2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Günaydın kızlaar:) nasılsınız büyüdunuz mu görüşmeyeli :) ben bugun ilk defa süt ictim kahvaltıda cok sükür :56:

Günaydın kızlaar:) nasılsınız büyüdunuz mu görüşmeyeli :) ben bugun ilk defa süt ictim kahvaltıda cok sükür :56:

ne yapalım canım....büyüyorlardır inşallah....senin gibi 12. haftaya gelebilecekmiyiz acaba....ohhh sen 3. ayındasın ne güzel maşallah....

Sonunda iki bebisiminde kalbi atiyo cok sukur 3 hafta sonra kontrole gel dedi allaha sukur bi problem yok

senin de gözün aydın canım çok şükür iyi haberler almışsın inş hep böyle devam eder :16::16::16:evet 2 gün arayla bebeilleri göreceğiz ben şimdiden görmek için can atıyorum :52::52::52:
amiiiiiiin canım rabbim hepimizin kucağımıza almayı nasip etsin :16::16:

git canım git bebişin eminim seni çok özlemiştir biraz hasret giderin :16::16::16:hemde pıt pıtlarını duyarsın :21::21:

Merhaba hanimlar bebislerimizin biran once kalp atislarini duysak bende 26 da kalp atisini duycez bebislerimizin ogun biran once gelse kizlar

Sonunda iki bebisiminde kalbi atiyo cok sukur 3 hafta sonra kontrole gel dedi allaha sukur bi problem yok
Gözün aydın canım allah bana da duymayı nasip etsin inşallah :) ben de şu an 5+2 yim haftaya bende gidicem doktora sadece keseyi mi görcem kalp atışını da duyarmıyım acaba off geçmiyo zaman :(

kızlar bende de sabahları bazen her zaman değil...mide kazıntısıyla birlikte mide bulantım oluyor...ama kusmuyorum....sadece bulanıyor öyle bir kaç saniyelik....gün içerisinde ara da da oluyor o kadar...geçen haftaya kadar oburdur resmen ama bu aralar canım pek birşey istemiyor...açlıkta hissetmiyorum pek....sadece yemiş olmak için yiyorum...o kadar....

süreklide çevremdekiler soruyor...miden bulanıyor mu???canın birşeyler istiyormu???aşeriyormusun??? yaaa yok diyorum...tip tip suratıma bakıyorlar....zaten pimpiriklenriyorum...bende niye bu belittiler başlamadı diye...birde insanlar sorunca daha sinir oluyorum....

bu arada ayşegül cinsel ilişki için doktorum bana ilk 3 ay kesinlikle hayır demişti... :1:

benden haberler şimdilik bu kadar kızlar.... :16: :nazar: :16:

Ayni problem bendede var mide bulantisi var ama kusma yok 2 gun oldu mide bulantisi tatlidan tiksindim bir anda karnim ac ama yiyemiyorum ama bebislerim icin zorluyorum kendimi aynisi banada soruyor bazende bunaltiyotlar insani bir an once karnimiz buyuse bulantilar kalksa ortadan :)

Ayni problem bendede var mide bulantisi var ama kusma yok 2 gun oldu mide bulantisi tatlidan tiksindim bir anda karnim ac ama yiyemiyorum ama bebislerim icin zorluyorum kendimi aynisi banada soruyor bazende bunaltiyotlar insani bir an once karnimiz buyuse bulantilar kalksa ortadan :)

benm d ee hafif bulantı var hafif ama devamlı ..rahatsız etmeye yeterde artar kusacak gibiyım ama kusma olayı olmadı ..bişey yiyecek halde değilm canm bişey çekmiyor aynen benm de midem gurulduyo ama bşey yiyesim yok

ne yapalım canım....büyüyorlardır inşallah....senin gibi 12. haftaya gelebilecekmiyiz acaba....ohhh sen 3. ayındasın ne güzel maşallah....
Ilk uç ay cok zor gecti canım bulantilarim beni delirtecek gibiydi simdi biraz daha iyiyim o yüzden biraz hızlandı günler:) ins sizde gelirsiniz nolacak eger iyiysenizbbiraz gezin dolaşın yormadan kendinizi..ben hep yattım vakit geçmedi o yüzden..
Gunaydin buyuyoruz yavas yavas senin adina sevindim bende sut icebilsem keske
Canım sütü normalde de pek icnezdim ben hamilelikte iyice uzaklaştim yogurt ta yiyemiyorum maalesef ilk 3 ay mühim degil vücudundan besleniyor bebisin ama sonra yemek gerekiyor..süte başladım bugun ins devam edebilirim..
Hayırlı olsun :) allah kucağına kavuştursun..

Back
X