kizlar hamilelik te cig kofte yemek yasak mi
ben yedim hemde aserdigim tek sey denebilir ama etsiz olanlardan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yedim hemde aserdigim tek sey denebilir ama etsiz olanlardan
kizlar kusura bakmayin ozel olmassa bir sey sormak istiyorum ben 11+6 guluk hamileyim cinsel iliski yasagi ne zaman kalkiyor daha dogrusu varmi bu konu hakkinda hic bir bilgim yok doktor erkek oldugu icin soramadim lutfen bir aydinlatin beni
saol canım bu ay sonuna kadar... Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp eder ınş....
kizlar kusura bakmayin ozel olmassa bir sey sormak istiyorum ben 11+6 guluk hamileyim cinsel iliski yasagi ne zaman kalkiyor daha dogrusu varmi bu konu hakkinda hic bir bilgim yok doktor erkek oldugu icin soramadim lutfen bir aydinlatin beni
İlk üç ay ve son üç ay diyor dr lar..allahın izniyle bir şey olmaz, hatta mutlu olduğunda kandan bebeğe geçermiş...
Kafan rahat olsun..:)
Mrh. canım daha yeni gebelik oluşmuş cinsel ilişki yasaktır ama utanmana gerek yok aslında doktorun ya da ilgili hemşirenin sizi bilgilendirme si gerek sen genede uzak dur ilk 3 ay tehlikelidir bebek açısından doktorun daha doğru bilgi verir bu konuda sana ...
Allah de ötesini bırak...
sagol canim cevabin icin iliskiden sonra belim agriyor simdi de ama cok korkuyorum bebegime birsey olcak diye bir daha asla olmaz canim bebek icin mecbur dayanacak
Sizlere bisey sormak istiyorum eleviti kacinci haftaya kadar kullandiniz....ben iki dr a gittim biri 12.haftada birakabilirsin dedi...digeri doguma kadar kullan dedi kafam karisti...
dilber cigim bu hafta 3 aylik oluyoruz ama canm iliskiden sonra belim agridi halada agriyor cok korkuyorum canin rabbim bebegimizi hayirlisiyla bize bagislar insallah bir sey olmaz
Arkadaşlar gebelik haftasını doktorunuz nasıl hesaplattırdı size son adetinizden mi sayarak ben internetten blastosist diye hesaplattırdım 5 hafta 4 gün çıktı ama transfer olalı 20 gün oldu kafam karıştı biraz ???
Arkadaşlar gebelik haftasını doktorunuz nasıl hesaplattırdı size son adetinizden mi sayarak ben internetten blastosist diye hesaplattırdım 5 hafta 4 gün çıktı ama transfer olalı 20 gün oldu kafam karıştı biraz ???
kizlar bilgisi olan varsa lutfen cevap versin biz bugun iliskiye girdik acayip belim agriyor sizdede oldumu boyle birsey bebegime birsey olcak diye cok korkuyorum
canım benim son adet tarihime göre hesapladı bildiğim kadarıyla çoğunluğunki de öyle hesaplanıyor
internette hesaplanan dogru cikiyo canim yumurtalarin gelismeye basladigi andan itibaren oldugu icin hatta bebis biraz büyüyünce goreceksin bazen ultrasonda daha ileri haftalar cikiyo tabi bebisin durumuna gore