Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm 5. Haftada alttan gordu 6 haftalikken karindan bakip hem keseyi hem kalp atisini dinletti. Sen gordun mu keseyi kac baftaliksin
yok canım daha görmedik yarın 5 olcam inşallah
Ins gorursun canm ne zamn gtteksin doktora
perşembe gitmeyi düşünüyorum görünür heralde 5+4günlük olacak
ya kızlar benim yarın ilk ultrason muayenem... ama çok endişeleniyorum adet olacakmışım gibi sancılarım var.... sizlerdede var mı bu sancılar??? çok korkuyorum.... :18::18:
Canm hic endiselenme benim hala var o agrilarm
yaaa... peki sen ne zaman gördün bebeğinin kesesini...kalp atışını...??? benimde yarın ilk muayenem.... değerim yüksek çıkmıştı ikiz olma ihtimalide var....ama yinede çok korkuyorum??? birde çalışıyor musun???
Canm ben 5 haftalikken alttn gordm 6 haftalikkn karndan gordum ve kalp atisini duydum bnim degerlerim cok cok dusuktu. Hic korkma ins ikizdr cnm. Yok calismiyorum ben evdeyim. Sen kac haftaliksn calisiyomusn
evet canım senin biraz hassas geçiyo galiba ben hiç bişeyim yok şükürBulantım azaldı dedim bu aksam gittim kustum yani demekki hiç belli olmuyormuş :) jelden bende nefret ediyorum ins pazartesi kontrol var sanırım bitiyo artık benim jelle arkadaşlığım :) 12 hafta olunca keselim demişti cunku:)
maşallah canım darsısı bizim de başımıza inşş ben en son gördüğüm de dr susam tanesi gibi demiştiKizlar bugun kontrole gittim bebegim 1,75 ml olmus kurban oldugum nasil can veriyor kafasi ayaklari nasildi cok tuaf oldumhala etkisindeyim siz neler yaptınız
jel genellıkle 12. haftada kesılıyo kızlar. isterseniz doktorunuzla konusup hapa cevırtın jelı.... ben oyle yaptım. progestan hap kullanıyorum...
bes haftalık hamileyim kahveyle pembe arası akıntım oldu jelle birlkte acaba normal mii çok korktum ilk kez geldi nolur yardım edin
canım endişe etme...bende de olmuştu...hatta bende her jeli çıkartığımda kahve pütür pütür geliyor....stres yapıp bebişini de olumsuz etkileme....
saolasın canım çok stres oldum inan daha önce olmamıştı
haklısın canım....sanırım biz bebişlerimizi kucağımıza alana kadar da devam edecek bu korkular haklı olarak....kolay bebişler değil bunlar????ben sana teselli veriyorum ama gün boyu benimde vücudumda ne gibi değişiklik olsa,ne hissetsem elimde değil olumsuz düşünüyorum....acaba sorularım başlıyor.....rabbim bizim başlamış olan bu mutluluğumuzu yarıda bırakmasın inşallah.....allah yardımcımız olsun inşallah....
evet canım senin biraz hassas geçiyo galiba ben hiç bişeyim yok şükürinş hep böyle devam eder
valla jelden ben nefter ettim bide geri geliyor çok rahatsız edici bişey
benim kont 11 de bende dr soracağım başka bişey verebilir mi :44:benim daha 12. haftaya çok var rabbim inş o günleri görmeyi nasip eder canım
:
![]()
bes haftalık hamileyim kahveyle pembe arası akıntım oldu jelle birlkte acaba normal mii çok korktum ilk kez geldi nolur yardım edin
canım korkma eger jelden tedırgın olacaksan progeston kapsul kullan vajınadan hem kullanımı kolay parmagınla ıttırıyorsun hem de kahverengı akıntı olmuyor ayrıca dr jel kaşıntı ve kahverengi akıntı yapıyor bu da hamıleyi tedirgin ediyor dedi. progeston kapsulde ılaç çıksada beyaz olarak cıkıyor böylece tedırgınlık olmuyor.