2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Hayir olsun tatlim ama ruya guzel ruya varya bende kalp atisini duyana kaar neler hissettim neler gördüm rüyamda alkim gidiyordu bisey oldu mu olacak mi diye allahim yüzüme bakti ins. Seninde allahim yüzünü guldursun canim benim.ay beni bi gorucen herseye aş eriyom ne gorsem istiyorum ;) allah sonumu hayir etsin insallah. Ay kimseye bunu soyleme iyiyim vs gibi millette bi göz var yerinden kalkamassin bayramda neler yaşadım yavrum sakin kimseye iyiyim deme.agir iste yapma yavrum bende duzenli kadin alayim dedim bildigimde kadin ama bu kez hamileyim diye mi arkasindan gezmedim resmen bastan sagma yapmis sinir oldum. Aman anamizda yok yanimizda kaldik gurbet ellerde

ayyy canım ya, benim endişem bi kaç gün önce hafif midem bulanacak gibi oluyodu, karın şişliği oluyordu. temizlik yaptığım günden beri hiçbişey yok o yüzden korktum canım bişey oldu mu diye..Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inş...hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..dikkat et kendine

gözün aydın canım senin bebişin boyu ne kadarmış benimki 6.99 mm normal dedi doktor ama sana da sorayım bir dedim

k.bakma cnm birza geç olduu:( bnmkide 6.9 yazıo dr normal dedi cnm inş bizimle kalırlar bırakmazlar bizi bugün sağlık ocağndaki ebe 8 haftayı geçirirsen korkma dedi baklm bnde yarın tam 7 olcam inş bebişim beni bırakmaz:)))

wala cnm bnde bişi yok arada bel kasık ağrısı baş dönmesi başka bişeyim yok senn belirtilern war mı

ben ewde iş yapıorm sadece ağır kaldırmıyorm bişi olur mu bide bugün misafir gelmişti önlerine sehpayı kaldırıp koydum bişi olur mu çok tedirgin oldm ya:((

Evet canm ondan olabilir. Ins guzelbi gebelik gecirirsin tatlm. Bendd 7+6 gunluk oldum artik su 3 ayi hayirlisiyla atlatsak bidaha korkmayiz ins.

aynen canım benim de tek sıkıntım şu 3 ayı allahın izniyle atlatmak :26:

merhaba kızlar
aranıza yeni katıldım.23 ekim itibariyle hamiş olduğumu öğrendim.sizlerle paylaşmak istedim.
sevgiler

Back
X