canım ben istanbulda değilim sen kalp atışını duydun mu canım
evet canım inşallah sende yakın zaman da duyarsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben istanbulda değilim sen kalp atışını duydun mu canım
Korkma tatlim bende 3 gun önce kötü bi olay geldi başıma yerimden deli gibi korkarak bi firladim nasıl koştum anlatamam o anda kasiklarima bi agri saplandi anlatamam o kadar korktum ki kimseye de bisey soyleyemedim allahima şükür bişey olmamis. Korkma yani canim allahin izniyle bişey olmamıştır. Ben bu cumartesi gidicem senle karsilassam keske
Allahıma emanet olsunlar,29 ekim tatilim var onda gitmeyi düşünüyorum canım.karşılaşsak iyi olurdu, nasip bakalım...hangi doktora gidiyosun sen?
Amiiiin hepimiz alalım kucağımıza ins..meyveler en iyi dostum zaten su anda:) bakalım ins biter 1 haftamız kaldı 3 aya..Ikiz ya canim ondanda daha etkili olabiliyordur ellerini ayaklarini yerim onlarin minnaklar allahim ikisini saglikla kucagina almayi nasio etsin ins.aman canim meyve filan gecistir biraz olmazsa 3 aydan sonra bitiyormus zaten
Amanda yesinler onun pit pit lariniiii:)kızlar bende bugün bebeğimi ilk kez gördümkalbi atıyodu ama sesini duyamadık inşş bidaha ki sefere dr herşey çok iyi dedi şükürler olsun rabbime
![]()
Gunaydin kizlar benim bogazim cok aciyo hastaneyi aradim ilac onermiyoruz dedi ne yapmaliyim bilemedim yatiyorum ilik biseyler icmeye calisiyorum bildiginiz ise yarar bisey var mi?
Gunaydin kizlar benim bogazim cok aciyo hastaneyi aradim ilac onermiyoruz dedi ne yapmaliyim bilemedim yatiyorum ilik biseyler icmeye calisiyorum bildiginiz ise yarar bisey var mi?
Amiiiin hepimiz alalım kucağımıza ins..meyveler en iyi dostum zaten su anda:) bakalım ins biter 1 haftamız kaldı 3 aya..
Amanda yesinler onun pit pit lariniiii:)
Kızlar dikkat edin biraz kendinize ben 6. 7. 8. 9. Haftalar hep dinlendim biraz riskli oluyo cunku oyle ani kalkmayın yada süpürge falan biraz dikkatli olun hareketleriniz yavaş olsun olabildiğince..
Sen beni bilemedinmehmey tayyara gidiom diye kac kere konustuk ya tatlim. Him cumartesi olsa gorurduk birbirimizi ben merkeze tesekkur amaçlı gidicem canim
canım bende gün gittiğim de çikolata götürdümkalp atışı için gittiğimde ben de götüreyim diye düşünüyorum ama tatlı mı olur çikolata mı bilmiyorum, inş kalp sesini duyarım hayırlısıyla...dün temizlikle çok uğraştım dip köşe derken çok yoruldum, sonra da bişey oldu mu diye kendi kendimi yedim bitirdim:18::18::18
sağol bitanem inşş kalp atışının sesini duymak nasip olurgözün aydın canım, o daha çok minnak annesi![]()
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin bitanemm inşş rabbim hepimize nasip etsin devamını getirsin kucağımıza almayı göstersin inşşGözün aydin olsun canim benim allahim kalp atışını duymayi nasip etsin
Amiiiin hepimiz alalım kucağımıza ins..meyveler en iyi dostum zaten su anda:) bakalım ins biter 1 haftamız kaldı 3 aya..
Amanda yesinler onun pit pit lariniiii:)
Kızlar dikkat edin biraz kendinize ben 6. 7. 8. 9. Haftalar hep dinlendim biraz riskli oluyo cunku oyle ani kalkmayın yada süpürge falan biraz dikkatli olun hareketleriniz yavaş olsun olabildiğince..
canım bende gün gittiğim de çikolata götürdüm
aman canım dikkat et ben daha kendim hiç bi iş yapmıyorum hep eşimle 3 ayı atlatana kadar zaten zar zor elde ettik aman allah korusun canım yorma kendini
eşimin işi de yoğun, ev işlerini ona bırakmayayım istiyorum ama benim de banka ev derken ciddi anlamda yoruluyorum canım...titizlik başa bela eve kadın alsam ona da güvenip temizlik yaptıramıyorum...bundan sonra dikkat edicem inş...sen de kendine ve bebişe dikkat et![]()
Ya bisi sorcam size ben hemsireyim is yerinle evimin arasida iki _ikibucuk saat suruyor ve yogun oluyoruz kac saat ayakta kaliyorum ustunede uykusuz kalcam raporum persembe bitecek ise gitsem mi rapor mu alsam kararsiz kaldim
arkadaşlar merhaba..
inşallah ben de aranıza katılabilirim bir ay sonrainşallah inşallahhhh......
size sormak istediğim birşey var cevap veren olursa çok sevinirim..
tüp bebek ile hamile kalınca gebelik haftası nasıl hesaplanıyor,normal gebelikten farklı mı..
nette aradım ama anlamadım :)![]()
bilmez olur muyum canım aşkolsun, bikaç doktora gittin ya son zamanlarda, o yüzden hangi doktora karar verdin anlamında sordum...
kızlar ben dünde yazmıştım 7+2 de kalp atışını duyamamıştık.bugün ultrason kağıdında bebeğimin 6+2 günlük olduğu yazıyor.bu 1 haftalık fark neden olabilir.doktorum hiç bahsetmedi bu durumdan.sizlerde böyle geriden gelme yaşayan oldu mu?hangisini baz almalıyım.tüp bebektede geriden gelme olabiliyor mu?
Bence olur canim olmaz olur mu niye dersen tup bebekte ikiz bebek oldugundA gelisimleri bir hafta on gun oynuyo bazen ayni gun embriyosu oldugu halde bence kağıtta yazan dogru olabilir