2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

ayyy aynı fabrikada makina çalışıyor gibi patır patır nasıl atıyordu hızlı hızlı çok sevindim o anda aglıyacaktım kendimi zor tuttum allahım yüzümüze baktı vallahi canım:46::46::46:

Aynrn canm sukurler olsun ins bundan sonrada bisey olmaz bebislerimize cok sevindm tatlm

Aman aman guzel guzel buyusun minnos ben senin 2 tane saniyordum tatlim;) Bende yumuşatıcı camasir suyu deterjan kokusunu alinca bi igrilti gelio bide fark ettim ki be zaman kuru soğan yesen midem cok agriyor rahatsiz oluyorum bi dikkat et acaba ondan mi oluyor sanada.
Evet 2 taneler :) ama onları bir bütün gibi düşünmeye başladım :) birlikte büyüyünce..soğan sarımsak salça acı baharat et ve yaglı seyler hiç yemiyorum yersem çıkıyo direk yemediğim halde cok fenaydim su an biraz daha iyiyim ama hala dikkat ediyorum :)
kızlar 7+2 günlük hamileyim ve bebeğimin kalp atışını hala duyamadı doktorum vajinal muayenede.büyük ihtimalle kürtaj olucaksın dedi.çok kötüyüm sizler ne zaman duydunuz.

Acele etme bence bi hafta daha bekle yada baska bi doktora daha git belki gec tutunmustur canım allah kolaylık versin üzme kendini..

Evet 2 taneler :) ama onları bir bütün gibi düşünmeye başladım :) birlikte büyüyünce..soğan sarımsak salça acı baharat et ve yaglı seyler hiç yemiyorum yersem çıkıyo direk yemediğim halde cok fenaydim su an biraz daha iyiyim ama hala dikkat ediyorum :)

Acele etme bence bi hafta daha bekle yada baska bi doktora daha git belki gec tutunmustur canım allah kolaylık versin üzme kendini..

inşallah canım cumaya tekrar çağırdı ama ne bileyim kötüyüm.genelde duyulmuş 6 7 haftalarda.

inşallah canım cumaya tekrar çağırdı ama ne bileyim kötüyüm.genelde duyulmuş 6 7 haftalarda.

canım bencede bekle bende doktorumu değiştirdim tuhaf gelmişti bana bugün gittiğim çok iyiydi eğer ist avr yakasındaysan tavsiye ederim dr kamer tezer özer biraz yoğun hatta bugün baya yoğundu 9 da sıra aldım 2 de doktorun yanına girdim ama herkes çok memnun çok tecrubeli bir doktor

saolasın canım seninde gözünaydın duymuşun kalp atışını ne güzel rabbim kucağına almayıda nasip etsin analı babalı sağlıklı büyümeyide amin:)

arkadaşlar bişi soracağım nane ve maydonozun düşüğe sebep olduğunu biliyorumda sizin bildiğiniz başka bişi var mı

canım bencede bekle bende doktorumu değiştirdim tuhaf gelmişti bana bugün gittiğim çok iyiydi eğer ist avr yakasındaysan tavsiye ederim dr kamer tezer özer biraz yoğun hatta bugün baya yoğundu 9 da sıra aldım 2 de doktorun yanına girdim ama herkes çok memnun çok tecrubeli bir doktor

canım ben istanbulda değilim sen kalp atışını duydun mu canım

Saol canim allah razi olsun sen ne yaptin arzu hanima devammi doktor buldun mu kendine

arzu hanım kalp atışı duyayım sonra başka doktora devam edersin dedi, kalp atışı sonrası da ne zaman istersen ara ben senin danışmanlığını yaparım dedi, baya ilgili sağolsun, haftaya kalp atışını duymaya gidicem inş, arzu hanım da doktor önerdi ama daha karar vermedim hayırlısı bakalım

kızlar bende bebişimin kalp atışlarını duydum kaç gündür o kadar stresliydim ki çok şükür bir sıkıntı yok

gözün aydın canım:16::16:

arkadaşlar bende buraya terfi ettim:)allah nasip ederse bende artık bir anne adayıyım:))) 12.günüm3.gün embriyosu değerimde233

:nazar::nazar:hayırlı olsun canım hoşgeldin hamişler arasına, sağlıkla kucağına da alırsın inş...

kızlar 7+2 günlük hamileyim ve bebeğimin kalp atışını hala duyamadı doktorum vajinal muayenede.büyük ihtimalle kürtaj olucaksın dedi.çok kötüyüm sizler ne zaman duydunuz.

canını sıkma canım:20::20: başka başka bir kaç doktora git, stres yapma sakın, Rabbim hayırlısını versin inş

Teyzesii duyduk bebeğin kalp atisini allahima binlerce sukur ay kulagimdan gitmiyor ses:49:

gözün aydın canım

tatlım masaj yaptıracam diye kasma kendini tabi etkisi vardır ama ben yaptırmadım eşortmanımı
çektim gittim :D

oyle olacak galiba ama benim daha cook yolum var ancak Ocak ortasi gibi konacak embiryo ya da embiryolar hersey yolunda giderse tabii..hamile anneler bizler icinde dua edin lutfennn

Ikiz ya canim ondanda daha etkili olabiliyordur ellerini ayaklarini yerim onlarin minnaklar allahim ikisini saglikla kucagina almayi nasio etsin ins.aman canim meyve filan gecistir biraz olmazsa 3 aydan sonra bitiyormus zaten

arzu hanım kalp atışı duyayım sonra başka doktora devam edersin dedi, kalp atışı sonrası da ne zaman istersen ara ben senin danışmanlığını yaparım dedi, baya ilgili sağolsun, haftaya kalp atışını duymaya gidicem inş, arzu hanım da doktor önerdi ama daha karar vermedim hayırlısı bakalım

gözün aydın canım:16::16:

:nazar::nazar:hayırlı olsun canım hoşgeldin hamişler arasına, sağlıkla kucağına da alırsın inş...

canını sıkma canım:20::20: başka başka bir kaç doktora git, stres yapma sakın, Rabbim hayırlısını versin inş

gözün aydın canım

Saol sultanim allah razı olsun inşallah dahasi sana olsun. Sevindim canim benim ilgilenmesine bende merkeze gidip tatli filan götürmek istiom sen bişeyler yaptin mi canim doktora

kızlar bende bugün bebeğimi ilk kez gördüm :52::52:kalbi atıyodu ama sesini duyamadık inşş bidaha ki sefere dr herşey çok iyi dedi şükürler olsun rabbime :16::16::16::16:

Saol sultanim allah razı olsun inşallah dahasi sana olsun. Sevindim canim benim ilgilenmesine bende merkeze gidip tatli filan götürmek istiom sen bişeyler yaptin mi canim doktora

kalp atışı için gittiğimde ben de götüreyim diye düşünüyorum ama tatlı mı olur çikolata mı bilmiyorum, inş kalp sesini duyarım hayırlısıyla...dün temizlikle çok uğraştım dip köşe derken çok yoruldum, sonra da bişey oldu mu diye kendi kendimi yedim bitirdim:18::18::18

kalp atışı için gittiğimde ben de götüreyim diye düşünüyorum ama tatlı mı olur çikolata mı bilmiyorum, inş kalp sesini duyarım hayırlısıyla...dün temizlikle çok uğraştım dip köşe derken çok yoruldum, sonra da bişey oldu mu diye kendi kendimi yedim bitirdim:18::18::18

Korkma tatlim bende 3 gun önce kötü bi olay geldi başıma yerimden deli gibi korkarak bi firladim nasıl koştum anlatamam o anda kasiklarima bi agri saplandi anlatamam o kadar korktum ki kimseye de bisey soyleyemedim allahima şükür bişey olmamis. Korkma yani canim allahin izniyle bişey olmamıştır. Ben bu cumartesi gidicem senle karsilassam keske

Back