Canım gerinmeler bende de oluyor. Bugüne kadar sadece bir gün olmadı, o da hastanede yattığım ve sabaha kadar kolumda serum olduğu gün. Ben pek çok sebep aradım bu durum için ama belkide dolaşımla ilgili sıkıntım var. İlk
tüp bebek denemem de coraspin ve kan sulandırıcı iğne vermemişti doktor, ondan diyordum ama bu sefer ikisini de kullanıyorum yine oluyor.
Kanamam olunca 3 gün coraspine ara verdirdi doktor. Ama kan sulandırıcıya devem ettim. Geçen perşembe kontrolüm vardı ve doktor elinde kalan kan sulandırıcıları birer gün arayla vurul ve bırak dedi. Coraspine devam ediyorum. Aslında coraspin daha çok sulandırıyormuş. Ben kan sulandırıcı iğneyi göbeğime yapıyorum.
Tuvalet kağıdında pembe lekelenmesi olan, iç çamaşırında veya klozette pembe veya kırmızı olan önemsememezlik yapmasın. Bana doktorum önce bişey olmaz dedi. Daha sonra adet gibi ani bir kanamayla hastanede 2 gün yattım. Rahimde kanama alanı oluşmuş. Kanamam durdu 2 günde ama kanama alanı 10 günde geçmeyince ikinci 10 gün raporu aldım. 3 güne bir iğneye başladım. Sonrasında da heyet ve ücretsiz izin düşünüyorum.
Allah hepimizin bebeklerini hayırlı, sağlıklı, ana-babalı ve vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.