bana dua edin kan verdim geldim 11bucukda çıkacak sonuç inşallah yükselmiştir değerim
Insallah canim dualarım seninle ve tüm bebek isteyenlerle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana dua edin kan verdim geldim 11bucukda çıkacak sonuç inşallah yükselmiştir değerim
Insallah canim dualarım seninle ve tüm bebek isteyenlerle
çok saolasın canım yükselmş çok mutlu oldumm
Hayir olsun tatlim ama ruya guzel ruya varya bende kalp atisini duyana kaar neler hissettim neler gördüm rüyamda alkim gidiyordu bisey oldu mu olacak mi diye allahim yüzüme bakti ins. Seninde allahim yüzünü guldursun canim benim.ay beni bi gorucen herseye aş eriyom ne gorsem istiyorumallah sonumu hayir etsin insallah. Ay kimseye bunu soyleme iyiyim vs gibi millette bi göz var yerinden kalkamassin bayramda neler yaşadım yavrum sakin kimseye iyiyim deme.agir iste yapma yavrum bende duzenli kadin alayim dedim bildigimde kadin ama bu kez hamileyim diye mi arkasindan gezmedim resmen bastan sagma yapmis sinir oldum. Aman anamizda yok yanimizda kaldik gurbet ellerde
Amin canim insallah. Dua ettim senin icin inşallah bebeğinin sesini duyursun sana gelişmenden haberdar et canim merak ederim
gözün aydın canım senin bebişin boyu ne kadarmış benimki 6.99 mm normal dedi doktor ama sana da sorayım bir dedim
Anneler nasilsiniz bakalim. Nasil gidiyo
wala cnm bnde bişi yok arada bel kasık ağrısı baş dönmesi başka bişeyim yok senn belirtilern war mı
Anneler nasilsiniz bakalim. Nasil gidiyo
wala cnm bnde bişi yok arada bel kasık ağrısı baş dönmesi başka bişeyim yok senn belirtilern war mı
iyiyim çok şükür canım bebiş büyütüyorumsen nasılsın kuzum
![]()
Iyim sukur bende canm. Bel agrim cok var sirt ustu yatinca zor kalkiyorum inanki
iyi olmanıza çok sevindim canımbende bel ağrısı var falan yok canım :44:göğüslerim çok şiş o kadar :44:
Hmm aman olmasin canm ii olun.
benimki daha küçük belki ondan olmayabilir canımolursa da olsun canım 5 yıldır bu anı bekliyodum zaten
![]()
Evet canm ondan olabilir. Ins guzelbi gebelik gecirirsin tatlm. Bendd 7+6 gunluk oldum artik su 3 ayi hayirlisiyla atlatsak bidaha korkmayiz ins.
merhaba kızlar
aranıza yeni katıldım.23 ekim itibariyle hamiş olduğumu öğrendim.sizlerle paylaşmak istedim.
sevgiler