2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

:52::52::52::52:kızlar allahın izniyle 12 gün sonra doğumum var rabbim herkeze bu günleri göstersin yaşatsın inşş içim içime sığmıyo çok az kaldı kızımı kucağıma almaya :52::52::52::52:

RABBIM sorunsuz gecen bi dogumla bebisini kucagina almayi nasip etsin,darisi bizlere insaALLAH

Son düzenleme:
RABBIM sorunsuz gecen bi dogumla bebisini kucagina almayi nasip etsin,darisi bizlere insaALLAH
çok sağolsın canım rabbim inş hepimize sorunsuz doğumlar nasip etsin :16:biz yolun sonuna geldik çok şükür darısı hepinizin başına :118:
Hmm anladım bende tüp bebekle hamile kaldım hangi dogum sekli daha iyi diye arastırıyorum heekese soruyorum :44::44:

valla canım bence en doğru kararı dr verecek rabbim sana da sağlıklı doğumlar nasip etsin inş :34:

çok sağolsın canım rabbim inş hepimize sorunsuz doğumlar nasip etsin :16:biz yolun sonuna geldik çok şükür darısı hepinizin başına :118:

valla canım bence en doğru kararı dr verecek rabbim sana da sağlıklı doğumlar nasip etsin inş :34:

InsaALLAH canim. 20. Haftaya kadar nasil gecti anlayamadim bile sonrasinda sanki zaman yavasladi

Ne guzel cok az kalmis rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin... hazirliklarini bitirebildinmi peki...ilk goruste aska inanir misin bilmem ama 12gun sonra sahit olucaksin....

ay insallah iyi cikar canim, insan okudukca supheye kapiliyor her hastalik kendinde var saniyor:) vesvese yapiyor iste.. bakalim biz ne kadar oduycez cok pahali valla iki bin mis normal fiyati indirim yaptirmaya calisicam sigortam bir kismini odedikten sonra..evet canim simdi baktim panoramainin teshis etmedigi yapisal bozukluklar olabilirmis ve spina bifidaya ve kalp sorunlarini tespit etmiyor demis..senin doktorun akilli davranmis bu spina yapmakla..nasil yapildi peki ultrasonlami bakiliyor iskelet te bi sorun varmi diye bu test anladigim kadariyla canim..

yok canım spina bfida için kan alıyolar sanırım alfa feta protein diye bir hormona bakıyolar ordan çıkıyor canım o testte 16 haftalıkken yapıldı. onun dışında ultrason ile devamlı bakılıyo zaten ama bu kan testini de yaptı bana. 22 haftada da renkli doopler ultrasona girdim orda bütün organlarına bakıyolar canım kalp, beyin, böbrekler bir de bebeğe giden kan akışına bakıyolar normal mi diye canım.

:52::52::52::52:kızlar allahın izniyle 12 gün sonra doğumum var rabbim herkeze bu günleri göstersin yaşatsın inşş içim içime sığmıyo çok az kaldı kızımı kucağıma almaya :52::52::52::52:
ay cok heyecanlı zaten 4 veya 8 haziran diyodun valla ne yalan soyliyim aysegul ve senin icin sanki ben dogurcak gibi heyecan yapiyorum burda hamilemiyiz diye konusrken allahim simdi dogurcaz diyoruz rabbim isteyen herkse nasip etsin buyuk bi heyecanla bekliyorum dogumuny en kolayi olsun insallah kızını hemencik yanina versinker ve hiiic ayrilmayin acayip duygulandim yaa aglicam galiba allaha emsnet olun

Günaydin arkadaslar bende dün doktora gitim kalb atislarini gördük ve Allaha sükürler olsun hersey yolunda ama bu sabah biraz kahverengi akintim selpaklan temizledim zaman görünpyor kabizlik var aceba ondan olabilirmi altan progestan kulaniyorum cok tedirginim 😞😞😞
Mevlan vermis insallah kucagimiza da almayi nasip eder🙏

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Inş. Canım bende de kasık ağrısı oluyor canım dün akşam sağ kasığıma üst üste 3 4 kere ağrı saplandı korktum ama normaldir diye düşünüyorum bel ağrısı oluyor bende adet belirtileri de ara ara oluyor normal diye düşünüyorum fazlada üstüne düşmemek gerek Mevlam vermiş inş. Almaz onları bizden herşey nasip kısmet 🐣🐣🐣

Allah de ötesini bırak...

Günaydın canım oluyor canım aynı bendede bir gün sol bir gün sağ yokluyor ara ara.... İnşallah güzel güzel şeylere işarettir bunlar. Amin canım :emir_bebek:

ay cok heyecanlı zaten 4 veya 8 haziran diyodun valla ne yalan soyliyim aysegul ve senin icin sanki ben dogurcak gibi heyecan yapiyorum burda hamilemiyiz diye konusrken allahim simdi dogurcaz diyoruz rabbim isteyen herkse nasip etsin buyuk bi heyecanla bekliyorum dogumuny en kolayi olsun insallah kızını hemencik yanina versinker ve hiiic ayrilmayin acayip duygulandim yaa aglicam galiba allaha emsnet olun

Aynen canım daha dün gibi sonuç beklediğimiz günler simdi de doğum günü bekliyoruz inşallah sonra da bebeklerimizi konuşacağız

Allah bebeğini sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Analı-babalı büyütsün, güzel bir ömrü olsun inşallah...

Günaydin arkadaslar bende dün doktora gitim kalb atislarini gördük ve Allaha sükürler olsun hersey yolunda ama bu sabah biraz kahverengi akintim selpaklan temizledim zaman görünpyor kabizlik var aceba ondan olabilirmi altan progestan kulaniyorum cok tedirginim 😞😞😞

Lekelenme durumlarında doktoruna mutlaka bilgi ver. Doktorlar tedbiren iğne takviyesi yapıyor. Kendini yorma, uzan ve dinlen. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

öncelikle tedavin hayırlı olsun canım benim eşim azosperm yani hiç sperm çıkışı dışarı olmuyor ameliyat yöntemi ile sperm bulundu
eğer bütün spermleriniz hareketsizse iyi bir ürolog ile görüşün belki bazı vitaminleri kullanması bile işe yarayabilir bizde bahçeci fulyada yaptırdık inşallah sende güzel sonçlar alırsın

sağol cnm inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız... 1,5 milyon sperm var ama canlılık varmı daha bakılmadı sadece hareketsiz olduğu söylendi.. bizim ürelog bize vitaminler verdi 2 ay kullandı ve bitti.. haftaya canlılık varmı ona bakacaklar inşallah vardırda ameliyata gerek kalmaz... bakalım yoksada belki ameliyatla senin eşininki gibi yapacaklar.. peki tesede bulunmama gibi bir ihtimal varmı cnm.. yani mutlaka varmıdır tesede ? şimdi haftaya kadar da adet olursam ilaçlara başlamam gerekecek... hadi diyelim adetin 2.günü ilaçlara başladım eşimin canlı spermi bulunmadı sonra benden yumurtlama günümü ondaki tesden sperm alacaklar anlayamadım gitti.. ben boşuna ilaç kullanmış olamam inşallah...
canım çok detaylı bilgim yok ama sperm varsa inşallah tesede canlı hareketli spermde bulunur diye düşünüyorum
Rabbim yardımcınız olsun inşallah tedaviniz hayırlı sağlıklı sonuçlanır

çok az kalmış doğumuna Allah hayırlı sağlıkla doğumlar nasip etsin inşallah minik prensesinle bir ömür mutlu günler görürsünüz:16:

hayırlı olsun bitanem.kaçıncı haftada gördün kalp atışlarını?

benim yarın Allahın izniyle 6.hafta olcak .Duyabilirmiyizki kalp atışarını?

Duymasin belki ama kesin minacik bi kalb atisini görürsün canim hayirlisiylan🙏🙏🙏

Sende sanci falan oluyormu
Nasil belirtilerin var senin

Allaha binlerce sükürler olsun 🙏🙏🙏

Back
X