o kendi hesapladı canım şimdi 7+2 gözüküyor canım![]()
ben hiç sormadım kalp atışını duyunca:)) ultrasyon kağıdında yazmıyor ki neyse ya ben ilçedeki doktorada gitcem kalp atışı için ona sorarım:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kendi hesapladı canım şimdi 7+2 gözüküyor canım![]()
ben hiç sormadım kalp atışını duyunca:)) ultrasyon kağıdında yazmıyor ki neyse ya ben ilçedeki doktorada gitcem kalp atışı için ona sorarım:))
sor bakalım kuzum ne diyecek :44:
aynen bizde eşimle öyle söylüyoruz ama ultrasyon değilde kalp atışını dinlemek için doppler cihazı var 4.aydan sonra dinleniyor hemşireyim ben eşim diyo hastanede varsa akşamları getir de evde dinleyelim diyor:))
ooo sen şanslısın canım...bence hemen temin et... :)))
kızlar bana doktor son adet tarihimi sordu...23 eylül dedim....bana 6+2 haftadasın dedi....herhalde son adet tarihime göre hesapladı bilmiyorum...
bana da sordu canım benim de son adet tarihim 7 eylül ama ultrason doğru çıkarmadığı için tarihi değiştirdi canım20. gün transfer olduğu için öyleymiş kuzum
![]()
benim kendi hesaplarıma göre ikiside aynı gidiyor arad ikigün fark var ondanda bişi olmaz:))kesenin boyu için ne söyledi
kesenin boyu 1.53 cm canım![]()
aynen bizde eşimle öyle söylüyoruz ama ultrasyon değilde kalp atışını dinlemek için doppler cihazı var 4.aydan sonra dinleniyor hemşireyim ben eşim diyo hastanede varsa akşamları getir de evde dinleyelim diyor:))
canım bende 6+2 haftalığım ama bende de yok bi ara göğüslerim kaşıntı ama şimdi öyle bişi yok hiç korkma:)
Ay canım çok teşekkür ederim içim rahatladı Allah I'm inşallah sağlıkla kucağımıza aldırsın bu sıkıntılarımız da geçsin hayırlısıyla
Aynen bende saglik ocaginda sordum 16. Haftafan itibaren dinleriz dedi hemsireyle kanka oldum zaten her gun giderim :)))
slm kızlar :)) nasılsınız umarım her şey yolundadır ben hala hiç belirti yaşamıyorum bu gün sabah göğsüm acıdı ve resmen damar çekilir gibi oldu iki defa çok sevindim hemen annemi arayıp sordum iyi dedi ama bakalım hayırlısı :)))
kızlar bana doktor son adet tarihimi sordu...23 eylül dedim....bana 6+2 haftadasın dedi....herhalde son adet tarihime göre hesapladı bilmiyorum...
canım boşver belirtilere takılma bak ben daha belirti bulduğum zaman çok az:) belirtisizde oluyor rabbim kısmet ederse
öyle canım ya çok şükür bir gün sadece sitres yaptım sonra hemen toparladım bu iş sakinlikle alakalıysa benden sakini ve mutlusu yoktur galiba olamzsa da kısmet artık :) sen de kalp atışlarını duymuşsun canım çok sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın :)