2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Çocukoloji ve suisli arkadaşlarım bende de Perşembe ıslak sürdüğüm peçete pespembe olmuştu iğne ve ilaçlara devam ediyorum doktora gittiğimde doktor hafif kalp atışını gördüğünü bunun iyi bişey olduğunu söyledi 5+5 de gitmiştim doktora şimdi sürekli kendimi dinliyorum sanki bazaen kSsıklarımda çok hafif ağrılar hissediyorum size de olmuş muydu bugün 6. Haftayı bitiriyorum bu arada bide siz çalışıyor musunuz ben hep yatıyorum da :((

ben yarın çalışmaya başlıyorum bende hep evdeyim ama bugün gezmeye gidicem:)

slmlar günaydınlaar ben anca bi saat oldu kalkalıı..eşim çalışıyo ..normalde cmartesidr tatili.kahvaltısını yaptırdım gitti ..yerine de bilgisayara bgeçtim..valla ben hep evdeyım çoooook sıkıldım çok bi yere gidemiyoruz..

ben kalkalı çok oldu erkenden kalkıyorum uzun zamandır dinlendiğim için

kızlar günaydın....bende uyanalı çok oldu...tv.karşısında mayıştım biraz...benimde eşim bugün nöbetçi....annemler burda onlarla kahvaltı yaptık....ben zaten çalıştığım için bugün dinlenerek geçiriyorum...ama gözlerimiz hiç açamıyorum...dün erkenden uyudum sabahta 9:30 gibi kaltktım....hala uykum var...sürekli uyumak istiyorum....

kızlar günaydın....bende uyanalı çok oldu...tv.karşısında mayıştım biraz...benimde eşim bugün nöbetçi....annemler burda onlarla kahvaltı yaptık....ben zaten çalıştığım için bugün dinlenerek geçiriyorum...ama gözlerimiz hiç açamıyorum...dün erkenden uyudum sabahta 9:30 gibi kaltktım....hala uykum var...sürekli uyumak istiyorum....

benimde uykum oluyor ama uyuyamıyorum biyere gidince uyku bastırıyor:)

Kizlar napiyorsunuz canim cok sıkılıyor pazar gununuz nasil geciyor bebisleriniz nasil

ne yapalım bizde...benm canmda çoooook sıkkın... çok.. ne pazarı benm kocışte tatili cmartesi normalde kullanır oda kullanırsa..bugun de hergünkü gibi geçiyor ama gerçekten günler çok sıkıcı felaket hemde..bebekler iyi allaha şükür ...arkadaşlar sormuşlar gezmeyemi gittinz ne gezmesi ben evden bezdim..burda kıbrsta kimsem yok sayılır görümce le kaynım var..biraz uzakta dün akşam çaya gelmşlerdi..bugunde keyıflerine bakıyolar tabi..eltimle görümcem sordular işin varsa bugun gelip yapsınlar yok dedim yok çünkü ..yavaştan eşimn kızıyla yemeği yapıoz ..kızda temzliği yapıo..öle günler geçiyor

ben dışarı çıksam açılırım belki biraz...gerçekten öle böle değil çok canm sıkkın hayırdr artık..bugun de herkese herşeye alınıyorum kırılıyorum..moralim yok hiiiç..başım daağrıyo

kızlarr akşam yemeğinz nedr belki kopya alırım yardımcı olursunuz..ne yapayım bilmiyom...bu arada ben nerdeyse hergün rüyamda şeşitli yemekleri nden görüyom kii...canmın çektiğide bişey yok halbukii..aşermek bumu dur bilmem ki

Benim esim yurt dışında geçici olarak bende annemde kalıyorum bugun kayınvalideme geldim gezmeye..aksam da birlikte birine gezmeye gidicez :) esim yok ama günlerimi dolduruyorum bende yoksa patlıyorum evde sıkıntıdan..

bende çarşafları değiştircem sonra çayın yanında yiyecek şeyler yapcam:)
valla ben de bütün gün yattım canım başım ağrıdı biraz hala da ağrı var :23::23::23:zaten eşim de sabah gelecek kısmetse bu geceyi de atlattım mı benden rahatı yok :16::16:

seninde mi eşin nöbette canım se iş yapıyo acaba :34:

valla ben de bütün gün yattım canım başım ağrıdı biraz hala da ağrı var :23::23::23:zaten eşim de sabah gelecek kısmetse bu geceyi de atlattım mı benden rahatı yok :16::16:

seninde mi eşin nöbette canım se iş yapıyo acaba :34:

napıyo ki eşin bende bu geceyi atlatınca tamam işe başlıcam uzun aradan sonra

Benim esim yurt dışında geçici olarak bende annemde kalıyorum bugun kayınvalideme geldim gezmeye..aksam da birlikte birine gezmeye gidicez :) esim yok ama günlerimi dolduruyorum bende yoksa patlıyorum evde sıkıntıdan..
benim de eşim geçen sene yurtdışına gittim canım 6 ay kaldı orda ben perişan oldum çok zorlandım hep annem de kaldım bende eşim gelene kadar 7 kilo verdim :9::9::9:
hiç sevmedim ben bu pazarı hiç kimse yok :((

bende sevmedim canım eşim yok tv de bişey yok offfff acayip canım sıkıldım sabahtan beri eve tıkıldım çatladım valla :84::84:

benim de eşim geçen sene yurtdışına gittim canım 6 ay kaldı orda ben perişan oldum çok zorlandım hep annem de kaldım bende eşim gelene kadar 7 kilo verdim :9::9::9:

bende sevmedim canım eşim yok tv de bişey yok offfff acayip canım sıkıldım sabahtan beri eve tıkıldım çatladım valla :84::84:

aynen bende öyle bir saat kadar kaynanama gittim geldim ama yinede skldım valla burda da kimse yoktu tv de zaten bişi yok

Back
X