Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünden beri yerdeyim göktemiyim bilmiyorum lekelenmem var dün akşamdan beri hemen tüp bebek dr aradım proluton depont 500 vurdurun dedi acile gittik hemen yaptırdık eve geldim bi baktım bu kez de simsiyah bişey gelmişş
yarın dr kont gideceğim inş bebişim iyidir kızlar bişeyi yoktur rabbime emanet dualarınızı eksik etmeyin liüften
![]()
dünden beri yerdeyim göktemiyim bilmiyorum lekelenmem var dün akşamdan beri hemen tüp bebek dr aradım proluton depont 500 vurdurun dedi acile gittik hemen yaptırdık eve geldim bi baktım bu kez de simsiyah bişey gelmişş
yarın dr kont gideceğim inş bebişim iyidir kızlar bişeyi yoktur rabbime emanet dualarınızı eksik etmeyin liüften
![]()
Nasıl oldun cnm? Dedıgım duayı yaptınmı?
Naz arkadasım nıye cevap vermiyorsun? Sorunca rahatsızmı oluyorsun?
![]()
canım hala war mı kanaman
Allah yardimcin olsun canim insallah biseycik olmaz bebegine bol bol dua edelim sende bol bol dinlendünden beri yerdeyim göktemiyim bilmiyorum lekelenmem var dün akşamdan beri hemen tüp bebek dr aradım proluton depont 500 vurdurun dedi acile gittik hemen yaptırdık eve geldim bi baktım bu kez de simsiyah bişey gelmişş
![]()
Sanki birazcik belli olmaya basladi gibi masallah söyle citi piti bi kiz olsa :)) gerci tosuncuk bi erkek de olur olsun da hangisi olursa olsun:))
Bızde 13.haftadayız hepimizin bu hftlarda kanaması mı olmaya basladı nedır? Benımde şuan kanamam var surekli yatıyorum. Tv ve cepten internet yegane eglencelerim.ben artık coraspın kullanmıycam kanamaları buna baglıyorum.drumda kullanma dedı sız kullanıyormusunuz?
![]()
![]()
Bızde 13.haftadayız hepimizin bu hftlarda kanaması mı olmaya basladı nedır? Benımde şuan kanamam var surekli yatıyorum. Tv ve cepten internet yegane eglencelerim.ben artık coraspın kullanmıycam kanamaları buna baglıyorum.drumda kullanma dedı sız kullanıyormusunuz?
Cnm doktor bna coraspirini 8.hftada biraktirdi bnm o hftalarda kanamam oluo diye...
senn dewam edio mu kanaman
ben hiç aspirin kullanmadım canım ama ona rağmen kanamm oldu we hala dewam edio umudumu yitirmek üzereyim(((((((((
Amin canim insallah bende tatli tuzlu fark etmiyo baya baya yiyorum cok kilo alacam diye de korkuyorum :)) hakkimizda hayirlisi hem biz hem evlatlarimiz sağlıklı olsun gerisi kolayçok tatlı yemeyen ben hergün yeni bir tatlı öğrenip yapmaya çalışıuorum eee haliyle benim göbek fırladı.hayırlısı olsun kız erkek farketmez allah senin de gönlüne göre verir inşallah tabiii önce sağlıkla diyelim...
Mrh kızlar bende hamileyim Allahın izniyle
8. gün değerim 103
10. gün değerim 257
şuan 11. günümüzdeyiz. doktorum bana salıdan itibaren 12 gün say öyle gel keseya bakalım kalp atışını görürsek ne mutlu bize dedi
sizce kese için bu kadar beklemeye gerek varmı kaçıncı günlerde gördünüz keseyi , birde kan testini daha da tekrarlamama gerek var mı 1 kez daha yapmıyım diyorum