2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

maşallah canım ne güzel yemene dikkat ediyormuşun ben hiç düzenli beslenemedim şimdide çok pişmanım bebeğim küçük bide vaktinden önce gelirse minnacık doğacak:(bugün kontrole gittik şükür şimdilik doğmakta vazgeçmiş ama yatmaya ve ilaçlara devam bebeğimim de 1900 olmuş zayıf birazcık sağlıklı olsun da artık zayıf olsun napim

Hic pisman olma canim hemen simdi baslayabilirsin hicbirsey icin gec degil....insallah dogumdan sonra sonrada saglikli beslenip sutunu arttirsin arayi kapatirsin...rabbim kolayliklar versin

Hic pisman olma canim hemen simdi baslayabilirsin hicbirsey icin gec degil....insallah dogumdan sonra sonrada saglikli beslenip sutunu arttirsin arayi kapatirsin...rabbim kolayliklar versin

inşallah canım normal zamanında doğsa zayıf olmasına takılmıcam ama erken doğma riski var zayıf olunca küvezde kalır diye endişeleniyorum

maşallah canım ne güzel yemene dikkat ediyormuşun ben hiç düzenli beslenemedim şimdide çok pişmanım bebeğim küçük bide vaktinden önce gelirse minnacık doğacak:(bugün kontrole gittik şükür şimdilik doğmakta vazgeçmiş ama yatmaya ve ilaçlara devam bebeğimim de 1900 olmuş zayıf birazcık sağlıklı olsun da artık zayıf olsun napim

sizin de kilonuz iyi canım allahın izniyle doğuncaya kadar daha da kilo olur sağlıklı olsun da doğduktan sonra kilo alınlar zaten en önemlisi solunum sıkıntısıymış kilo o kadar da önemli değil eğer ciğer gelişimi tam anlamıyla gelişmişse sorun yok demekmiş içini ferah tut canım :34:
dr tahmini doğum tarihi için ne diyo :31:

slm kızlar. uzun bir aradan sonra nihayet kavuştum bilgisayarıma ve kk'ya. şimdilik her şey yolunda gidiyor. kalp atışını duyduk. pazartesi tekrar kontrole gidicem. eşimin tayini çıktı. bebeğim şırnakta doğacak kısmetse. şimdilik sadece oraya nasıl gideceğimi düşünüyoruz. doktorumla pazartesi konuşucaz. eşyanın taşınmasından çok benim taşınmam sorun olacak sanırım. temmuz ağustos gibi gidicez. uçakla gidebilir miyim acaba? bilgisi olan var mı???

kizlar hamilelikte sol tarafa yatmamiz mi gerekiyor oyle birsey duydumda dogrumu acaba birde ilerleyen zamanlarda mi aca ba bende sirt ustu yatmaya dikkat ediyor dum oyle daha iyi olur diye bilgisi olan varsa aydinlat sin lutfeeeen

CanımQUOTE=zelliiss1992;35237226]kizlar hamilelikte sol tarafa yatmamiz mi gerekiyor oyle birsey duydumda dogrumu acaba birde ilerleyen zamanlarda mi aca ba bende sirt ustu yatmaya dikkat ediyor dum oyle daha iyi olur diye bilgisi olan varsa aydinlat sin lutfeeeen

Canım sol yan iyi olur sırt üstü yatmak iyi değil normal zaman da bile yatilmamali damar tıkanıklığina sebep oluyor sen sağ yada sol yana yat

sizin de kilonuz iyi canım allahın izniyle doğuncaya kadar daha da kilo olur sağlıklı olsun da doğduktan sonra kilo alınlar zaten en önemlisi solunum sıkıntısıymış kilo o kadar da önemli değil eğer ciğer gelişimi tam anlamıyla gelişmişse sorun yok demekmiş içini ferah tut canım :34:
dr tahmini doğum tarihi için ne diyo :31:

öyle canım sağlıklı olsunda doğum tarihide tam belli değil önceden 30haziran diyordu doktor ama şimdi paşamızın canı ne zaman isterse:)

Kızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı ama benim kafama bebeğimin hiç haraket etmemesi takıldı😔kalp atışını dinledik doktor bir sorun yok dedi ama önceden en azından elini bacağını oynatırdı bu sefer hiç kımıldamadı doktor uyuyordum dedi. Ama benim içim hiç rahat değil salı günü tekrar gel bakalım dedi.sizde hiç böyle oldu mu?küçük olduğundan mı acaba?bugün 13+2olduk

Mrh.arkadaşlar bende bu ay aranıza katıldım 27 mayıs meleğimin kalp atışını dinlemeye gideceğiz inş. Herşey yolunda dır...🙏🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

Kızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı ama benim kafama bebeğimin hiç haraket etmemesi takıldı😔kalp atışını dinledik doktor bir sorun yok dedi ama önceden en azından elini bacağını oynatırdı bu sefer hiç kımıldamadı doktor uyuyordum dedi. Ama benim içim hiç rahat değil salı günü tekrar gel bakalım dedi.sizde hiç böyle oldu mu?küçük olduğundan mı acaba?bugün 13+2olduk

canim 13 haftalik hissediyor musun hareketlerini yoksa ultrason dami goruyor sun insallah bir sorun yoktur canim rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip eder insallah

Bende 2014 Şubat'ta tüp bebek yaptırıp poZitifi görenlerdenim şükürler olsun.13.haftamız bitecek inşallah.doktor artık coraspini kesebilirsiniz dedi ama öncesinde hemşire 32.haftaya kadar kullanacaksınız demişti.içinizde coraspin kullananlar ne zaman bıraktınız?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merhaba.. ya benim dün akşam çamaşırıma 1 damla kahverengi leke gelmiş. peçeteyle silince yine geldi.. dün akşamdan beri çok tedirginim. doktorumu aradım. bişey olmaz dedi ama içim rahat değil.. yarın gidicez bakalım. sizde de olan varmı??

Busene ilk defa herkes anneler günümü kutladı cok mutlu oldum buradaki butun arkadaslarımın ANNELER gunü kutlu olsun💐💝

Back
X