2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

olmuştu canım ama o lekelenme tarzındaydı bu olansa çok açık canlı kırmızıydı we bi gecede 3 ünite kan kaybettm

Simdi gordum canim ya insallah bebegini kucagina aldigin gunleri gorursun korkma bol bol dua et zaten yatiyosundur ama bol bol da dinlen duami da okudum insalah rabbim yardimcin olsun

bizde anlamadık canım bir günde 3 üniteye yakın kan kaybettm çok zor ya kaybetmektenn çok korkuyorm
Cnm bizim gibi sıkıntılı gebelik geçirenlere dua: "ya mubdıu" kelimesini 99
Kere elini karnının üzerine koyarak hergun tekrar et.ben hergun yapıyorum. Biz bu bebekleri kolay elde etmedik. Sızde mutlaka okumayı ıhmal etmeyin

Arkadaslar mrb ben kasim ayinda transfer yaptirdim ilk denemem transfer sonrasi 10. Gun beta hcg 38 , 11.gun 71, 61 ama sabah kanamam oldu pembemsi hafif bir kanama cok korkuyorum bir sıkıntı mı var acaba

Arkadaslar mrb ben kasim ayinda transfer yaptirdim ilk denemem transfer sonrasi 10. Gun beta hcg 38 , 11.gun 71, 61 ama sabah kanamam oldu pembemsi hafif bir kanama cok korkuyorum bir sıkıntı mı var acaba
Sıkıntı olmayabilir canim ama tam olarak bilemicem sen yinede her ihtimale karsi yat dinlen bol bol su ic moralini yuksek tutnaya calis

Hayırlı olsn cnm hamilesin.ama degerlerın hızlı yukseliyor.çoğul gebelik olabilir belki kanama yerlesme kanamasıdır zaten progesteron desteği alıyosundur.yat dınlen bol bol

benim de 11. gün 43 çıkmıştı aynı gün sabahı pembemsi sulu bir kanama olmuştu akşamında kesildi ...iğne ve coraspini birkaç gün kullanmamıştım kanama artmasın diye...13. gün de 120 çıkmıştı.şimdi 11. haftaya girdik.umarım senin de herşey yolunda gider.ama sonuçların gayet normal görünüyor.korkmana gerek yok bolbol dua et.

Çok sağolun kızlar Rabbim hepimize birer minis nasip eder inşallah dünden beri yatıyorum çok dua ettim sizlerde edin inşallah

kızlar yine kanamam oldu we yine parça düştü yine ağlayarak canım yanarak dr a gittik...çok şükür bebek ii ama hala kanama alanım warmış...ağır gelio artk kaldıramıorm bu kaybetme korkusu beni öldürüo nolur duanızı eksik etmeyin NAZ'ımı bana bağışlasın allahım...

kızlar yine kanamam oldu we yine parça düştü yine ağlayarak canım yanarak dr a gittik...çok şükür bebek ii ama hala kanama alanım warmış...ağır gelio artk kaldıramıorm bu kaybetme korkusu beni öldürüo nolur duanızı eksik etmeyin NAZ'ımı bana bağışlasın allahım...

Ah canim benim allah yardimcin olsun en kisa zamanda atlatirsin insallah bu kotu gunleri

Bugun kimseler ugramamis buraya
uğrayamadım canım 2 gündür migren krizim tuttu perişan oldum ağrıdan kıvrandım durdum çekilcek gibi değil :14:inşş bu kadar şiddetli ağrım olmaz :50:
ee sen nasılsın canım :34:

çok üzüldüm canım rabbim inşş bebeğini sana nasip eder...

canım çok geçmiş olsun....neyse allahtan bebeğin iyiymiş....bol bol dinlen canım...hiç kalkma bir süre....allahım yavrunu sana bağışlasın....allahım yavrularımızı bizden koparmasın...onları bize bağışlasın inşallah....

Allah yardımcın olsun...Dualarım seninle...

Kızlar karnınız belli olmaya başladı mı?benimki biraz çıktı.kıyafetlerim de sıkmaya başladı.bu arada doktorum yüzde altmış oranla kız olabileceğini söyledi.

uğrayamadım canım 2 gündür migren krizim tuttu perişan oldum ağrıdan kıvrandım durdum çekilcek gibi değil :14:inşş bu kadar şiddetli ağrım olmaz :50:
ee sen nasılsın canım :34:

çok üzüldüm canım rabbim inşş bebeğini sana nasip eder...

Bende iyiyim sukur gecmis olsun sanada haftasonu isleri evi topka camasir yika falan oyle gecti bugunde tatilin son gunu:2:

Kızlar karnınız belli olmaya başladı mı?benimki biraz çıktı.kıyafetlerim de sıkmaya başladı.bu arada doktorum yüzde altmış oranla kız olabileceğini söyledi.

Sanki birazcik belli olmaya basladi gibi masallah söyle citi piti bi kiz olsa :)) gerci tosuncuk bi erkek de olur olsun da hangisi olursa olsun:))

Nasıl oldun cnm? Dedıgım duayı yaptınmı?

Back
X