Sağol, kanama olunca yakında özel bir hastaneye gittim. Daha önce ablamın arkadaşlarından doğum yapanlar vardı orda. Gece kadın doğumcu nöbetçi vardı, asistandı sanırım, sabaha kadar ilgilenip, beni poliklinik doktorlarından birine emanet etti, şimdi o doktorla devam ediyorum.Central hospitalda Figen hanım, 2 gece yatış verdi, kanama için ped kontrolü yaptırdı, 10+10 rapor verdi, riskli gebelik diye 1 ay heyet verecek ama daha sonra alamazsam mecbur ücretsiz izin alacağım. İkiz gebelik ve tüp olduğu için mümkünse heyet ve ücretsiz izinle 30 hafta çalışmamamı önerdi. Aynı zamanda tüp bebek doktoruma da devam ediyorum ama o karşıda olunca ve merkez 6 da kapanınca yeterli olmuyor. Burada muayene 55 tl ve doğum çok pahalı değil. Ama yeditepe veya diğer yerlerde doktor ücreti neyse ama doğum tüp bebeğin 2 kat fiyatı. Bu yakada pendikte emsey, maltepede sema hastanesi ve delta hastanelerine giden tanıdıklar var ve memnunlar. İstersen doktor isimleri sorarım.
2. denemede aldım. Yaşım 36. İlk denemem olumsuz olunca merkez değiştirdim. Karşılaştırırsam çok çok fark var. Merkez ve laboratuvarı iyi araştırmanı tavsiye ederim.
Geceleri sık sık uyanıyorum ama uykuya çabuk dalıyorum.
Çok geçmiş olsun ve paylaşımların için çok teşekkürler. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı, hayırlı, vaktinde kucağımıza alırız. Senin tavsiyerlerin benim için çok önemli oldu. Eğer senin yazılarını okumasaydım şimdi üzüleceğim şeyler olabilirdi.
ne demek canımm.. bu topicte en ıyı bırbırımızı bızler anlarız diğer topiclerde hepsı saglıklı gebelık yasadıgı ıcın yorum bıle yapmıyorlar..İnşallah Allahım olmayan herekese versın ve saglıklı gebelık yaşatsın.Allah korusun aklına asla kötü şeyler getirme...Ne güzel ıkızın olacak tek seferde kurtulacaksın. Bana da ıkı tane kondu ama tekı tuttu. Eşim ıkncıyı de ıstıyor ama benım yasadıklarımdan gözum korktu:) İşe gitme.. Benım bır arkadasım iş görememezlık raporu aldı 9 ay hıc gıtmedı o da öğretmendı ve maasını aldı. Boşuna ücretsız ızne ayrılma. ayrıca 40 gunluk ıznını bes bes kullan sonra heyet al 2014 te gene 40 gunluk raporu bes bes al sonra gene heyet al... ucretsıze ayrılmadan dogum ıznıne cıkarsın. bak ben 21 eylulden berı bes bes rapor aldım daha bes gunum var sonrası heyet.yanı hesabını ıyı yap bu dönem de bıze parada lazım