2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

canım ben kusmuyorum yada kokulardan tiksinmiyorum ama canımda bişi yemek istemiyor biraz bişi yiyincede rahatsız oluyorum midem bulanıyor gibi bir tuhaf oluyor

Bnm cnmm ayni devammm tiksinme yedikten snra pismanlik agzimda kotu tat... bebislerimizzzz icinnn degerrrrrr saglikli olsunlardaaaaaa ;) bu onumuzdeki hftaaa bebisimiii gormeye gdicem heyecan icindeimmm 8hftalik olmus olucm rabbimin eliyleee....

Bnm cnmm ayni devammm tiksinme yedikten snra pismanlik agzimda kotu tat... bebislerimizzzz icinnn degerrrrrr saglikli olsunlardaaaaaa ;) bu onumuzdeki hftaaa bebisimiii gormeye gdicem heyecan icindeimmm 8hftalik olmus olucm rabbimin eliyleee....

bebeğim sağlıklı olsunda ben katlanırım benim korkum ya bebeğim beslenemezse diye:((

canım ben kusmuyorum yada kokulardan tiksinmiyorum ama canımda bişi yemek istemiyor biraz bişi yiyincede rahatsız oluyorum midem bulanıyor gibi bir tuhaf oluyor

Aynen beni anlatmışsın:))yavaş yavaş artacak galiba ben şimdi patates koydum haşlanıyor ilginçtir canım canım çekti yemek yemek şstemiyor canım...

bebeğim sağlıklı olsunda ben katlanırım benim korkum ya bebeğim beslenemezse diye:((

Bnde bunun kaygisini cok cekiodum internette arastirdimm suan bebislerimiz cok kck olduklari icin vucudumuzda onlarin vitaminini karsilicaklari kadari varmis zaten doktorum donemsel dedi bu bulati tiksinmeler gecer dedii

Kızlar bende bu akşam az bir miktar kan geldi Dr kalçadan 2 progestan vverdi makattan başka bi ilaç bide coraspirin kes dedi kadın doğumcu baktı kese yerinde dedi içinde sıvı da varmış keseden ayrı bir noktada küçük bir kanama alanı var dedi düşük riski yani bana dua edin ne olur

benim tayinim çıktı bazılarınız biliyor çalıştığım yer uzaktı gidiş geliş yapıyodum ama şimdi bebeğim uğur getirdi yaşadığım ilçeye çıktı tayinim:))bugünde ayrılışımı yaptım pazartesi işe başlıcamm
gerçekten bebişin uğurlu gemiş sana canım hayırlı olsun inşş :21::21::21:
evet canım uğur getirdi annesine:)) bende evde skılıyorum biyere gidincede orda yoruluyorum çabuk gelmek istiyorum
aynen canım bende öyle çok çabuk yoruluyorum evde bişeyler yaparken bile nefe nefese kalıyorum :26::26:
Kızlar bende bu akşam az bir miktar kan geldi Dr kalçadan 2 progestan vverdi makattan başka bi ilaç bide coraspirin kes dedi kadın doğumcu baktı kese yerinde dedi içinde sıvı da varmış keseden ayrı bir noktada küçük bir kanama alanı var dedi düşük riski yani bana dua edin ne olur

allah yardımcın olsun canım inşş bişey olmaz bebişin rabbime emanet allah korusun onu :25::25:

kızlar benim de belim de karnım da ağrı var :44::44::44:neyin nesi olabilir acaba :26::26:

Rabbim bebegini korusun canim

valla canım ya hayırlısıyla sağ sağlim bi kucağımıza alsaydık bebişlerimizi hamile kalmak zor devamını getirmek daha da zor :24::24:

Valla ya hamile kalinca tum stres bitecek zannetmistim ama asil simdi baslamis bin sukur saglikla kucagimiza alinca baska turlusu baslayacak sanirim:))

Ya bisi sorcam doktorunuz cinsel iliskiyle ilgili birsey dedi mi sizr bu soruyu sordugum icin utandim ama merak ediyorum da

Back
X