2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmedi :43::43::43: yapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı :14::14::14: benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm:43::43::43:

Canim cok uzuldum Allah sabir versin uzulme dicem insanin elinde olmuyo agla bagir cagir ama sakin isyan etme ins gene olur baska doktrlara git tekrar yaptr ama umudunu yitirme elbet olacak canm Allahim seninde yuzune bakacak bi gun yaa bu doktrla dunyqnin parasini veriyorz neden arastrma yapmiyolar sinir oluyorum offf cnim keskr suan yaninda olabilsem seninle birlikte aglasak sans destek olabilsem ama elimizden bu ksdari geliyo iste. Cok ama cok uzuldm hergun dua edicem ins sende anne olucaksin ins rabbimden uzaklasma ona yakin ol dualarini eksik etme cnm

Canim cok uzuldum Allah sabir versin uzulme dicem insanin elinde olmuyo agla bagir cagir ama sakin isyan etme ins gene olur baska doktrlara git tekrar yaptr ama umudunu yitirme elbet olacak canm Allahim seninde yuzune bakacak bi gun yaa bu doktrla dunyqnin parasini veriyorz neden arastrma yapmiyolar sinir oluyorum offf cnim keskr suan yaninda olabilsem seninle birlikte aglasak sans destek olabilsem ama elimizden bu ksdari geliyo iste. Cok ama cok uzuldm hergun dua edicem ins sende anne olucaksin ins rabbimden uzaklasma ona yakin ol dualarini eksik etme cnm

saol teşekkürler allah sizinkileri size bagışlasın bana layık görmüyor :43::43:

Baska bi doktorda devam etmeyi düşündün mu ? Belki senin için iyi olur.. Allah layık görmediği için vermiyo dehil ki kuzum hepsi imtihan istemeyene de com verir o da onun imtihanı olur.. Demekki senin dua vaktin dolmamış canım.. Üzülme tamam mı.. Dua et..

Allah kabul etsin canim ;) bende bi kış kurani ogrenmek istiyorum hem bebegimle iyi olur ;) halen bi garibim kalp atisini duyana kadat bana uyku yok sanirim

Ahh canm gt tabi ogren kurani bende kendime kdar okuyabiliym tam anlmiyla bilmyrum yani. Bende oleym kalp atisni bi duysam icim rahatlick inanki. Zaten bna doktr herseyi yasakladi bayramda gezmicen is yapmican vs iyice skildm evde ama olsun bebegimibkucagima alayim da snra onla gezeriz ins.

Ahh canm gt tabi ogren kurani bende kendime kdar okuyabiliym tam anlmiyla bilmyrum yani. Bende oleym kalp atisni bi duysam icim rahatlick inanki. Zaten bna doktr herseyi yasakladi bayramda gezmicen is yapmican vs iyice skildm evde ama olsun bebegimibkucagima alayim da snra onla gezeriz ins.
aman bana da oyle derse memlekete gıdecem bayramda üüüü aglarım ama :( zaten afedersin evimi şey götürüyor yatıom iki seksan:D

aman bana da oyle derse memlekete gıdecem bayramda üüüü aglarım ama :( zaten afedersin evimi şey götürüyor yatıom iki seksan:D

Belki sana demez canm bnim dusk tehlikem varmis sende otur oturdugun yrrde gtmeyiver:)) aynen benim evde ole bi tuvalete bide doktora gtmk icin kalkiyom napalm nazli bizimkiler.

benim 8.gün değerm 74 10.gün 150 12.gün 380 çıktı bugün 16.günümzdü keseyi karından gördü dr

Gözün aydın canım.
Elbet günün birinde bu sayfaya bende yazacağım. Anladığm kadarıyla sen transerden sonraki 16. günde keseyi gördün. Senin tek embriyo muydu? ve ilk deneme miydi?
Transferden sonra sürekli yat dedi mi doktorun?

sana üzülme diye yazmak bile zor geldi bana. Allah sabır versin sana da eşine de...

Gözün aydın canım.
Elbet günün birinde bu sayfaya bende yazacağım. Anladığm kadarıyla sen transerden sonraki 16. günde keseyi gördün. Senin tek embriyo muydu? ve ilk deneme miydi?
Transferden sonra sürekli yat dedi mi doktorun?

Naz gozun aydin Allah kucagina almayi nasip etsn

Bende bir haftadır gribim ilaç alamıyoruz bitkisel çaylarda çok önerilmiyor ama aile hekimim elmayı ve limonları kabuklarıyla yıkayıp doğrayıp kaynat dedi. süzüp ılıkken içtim boğaz ağrısına çok iyi geliyor tavsiye ederim.

Saol canm ole yapaym ins iyi gelir bebegi etkilicek dye korkuyrum

keseyi gördüm bugün kızlar ama az önce hafif bir kan geldi anlamadım.Doktor 2 buçuk ay aynı ilaçlara devam dedi sizinde öyle mi ya progesteron jel coraspin estroferm fln. Ya gelirken dolmuşa bindim biraz hızlıydı adam sert sürüyordu ondan bişey olur mu acaba ya

Son düzenleme:
keseyi gördüm bugün kızlar ama az önce hafif bir kan geldi anlamadım.Doktor 2 buçuk ay aynı ilaçlara devam dedi sizinde öyle mi ya progesteron jel coraspin estroferm fln. Ya gelirken dolmuşa bindim biraz hızlıydı adam sert sürüyordu ondan bişey olur mu acaba ya

Canım sen tedaviyle mi hamile kaldn? Eğer öyleyse zaten ister istemez tüm ilaçlara ilk 3 ay devam ediyorsun diye biliyorum.

Canim bende 3 ay ilaclara devam edicem coraspin clexane prolunto depan vede elevit ben bunlari kullaniyrum. Hic korkma yat dinlen ayaklarini dik ama tmm mi korkmana grrek yok bence

Back
X