herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
okudum canım...allah kabul etsin inşallah....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
ayşegül,pilise,hasretim....diğer hamişler....yazdığıma cvp yazmamışsınız???merak ediyorum....
ya hanımlar kalp atışlarını duyanlara soracağım...ben bugün kesenin içinde belli belirsiz birşey gördüm...kese baya büyüktü...ölçüsü söylemedi doktor ama...bebek 5 mm dedi...ama bebek belli belirisz gibiydi...anlaşılır gibi değildi...sizinde öylemiydi...doktor bak bu kalp atışı dediiizaten sadece şuanda kalpten ibaret dedi...sizdede öylemiydi...merak ettim...
Ben tam 6 haftalikken gittim iki kese birinin kalp atisi gorunuyo digerinde henuz yok ama ikisinde de cenin var dedi kalp atisi duymadim bu cumartesi gidicem umarim ikisininde kalp atisinin duyarim 7. Haftamin son gunu olacak cumartesi gunuayşegül,pilise,hasretim....diğer hamişler....yazdığıma cvp yazmamışsınız???merak ediyorum....
Aynen öyleydi benimde peki sana dinletmedi mi kalp sesini ???
ya hanımlar kalp atışlarını duyanlara soracağım...ben bugün kesenin içinde belli belirsiz birşey gördüm...kese baya büyüktü...ölçüsü söylemedi doktor ama...bebek 5 mm dedi...ama bebek belli belirisz gibiydi...anlaşılır gibi değildi...sizinde öylemiydi...doktor bak bu kalp atışı dediiizaten sadece şuanda kalpten ibaret dedi...sizdede öylemiydi...merak ettim...
canım ben ilk kont 6+3 gittiğim de sadece kese ve için de susam tanesi kadar bişeyin olduğunu görmüştük yani dediğin gibi belli belirsizdi sadece kalp atımını gördük ama sesini duyamamıştım hatta dr dedi kalpi onu yiyecek gibi ondan çok büyüktüdaha çok küçük olduğu için dr normal bi durum olduğunu söylemişti ben salı günü bebeğimn kalp atışını duyabildim canım
sende kendine sıkıntı yapma canım tabi haklısın bende kalp atışını duyana kadar içim içimi yedi duydum da rahatladım kuzumsende inşş duyacaksın canım
Ben tam 6 haftalikken gittim iki kese birinin kalp atisi gorunuyo digerinde henuz yok ama ikisinde de cenin var dedi kalp atisi duymadim bu cumartesi gidicem umarim ikisininde kalp atisinin duyarim 7. Haftamin son gunu olacak cumartesi gunu
Geçen hafta 5+3 de yani ilk kontrolümde vajinal muayene ile biz de belli belirsiz birşeyler görmüştük doktor bebeğin oluşmaya başladığını yanıp sönen bir yer vardı oranın da kalp atışı olduğunu söyledi ama bize dinletmedi 5+6 da tekrar gittik bebeğin kalbi gümm gümm atıyordu bize de dinletti 4 mm olmuş dedi dk da 118 atıyordu kalbi. Biraz ayrıntı yazdım umarım yarfımcı olmuşumdur biraz sabret sen de duyacaksın doktor zaten bebek var dediyse içşn rahat olsun en azından kese boş değil .hayırlısı olsun diyelim...
canım benim çok sğol...ben duymuştum kalp atışını çok şükür ama....sadece kesenin içinde çok küçüktü...birşeye benzetemedim...o yüzden sordum..... :))) benimde 5 mm di çok şükür....
daha çok minik annesi büyücek büyücek koccccaman olcak 9 ay bizimle olcak inşallah sen kendine dikkat et ye iç gül stres yapma dinlen o da sağlıkla büyüsün....
Kizlarrrrr yedigimmm tek sey haslama sade makarna ve tuzluuuu ayrannnn :ssss bnm durumumda olan vrmiii???
Yaa bende normal yemek yedim ama kötü oldum sanki midem agzimda allah yardimcin olsun canim yine buna da şükür kimisi hic bisey yiyemiyomus hamilelikte
Kizlarrrrr yedigimmm tek sey haslama sade makarna ve tuzluuuu ayrannnn :ssss bnm durumumda olan vrmiii???
Canım ben de okudum, Rabbim yardımcın olsun inş...
aynen öyle canım, ben de 7+2 de gittiğimde doktora neresi başı vücudu diye sordum daha o kadar bellli olmaz dedi...cumartesi 8+2 olucam, gidince bakalım bişeyler belli olacak mı? sadece kaç mm olduğunu söylüyorlar...
endişe etme canım...ben internetteki görüntülere bakarak bebişim bu kadar olmuş diye kendimi teselli ediyorum![]()
ayşegül,pilise,hasretim....diğer hamişler....yazdığıma cvp yazmamışsınız???merak ediyorum....
Cok sevindim dedigin gibi bebiş uğurlu geldi bende gitmiyorum bikac gundur ama bugun evde canim cok sıkıldı yarin bi ara gideyim diye düşünüyorumbenim tayinim çıktı bazılarınız biliyor çalıştığım yer uzaktı gidiş geliş yapıyodum ama şimdi bebeğim uğur getirdi yaşadığım ilçeye çıktı tayinim:))bugünde ayrılışımı yaptım pazartesi işe başlıcamm