2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

:) olsun bebislerimiz sağlıkla doğsun da kiloları veririz

Hayırlı olsun 2014 ikiz anneleri topigimize bekleriz seni de..

Canım ben hep evdeyim ilk 3 ay hep yattım doktorum ısrarla dinlenmemi istedi cok sükür bende leke olmadı..bence biraz ise ara ver dinlen bi sure derim..

Cnm bn ztn yarim gun calisiorum ogleden aksama kadar yatiorumm ne yemek nede temizlik yapmiorum,,, doktor bna kanamalarin normal old. Soledi yinede panikliorumm su ilk 3ay cok onemli diolarrr oyle diil mi cnm????

inşallah canım inşallah duysakda içimiz biraz rahatlasa hamile olduğumuza inansak artık

:nazar:duydum canım rabbime çok şükür :16::16:nasıl da minik kalbi atıyodu :16:dr bebeğin yerini çok beğendi tam rahimin ortasına yerlermiş minnoşum benim yerini bulmuş :21::21::21:

Cnm bn ztn yarim gun calisiorum ogleden aksama kadar yatiorumm ne yemek nede temizlik yapmiorum,,, doktor bna kanamalarin normal old. Soledi yinede panikliorumm su ilk 3ay cok onemli diolarrr oyle diil mi cnm????

Evet ilk 3 ay rahim aşağıda oluyor daha sonra yukarı çıkıyor karın boşluğuna dogru sanırım ondan biraz da..panik yapma ama dikkat etmeye devam et..bizimkiler zor bebekler maalesef daha dikkatli olmalıyız..

Bizimmm dogurma zamanimiz tam ayni tarihe denk gelio bnimkide 26haziran cnmm,,, peki neden normal dogum sakincaliymis cnmmm????

Acikcasi onun ndeni hakkinda konusmadik normal dogumda bebegi kaybetme riskinden dolayi sanirim riske atmamak icin zaten zor bir gebelik oldu benim icin normal sezaryen fark etmez saglikli bir sekilde kucagima aliyim yeter

Oo masallah sende bisey yokmus ben kilo verecegimi sanmiyorum allaha sukur bulantim filan olmadi simdiye kadar annem olsa simdiye kadar bulanirdi diyo insallah boyle devam eder kac kiloyla dogururum allah bilir :)))

canım inş böle gider ama benmde yoktu bişeym banada hep öle dediler ama 1 haftadır yediğim içerde kalmıo sürekli kusuyorum:(((((((((( inş senn öle olmaz

Evet ilk 3 ay rahim aşağıda oluyor daha sonra yukarı çıkıyor karın boşluğuna dogru sanırım ondan biraz da..panik yapma ama dikkat etmeye devam et..bizimkiler zor bebekler maalesef daha dikkatli olmalıyız..

Haklisinnn cnmm bnde olabilgnce dikkattt etmeye calisiorum hftaya kontrolum var yine 8 hftalik olmus oluorum hftaya doktor ac gel dedi bazi testler yapicm dedi acaba bu ne testleri bilgin varmi cnm?????

Acikcasi onun ndeni hakkinda konusmadik normal dogumda bebegi kaybetme riskinden dolayi sanirim riske atmamak icin zaten zor bir gebelik oldu benim icin normal sezaryen fark etmez saglikli bir sekilde kucagima aliyim yeter

Haklisin cnm, biz bu bebekleri zor elde ettik, bizim icin cok kiymetliler, rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin...

beni merak etmişiniz hepinize teşekkür ederim bebeğimin pıt pıtlarını duydum şükürler olsun merkeze gitmiştim yol uzun biraz orda da gezince geç geldik hemen uyudum haber veremedim sizlere

canım şükürler olsun herşey yolunda duydum kalp atışlarını malum bizim yol uzundu doktordan sonra gezdik falan eve geç geldim yorulmuştum uyudum haber veremedim sizlere o sebeple

Valla korktum ama allaha sukur iyiymissin ya bende kendimi nazar ettim galiba bu sabah kendime kahvalti hazirlarken öldüm kokudan basladim cikarmaya bi paket tuzlu cubuk alip kactim mutfaktan insalalh devam etmez

Valla korktum ama allaha sukur iyiymissin ya bende kendimi nazar ettim galiba bu sabah kendime kahvalti hazirlarken öldüm kokudan basladim cikarmaya bi paket tuzlu cubuk alip kactim mutfaktan insalalh devam etmez

bende de oluyor kusmuyorum Allahtan o yüzden kahvaltıdan önce hafif bir şey atıştırıyom sonra yemek yiyom

ayşegülcüğüm gözün aydın...çok şükür....korkuttun bizi.....

bende duydum kızlar bebişimin pıt pıtını çok şükür....kurban olsunlar onu verene....nasıl bir duygu anlatamam kızlar....önce doktor un yüzüne yada ultrason ekranına hiç bakamadım korkumdan....sonra doktor kalp atışı görünüyor diyince....dondum kaldım...dur sana dinleteyim dedi....allahım o nasıl bir ses yarabbim maşallah...allahım bu duyguyu yaşattığı için binlerce şükürler olsun....allahım bebeğimi bana bağışlasın....9 ay boyunca sağlıklı bir şekilde büyüsün....sağlıklı şekilde kucağıma alayım inşallah...hepimiz içinde aynı duayı ediyorum...allah yavrularımızı korusun inşallah....

bende duydum kızlar bebişimin pıt pıtını çok şükür....kurban olsunlar onu verene....nasıl bir duygu anlatamam kızlar....önce doktor un yüzüne yada ultrason ekranına hiç bakamadım korkumdan....sonra doktor kalp atışı görünüyor diyince....dondum kaldım...dur sana dinleteyim dedi....allahım o nasıl bir ses yarabbim maşallah...allahım bu duyguyu yaşattığı için binlerce şükürler olsun....allahım bebeğimi bana bağışlasın....9 ay boyunca sağlıklı bir şekilde büyüsün....sağlıklı şekilde kucağıma alayım inşallah...hepimiz içinde aynı duayı ediyorum...allah yavrularımızı korusun inşallah....

Çok şükür canım Allah kucağımıza almayı nasib etsin inşallah

saolasın canım seninde gözün aydın çok güzel bir şey hala kulaklarımda sesi rabbime şükürler olsun nasıl bir mücize anlatamam rabbimin hikmeti inşallah hep bizimle kalır sağlıkla kucağımıza alırız hep beraber

beni merak etmişiniz hepinize teşekkür ederim bebeğimin pıt pıtlarını duydum şükürler olsun merkeze gitmiştim yol uzun biraz orda da gezince geç geldik hemen uyudum haber veremedim sizlere
canımm gözün aydın çok şükür rabbime duymuşsun pıt pıtlarını :16::16:rabbim inş kucağın almayı nasip eder canım çok sevindim :34:

senin de gözün aydın canım rabbim isterse neler olmaz ki çok şükür bugünlerimize bizlere yaşattığı için sende o mucizevi sesi duymuşsun :16::16::16:bende dün duydum insan gerçekten çok tuhaf oluyo inanamıyor :16:allahım inşş sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin :16:

Back
X