ay canım aynen 30 hafadan sonra birden şiştim eşim penguen diye dalga geçiyor. burası da çok sıcak neyseki 32de doğum iznine çıktım. şu 37ye kadar çalışanlara bayılıyorum valla ben yapamadım doktor bile hemen çıkcak mısın dedi valla imkan olsa daha erken çıkıcam dedim. en azından çıktım evdeyim çok şükür. bana da tarih felan vermedi benim haftaya randevu. daha nstye hiç girmedim ben belki bbu defa alır doktorlar da 1 rahat valla anlamadım. neyse sağlıklı sıhhatli olsun da evlatlarımız vaktinde zamanında gelsinler de canım tek duam bu.
arabaya gelince biz prego laon araba aldık canım. eşim illa bu olsun dedi biraz pahalı ama 1 defa alınıyo biz alırken hello baby den aldık orda kampanya vardı arabayı alınca 300 tlde hediye çeki verdiler onla da başka şeyler aldık canım araba şu
http://www.ilkebebe.com/Travel-Sist...on-Vip-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-Siyah.aspx portbebe felan da olabiliyo canım kendisi de sağlam güzel yani tekerlekleri felan büyük. ana kucağı da var istersen o da artabanın iskeletine monte edilebiliyo ama bebeiş küçükken aabanın kendisi de portbebe oluyo zaten. 3 tekerlekli benim eşim de asla almam dedi bunun tekerlekler baya iyi yani ben pek anlamam böyle teknik işlerden dediğim gibi eşim beğendi tatlım ama mağazalarda bulursanız 1 bakın canım.[/QUOTE
cnm merhaba nasılsın? sen kentte doğum yapacaktın sanırım değil mi? fiyatı konusunda bilgin var mı? bende orda yapacağım sanırım ama tam olarak karar vermedim .tecrübelerini yazarsan sevinirim.birde arabayı bende aynısını düşünüyorum mor olan çok güzel arkadaşım almış çok memnun.sen internetten mi aldın?yoksa mağzadan mı?