo sozlendim 49 kilo nisanlandim 51 kilo evlendim 53 kilo hamile kaldım bulantilardan 51 kiloya geri düştüm bakalım nası devam edecek? :)

Son düzenleme:
Kızlar sol kasığımda bir ağrı var bıçak saplanıyo gibi dün öğlen biraz olmuştu geçmişti sonra çok önemsemedim ama bugün öğlen başladı hala geçmedi endişelenmem gereken bi durum varmı acaba :( yarın sabah hemen doktorumu arıycam ama şimdi aklıma takılmaya başladı :(

4 yıl oldu ama 47 kilo sozlendim 49 kilo nisanlandim 51 kilo evlendim 53 kilo hamile kaldım bulantilardan 51 kiloya geri düştüm bakalım nası devam edecek? :)

Oo masallah sende bisey yokmus ben kilo verecegimi sanmiyorum allaha sukur bulantim filan olmadi simdiye kadar annem olsa simdiye kadar bulanirdi diyo insallah boyle devam eder kac kiloyla dogururum allah bilir :)))

Kızlar sol kasığımda bir ağrı var bıçak saplanıyo gibi dün öğlen biraz olmuştu geçmişti sonra çok önemsemedim ama bugün öğlen başladı hala geçmedi endişelenmem gereken bi durum varmı acaba :( yarın sabah hemen doktorumu arıycam ama şimdi aklıma takılmaya başladı :(

Bana da ara ara oluyodu ama devamli degil bilemedim canim bi sorun olmaz insalalh dinlen ev isi filan yapma

:nazar:merhaba hamiş anneler umarım hepiniz iyisinizdir bugün doktor kontrolune gittim korkularım vardı ama korkularım mutluluğa döndü ALLAH nasip ederse ikiz bebeklerim olacak iki kese gözüktü 26 kasım inş kalp atışlarını dinlicez buradan mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim hanımlar :nazar: : :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Back
X