2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Off çok yüksekmiş benim o kadar değil :( neyse kısmet artık iki mi bir mi bakıcaz :)
Ama kesin belli olmaz canım değerlerle bi arkadas 70 le ikiz hamileydi mesela.. Bana doktorum degeri duyar duymaz ikiz olabilir dedi ama kendimi sartlamadim kese gunüne kadar tek diye düşündüm hayal kırıklığı yaşamayayım diye..ikiz olması sürpriz gibi geldi:)
Kizlarrrrrrrrr sürekliiiiiii uyumakkkk istiorummmm hiccccc bise yemekkk istemiorummmn sadeceeee tuzlu selerrr agziminnnnnnn tadiiiiiiii cokkkkkk amaaaaa cokkkkkkkk kötü oooooooooffffffffff yardimmmmmm
Maalesef bi çaresi yok canım..10 hafta bitesiye yataktan kalkamadim ve tuzlu krakerden bile igrenmistim duşun.. Ama sonra yavaş yavaş düzeliyo merak etme..

bende öyleyim sürekli bir yorgunluk ve uykusuzluk hali bende bişi yemek istemiyorum yiyince de pişman oluyorum midem bulanıyor falan bir tuhaf oluyorum benimde bağırsaklarım çalışmıyor en çok o rahatsız ediyor beni

Bnde artik yiyebildiklerimide yiyemiorummm her gun farklilasiooo tiksindigim selerrr peynirrr severdimm tuzlu diee suan fena yapio bniiiii tuzzlu ayrana sardim suan bide yogurt,, amaaa kokularrrrr bniiii mafffff edioooo dayanamiorum her turlu kokuyaaaaa fenalasiorummm

Ama kesin belli olmaz canım değerlerle bi arkadas 70 le ikiz hamileydi mesela.. Bana doktorum degeri duyar duymaz ikiz olabilir dedi ama kendimi sartlamadim kese gunüne kadar tek diye düşündüm hayal kırıklığı yaşamayayım diye..ikiz olması sürpriz gibi geldi:)

Maalesef bi çaresi yok canım..10 hafta bitesiye yataktan kalkamadim ve tuzlu krakerden bile igrenmistim duşun.. Ama sonra yavaş yavaş düzeliyo merak etme..

Sen kac haftalik oldun cnmmmm,,,, bn rabbimin eliylee 7. Hfta icindeimmmmm dahaaaa bu surucekmiiii diosunnn buuu tiksinmeeeee migde bulantilariiii hiccc bi se yiyemiorummm bu cocuk nasil saglikli beslenicek bilmiorummmmmn :(((((*

Bnde artik yiyebildiklerimide yiyemiorummm her gun farklilasiooo tiksindigim selerrr peynirrr severdimm tuzlu diee suan fena yapio bniiiii tuzzlu ayrana sardim suan bide yogurt,, amaaa kokularrrrr bniiii mafffff edioooo dayanamiorum her turlu kokuyaaaaa fenalasiorummm

Yok allaha sukur benim ki o kadar degil hazimsizlik problemim var benim oda fena yapiyor

Bakkk bndede tek hazimsizlik yokk meyvelere karsi allahtn hc tiksinmem olmadiii gnde en az 3porsiyon meyve yiorumm meyve hazimsizligini oldugu gbi ortadan kaldirir cnmmm

normal hamilelik belirtilerini bile tedirginlikle karşılıyoruz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

normal hamilelik belirtilerini bile tedirginlikle karşılıyoruz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

benim sadece kasık ağrılarım devam ediyo onun için de dr rahim genişliyo o yüzden dedi canım bağırsaklar için duphalac içiyorum ben arada bu doktor da dedi kabız olma diye yoksa meyve filan bende işe yaramıyo

benim sadece kasık ağrılarım devam ediyo onun için de dr rahim genişliyo o yüzden dedi canım bağırsaklar için duphalac içiyorum ben arada bu doktor da dedi kabız olma diye yoksa meyve filan bende işe yaramıyo

benim kasık ağrım falanda yok gibi bişi büyümüyormu ki benim kide ağrımıyor:(

Kizlarrrrrrrrr sürekliiiiiii uyumakkkk istiorummmm hiccccc bise yemekkk istemiorummmn sadeceeee tuzlu selerrr agziminnnnnnn tadiiiiiiii cokkkkkk amaaaaa cokkkkkkkk kötü oooooooooffffffffff yardimmmmmm

ay sorma 9 ay boyunca uyuucam bende galiba :52:

Ya kizlar bisi sorcam midem agriyor benim vede adini koyamadigim bir huzursuzluk var yemek yemedim acimim ama bisi yiyesimde yok degisik birsey sizde de boyle bisi var mi yada oldumu

Merhaba hanimlar yazdiklarinizi takip ediyorumda bende ne mide bulantisi nede agizda bir degisiklik var arada bir kasik agrisi var ama hafif 12 gunde kanda 219 cikti 14 gun 532 cikti acaba yine kan testi yaptirsammi cmt gunu kese icin doktora gitcem acaba hafta sonunu beklemesem gidip keseye baktirsam gozukirmu 18 ekim transferim oldu

tüp bebek yöntemiyle hamile olanlar mutlaka araştırmıştır..tedavi sürecinde alınan ilaçların kişinin kendisine veya bebeğe zararı olmuyor mu??çok uzun yıllardır uygulanan bir yöntem.mutlaka çeşitli araştırma ve istatistik bilgileri vardır??

Back
X